• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bitanecim biz iyiyiz cok sukur ben bu ay ovilasyon testiyle takip ettim 8 ekim pik oldu o gun iliskide oldu 9 ekim siliklesti 10 ekimde de degerlendirme olcak yani yarin bi daha persembede olur bir gun arayla daha iyi cunki sonra ne cikarsa bahtimiza ama bu ay hayit hapi agnucaston kullaniyorum canim sen neler yapiyosun ocak ayindami olcak transfer ya benim kasim da dogum gunum var o zamana kadar bundan baska bi sansim daha var insallah o zamana kadar hamile kalirim canim deli gibi seni bekliyoruz insallah senden guzel haberler aliriz bitanem acaba sen testere disli aslan pencesi cayimi icsen doktoruna sorup hani vucudu hazirlamis olurmusun ki

hayir tanidiginizi sanmiyorum.yeniyim ben burda.evet tahlili yaptim ama maalesef negatif.yarin regl gunum bekleyeyim olmazsa birkacgun daha yeniden yaparim.1,5 senedir korunmuyorum ama ozellikle de takip edeli 5 ay kadar oluyor
Bazen adet gunu cikmayabiliyor adet gununu bekle canim adetin 2.ci gunu doktora git belki hormon testi ister ama adetin gecmesini bekle olmadi kan ver bu arada imitsizlikte yok hepimiz aylardir tedavi oluyoruz ama azinlikta olan kismimiz hala hamile kalamadi ama sabirliyiz bu gobisler o bebekleri buyutucek insallah rabbimin izniyle canim moralini yuksek tut moral onemli

Bitanecim biz iyiyiz cok sukur ben bu ay ovilasyon testiyle takip ettim 8 ekim pik oldu o gun iliskide oldu 9 ekim siliklesti 10 ekimde de degerlendirme olcak yani yarin bi daha persembede olur bir gun arayla daha iyi cunki sonra ne cikarsa bahtimiza ama bu ay hayit hapi agnucaston kullaniyorum canim sen neler yapiyosun ocak ayindami olcak transfer ya benim kasim da dogum gunum var o zamana kadar bundan baska bi sansim daha var insallah o zamana kadar hamile kalirim canim deli gibi seni bekliyoruz insallah senden guzel haberler aliriz bitanem acaba sen testere disli aslan pencesi cayimi icsen doktoruna sorup hani vucudu hazirlamis olurmusun ki
canım ben yumurta toplama sonrası adeti bugün oldum temzleneyim miyon alınacak arkadaşım benimde daha benim sürece var arkadaşım bu arada ne gerekiyorsa yapıyorum rahim güçlendirmek için

hadi bakalım inşallah rast gelir bu ay ve kuzucuğunun haberini alırız arkadaşım

canim benim ben vitesi boşa attim.gidiyorhm hicbir faaliyet yok bu ay hicbirsey yapmadim yastik bile koymuyorum :))))))))) birde boyle denim senden ne haber tatlim
daha iyi takip edince olmuyor ben oğlumda da şubattaki kaybımda da umursamadığım zamanlarda gebe kaldığımı öğrenmiştim.

Ben opu sonrası adet oldum dün gecikmeli temizleneyim miyon alınacak canım sonra transferi bekleyeceğim rahim hazır olması için

daha iyi takip edince olmuyor ben oğlumda da şubattaki kaybımda da umursamadığım zamanlarda gebe kaldığımı öğrenmiştim.

Ben opu sonrası adet oldum dün gecikmeli temizleneyim miyon alınacak canım sonra transferi bekleyeceğim rahim hazır olması için
insallah tutacak tup bebekte sans yuksek belkide ikiz olur guzell haberlerini beklicem unuttum zannetme unutmuyorum Mina_1414 Mina_1414 da bu ay elinden geleni denedi ondanda cok umutluyum :KK200::KK19: bi kendimden umudum yok :KK64::KK48:

Bazen adet gunu cikmayabiliyor adet gununu bekle canim adetin 2.ci gunu doktora git belki hormon testi ister ama adetin gecmesini bekle olmadi kan ver bu arada imitsizlikte yok hepimiz aylardir tedavi oluyoruz ama azinlikta olan kismimiz hala hamile kalamadi ama sabirliyiz bu gobisler o bebekleri buyutucek insallah rabbimin izniyle canim moralini yuksek tut moral onemli[/Q

hormon testini yapali cok oldu.herhangi bir sorun yok o konularda biraz o yuzden rahatim zaten.sakinlikle sabretmeyi deniyorum.test aldim ama yapmamamk icin direniyorum kendime.negatif cikarsa moralim bozulacak umut etmek daha guzel galiba

hormon testini yapali cok oldu.herhangi bir sorun yok o konularda biraz o yuzden rahatim zaten.sakinlikle sabretmeyi deniyorum.test aldim ama yapmamamk icin direniyorum kendime.negatif cikarsa moralim bozulacak umut etmek daha guzel galiba
Testte negatifte ciksa uzulmek yok canlar biz alistik ne derler yenilen pehlivan gurese doymazmis olsun zamanimiz gelmemis demek olur alkahin izniyle

insallah tutacak tup bebekte sans yuksek belkide ikiz olur guzell haberlerini beklicem unuttum zannetme unutmuyorum Mina_1414 Mina_1414 da bu ay elinden geleni denedi ondanda cok umutluyum :KK200::KK19: bi kendimden umudum yok :KK64::KK48:
Bu ay cok guzel seyler yaptim canlar ama doktora hic gidenedim hep ikizim olsun isterdim 2 yumurta olunca her ay heyecandan titrerdim bu ay kac yumos oldu bilmiyorum ama ovi testinde pozitifi yakaladim 1 gun arayla degerlendirdimde bakalim ne gorcez gelecek ay allah guzel rabbim ne yazdiysa o olsun ama insallah hayirlisiyla olsun sevinek artik

Testte negatifte ciksa uzulmek yok canlar biz alistik ne derler yenilen pehlivan gurese doymazmis olsun zamanimiz gelmemis demek olur alkahin izniyle
haklisin oyle bakmak lazim duruma ama gelde insanin icine anlat.acaba sabah test yapsammi 3. gune girmis olacagim. ne dersin?akila ihtiyacim var hicbirseye konsantre olamiyorum cunku.

haklisin oyle bakmak lazim duruma ama gelde insanin icine anlat.acaba sabah test yapsammi 3. gune girmis olacagim. ne dersin?akila ihtiyacim var hicbirseye konsantre olamiyorum cunku.
Adetin gectiyse yap ne kaybedersin ki bosuna heyecan yapmaktan iyidir oldu oldu olmadi gelecek aya siki caliscan cnm hepimiz her ay yeniden doguyoruz bi gun zirliyoruz ertesin cok daha guclu olup hemen arastirmaya giriyoruz neyi daha iyi yapabiliriz diye

Ben hala bebişimi bekliyorum kızlar :( Bu ayın başında rahim filmim çekildi. Kürtajdan kaynaklanan küçük küçük yapışıklıklar görüldü ama rahim içinde değil, giriş kısmında. Doktor sorun teskil etmez dedi 8 ay daha deneyin dedi. Beklemeye gücüm kalmadı :( Bu rahim filmi inşallah bir vesile olur..

Aranizda sogan kuru yapan oldu mu.Yazin sadece 1 gun denemistim gastritten dolayi ölüp ölüp dirilmistim ama tekrar denemek istiyorum tok karna

Adetin gectiyse yap ne kaybedersin ki bosuna heyecan yapmaktan iyidir oldu oldu olmadi gelecek aya siki caliscan cnm hepimiz her ay yeniden doguyoruz bi gun zirliyoruz ertesin cok daha guclu olup hemen arastirmaya giriyoruz neyi daha iyi yapabiliriz diye
canım nasılsın varmı bir gelişme seni merak ettim

Aranizda sogan kuru yapan oldu mu.Yazin sadece 1 gun denemistim gastritten dolayi ölüp ölüp dirilmistim ama tekrar denemek istiyorum tok karna

canım tebrik ederim hamilelik cetvelini gördüm bu gün
allah tamamına erdirsin sağlıkla inşallah çok sevindim
tedavi görüyormuydun

Yok canim spora gidiyorum tedavi falan herseyi biraktim aklimada gelmiyor bu aralar hic eee senden ne haber gulumm iyimisin durum nedir
iyiyim şükür arkadaşım benim tranfer ocakta beklemedeyim
sizleri merek ettim bir gelişme varmı diye

Back