Sakin asla ole dusunme arkadasim gayet normal degerin annesi bak tutunmus supersinizMerhaba arkadaşlar test çıktı pozitif ama değer dusuk 58 çıktı hakkımda hayırlısı
Çok teşekkürler canım moral oldunuz İnşallah pazartesi değer güzel cikarSakin asla ole dusunme arkadasim gayet normal degerin annesi bak tutunmus supersiniz
Cikicak allahin izniyle medine bile 63 degerle ogrenmistti bak 5.5 aylik oldu bile oglu olcak zaten 7 gunde dollenip rahme dusuyor vec3 gunde kendine yer ariyo uygun yer bulup gomuluyor ve anca tutunduktan sonra beta salgiliyor en az 4 gun olmus o gumuleli icin rahat olsunÇok teşekkürler canım moral oldunuz İnşallah pazartesi değer güzel cikar
Cikicak allahin izniyle medine bile 63 degerle ogrenmistti bak 5.5 aylik oldu bile oglu olcak zaten 7 gunde dollenip rahme dusuyor vec3 gunde kendine yer ariyo uygun yer bulup gomuluyor ve anca tutunduktan sonra beta salgiliyor en az 4 gun olmus o gumuleli icin rahat olsun
Rabbim sağlıkla sanada nasip etsin inşallahGeriye bir ben kaldim aşkim yaa masallah tanidigim herkes hamile kaldi bende yaza insallah :)
Insallah canim benim sizinde bebeklerinizi saglicakla kucaginiza almayi nasip etsin insallahhhhhh :)Rabbim sağlıkla sanada nasip etsin inşallah
Merhaba arkadaşlar test çıktı pozitif ama değer dusuk 58 çıktı hakkımda hayırlısı
Geriye bir ben kaldim aşkim yaa masallah tanidigim herkes hamile kaldi bende yaza insallah :)
Burda akşam ezanı okunuyor rabbim sanada hayırlı ve sağlıklı evladlar nasip etsin inşallahOy masallah subhannallah ama dedim annesi kendine dikkat et diye çok şükür yükselecek o değer
Burda akşam ezanı okunuyor rabbim sanada hayırlı ve sağlıklı evladlar nasip etsin inşallah
İnşallah kan testi ile mucizenin geldiğini görürsünAmin inşallah bn 19marta aşılama oldum test yaptım bugün silik bile çıkmadı şimdi adet olursam tüp Bebek tedavisi başlıcak
İnşallah kan testi ile mucizenin geldiğini görürsün
Hakkında hayırlısı olsun
Canım Mina_1414 bahsettiği kişi benim.Değerin gayet güzel bende 61.14 ile öğrendim.Şükür 5 aylık olduk arada çok fark yok seninde 58 miş artar tabiki neden artmasnki mutlulugunun tadını çıkar böyle şeyler düşünmeÇok teşekkürler canım moral oldunuz İnşallah pazartesi değer güzel cikar
Seninde olacak inşallahAmin inşallah
Maşallah maşallah size sağolun yazıp moral oldunuz inşallah arkadaşım inşallah sağlıkla kavusun inşallahCanım Mina_1414 bahsettiği kişi benim.Değerin gayet güzel bende 61.14 ile öğrendim.Şükür 5 aylık olduk arada çok fark yok seninde 58 miş artar tabiki neden artmasnki mutlulugunun tadını çıkar böyle şeyler düşünme
Canim arkadasim benim artik hepimiz turkan ve kartaliceye dua ediyoruz bide is arkadasim yelize rabbimin izniyle sira onlarda artikCanım Mina_1414 bahsettiği kişi benim.Değerin gayet güzel bende 61.14 ile öğrendim.Şükür 5 aylık olduk arada çok fark yok seninde 58 miş artar tabiki neden artmasnki mutlulugunun tadını çıkar böyle şeyler düşünme
Sende sağol canım inşallah cümle hamile olanlar ve biz sag salim kucağımiza alırızMaşallah maşallah size sağolun yazıp moral oldunuz inşallah arkadaşım inşallah sağlıkla kavusun inşallah
Evet meleğim artık dualarımız onlaraCanim arkadasim benim artik hepimiz turkan ve kartaliceye dua ediyoruz bide is arkadasim yelize rabbimin izniyle sira onlarda artik
Seninde olacak inşallahumutsuzluga kapılmak yok benim güzel kalpli meleğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?