Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canım sen nasılsın sende var mı gelişme
Canim ben bu ay kisti eritmek icin tedavi gordum cyclo pronova dun bitti artik adeti bekliyorum adet olunca bebis tedavisi icin basliycaz allahin izniyle bu doktorum cok iyi gibi gorunuyor insallah sonuc alirim kalp kalbe karsiymis turkanla facede arkadasiz biz dun yazdim onada A anneveoglusu ndan haber varmi kuzum kk ya girmedim hic dedim bu gun sen bizi sormussun o soledi hemen girdim baktim bizi sormus dedi kuzum butun dularimiz seninle bizimde insallah guzel haberler gelceksin bize

ALLAH RAZI OLSUN CANIM RABBİM HAYIRLI HABERLER VERMEYİ NASİP ETSİN BİRBİRİMİZE

iyiyim şükür arkadaşım benim tranfer ocakta beklemedeyim
sizleri merek ettim bir gelişme varmı diye
Canim aklimda senin tup bebegin ocak ayinda olacagi merakla haberini beklicem ama icime doguyor tup ebebkte sans ckk yuksek cunku ikiz olur birde gUzel haberlerini bekliyorum canim benimmmm

Canim aklimda senin tup bebegin ocak ayinda olacagi merakla haberini beklicem ama icime doguyor tup ebebkte sans ckk yuksek cunku ikiz olur birde gUzel haberlerini bekliyorum canim benimmmm
canım dr gittim kontrol histereskopisi oldu yapışıklık filan yok ama dr ocak değil şubatta transfer olacağım ben

Ohhh be buldum sayfayi kaybettim diye cok korktum A anneveoglusu canim nasilsin nasil gidiyor benim bu ay 4 yumurtam oldu klomenle 18 17 16 mm sagda 18 mm solda ve catlatma ignesi oldum 3 gunu degerlendirdim gittigimde catlamisti yumurtam dua et bana ne olur bu ay elim bos donmeyi nasip etmesin rabbim

Araya araya sayfayi zor buldum yine A anneveoglusu aklindasin canim tukanlada konustuk hep duaciyiz sana bizlerde bebek yok ben ise basladim bu ay ilaclari bile icmeyi unutuyorum sen nasilsin ne yaptin canim bizi habersiz birakma neolur

Canim ben hamileyim daha bu gun ogrendim hemen aklima geldin sen neler yaptin bi gelisme varmi seni cok merak ediyorum bitanem
Çok sevindim canım tebrik ederim Allah tamamına erdirsin
Benim herşey yolunda giderse 24 Şubat'ta transfer olacak Allah'ın izniyle

Dua edersen sevinirim

Anlat bakalım nasıl öğrendin hamiş olduğunu

Çok sevindim canım tebrik ederim Allah tamamına erdirsin
Benim herşey yolunda giderse 24 Şubat'ta transfer olacak Allah'ın izniyle

Dua edersen sevinirim

Anlat bakalım nasıl öğrendin hamiş olduğunu
Tatlim benim dualarim zatenbsizlerle insallah senden de guzel haber alcam ben 20 ocak adet oldum hemen clife kadinlara ozel macundan kullanmaya basladim ve femaraya basladim adetin 5 ci gunu sonra 30 ocakta doktora gittim bu sefer ozele de gitmedim olesine devlete gittim 2 yumurtam varmis 20 mm doktor ovitrelle yapti bol bol degerlendir dedi esim bu arada ben igne vuruldugum gun proxeed plus suda eritilen ilaca basladi 30 ocak sali gunu iliski oldu carsamba oldu persembe ara verdim cuma oldu cumartesi oldu pazar oldu iliskiden sonra en az 3 saat uyudum hic kalkmadim ama bunlari yaptim sadece o hafta sonra ben bebegi unuttum face gruplarunda bi arkadasla tanistik o test yap dedi yarin adet gunun dedi ben belirtim yok yine degilim ben bos ver dedim yattim uyudum sabah kalktim tuvalete gittim tam tuvaletimi yapcam test geldi aklima aman dedim elimde 10 tane var ne yapcam onlari yapayimda guleyim kendime dedim testi bi yaptim 1 2 3 sayana kadar cikti ya iki cizgide kipkirmizi aksam uzeri oldu yine test yaptim hemde yarim saat idrarla oda kipkirmizi hemen gidip kan verdim 1003 degerim yani ben hamile kalmisimda haberim yokmus melegim bunlarda yaptigim 2 test

Allahim cok sukur su hamilelik takvimi banada nasip oldu allahim isteyen herkeze nasip etsin en kisa zamanda cifter cifter versin aminnnnnnnnn

Canım değerim baya yüksek masallah adetin gecikti mi de test yaptın ? İkiz gbi yüksek çıkmış degerin

Rabbim nasip ederse oluyor maşallah maşallah
Allah tamamına erdirsin inşallah

Canım merhaba ben 20 Mart'ta transfer oldum
31 Mart test günüm sen nasılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…