Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Allah razı olsun gözlerim doldu hamilesin yazmıssin rabbim seninde muradini hayırlısı ile nasip etsin inşallah

Amin Allah kimseyi bununla sinamasin cidden çok zor bı sınav inşallah geçmesi nasip olur bize dolmasın gözün kûn fe ye kûn Allah ol der olur sen ona güven ve stres yapma canım stres olanida yok ediyor tabiki hamilesin annesi sadece tutunmaya caliscak inşallah tutunacak 6gun çok fazla iş yapma çok yatmakta iyi değil sadece yavaş ol ve uykunu güzel al

Canım nasılsın kalp atışını duydun mu kuzunun

Benim transfer oldu 20 martta test tarihi 31 mart canım dua et banada oldumu
Arkadasim sen hep duamdasin kalp atisi duyuldu cok sukur rabbime 3 cm boyunda 9+5 olduk bu gun doktordan geldim kipir kipir kollar syaklar rabbim senin guzel haberini versin bizede turkan haber verdi sagolsun bak diye 2 gun buyuk bi heyecanla bekliyorum insallah melegimiz gelmistir artik

Canim sende dualarimda insallah guzel haberler verin o hamilelik takvimi sizede nasip olsun

Canim sende dualarimda insallah guzel haberler verin o hamilelik takvimi sizede nasip olsun

Amin inşallah Allah kucağına almayı da nasıp etsin bu mübarek üç aylar Allah gönlümüze göre versin bize de nasip olur inşallah

Sağolun kızlar Türkan ve sana çok teşekkür ederim

Maşallah maşallah Allah tamamına erdirsin çok güzeldir eminim minnacık kuzuyu ultrasonda izlemek

Allah razı olsun güzel dilekleriniz için rabbim sana bana isteyen arkadaşlara hayırlısı ile nasip etsin inşallah

Sağolun kızlar Türkan ve sana çok teşekkür ederim

Maşallah maşallah Allah tamamına erdirsin çok güzeldir eminim minnacık kuzuyu ultrasonda izlemek
Foto atayim teyzesi turkan anlik ogreniyor valla doktor saatlerimi bile bilip ysrim saat onceden yaziyor mutluka heyecanliyim diye ailemle bir obada yolluyorum herseyi sende bizim canimizsin ayni yola birlikte ciktik inaniyorum olcak once rabbimin izni ile insallah resmi goren bi dua okusun 1 yil sonra xor kavustum valla ama rabbim herkeze hemen versin hic bekletmesin bu yolda

Eklentiler

• Screenshot_20180329-222905.png
    65,5 KB · Görüntüleme: 41
  • Screenshot_20180329-222911.jpg
    42,3 KB · Görüntüleme: 62
  • Screenshot_20180329-222843.jpg
    45,6 KB · Görüntüleme: 43

Oy masallah subhannallah yaaa onun ayaklarıni yerimm

Turkana banada ve isteyen tüm arkadaşlara nasip etsin inşallah rabbim sağlıkla ve hayırlısı ile

Maşallah maşallah kuzuya içimden erkek geçti sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah rabbim

Evettt bende bu heyecani seninle paylasiyorum uzaklarda bile olsam o an kalbim sizinle atiyor hele o kuzucugun resimlerini videosunu gorunce cok duygulu oluyorum mutlu oluyorum gözyaslarinda sonunda sevince döndü şükürler olsunnnn :) A anneveoglusu yarinda senin guzel haberini almak icin heyecanla bekliyorum canim :)

Turkana banada ve isteyen tüm arkadaşlara nasip etsin inşallah rabbim sağlıkla ve hayırlısı ile

Maşallah maşallah kuzuya içimden erkek geçti sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah rabbim
Agzin bal yesin melegim insallah allah hepinizden razi olsun kardes gibisiniz bana nasil seviyorum sizi anlatamam

Merhaba arkadaşlar test çıktı pozitif ama değer dusuk 58 çıktı hakkımda hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…