Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe Hazırlık 2017 YILINDA GEBELİK BEKLEYEN GÜZEL YÜREKLER
- Konu Sahibi Ausencia
- Başlangıç Tarihi
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 6 Nisan 2017
- 1.060
- 952
- 123
- 39
Canim simdi baktim bana 900 luk yazmis 1x100 sl yazmis sanirim 900 luk olanin 100 mg lik kismi vurulcakmis
- 6 Nisan 2017
- 1.060
- 952
- 123
- 39
Canim bak bana eczane 700 tl demisti dahada fazlaymis ama bu nasil yapiliyor ne zaman yapiliyor bilmedigim icin almadim ben o doktoru birakinca allah bu ay femarayla hamile kalmayi nasip etsin insallah ben edremitteyim burda doktor bulmak zor ve ticarethane gibi olmus fiyatlar cok fais malesef
Eklentiler
- 11 Haziran 2017
- 1.560
- 1.195
- 83
- 38
insallah gerek kalmaz canim insallah senin famerayida iyi söylüyorlar insallah olur bu ayCanim bak bana eczane 700 tl demisti dahada fazlaymis ama bu nasil yapiliyor ne zaman yapiliyor bilmedigim icin almadim ben o doktoru birakinca allah bu ay femarayla hamile kalmayi nasip etsin insallah ben edremitteyim burda doktor bulmak zor ve ticarethane gibi olmus fiyatlar cok fais malesef
- 6 Nisan 2017
- 1.060
- 952
- 123
- 39
Balla 6 aydir klomen olmadi doktor yine klomen ve gonal f yazinca bende kizinca femara aldim dun sabah basladim 5 gun sabah aksam devam edicem inofolic combide iciyorum agnucaston hayit hapinada basladim bide vajinal fitil verdi neo penetron forte L diye birde hap verdi enfeksiyon icin flagyl diye sabah aksamda bu hap var kendimde d vitamini aldim suda eritip iciyorum sogan suyuda yapiyorum ama midem bi garip olduinsallah gerek kalmaz canim insallah senin famerayida iyi söylüyorlar insallah olur bu ay
- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
canım ben dunu tüp bebek tedavisinde kullandım kaleme göre daha çok gidiyor
ve daha ekonomik kalem 450 ünitelik
bunu toz ile suyunu karıştırıyorsun ondan sırıngaya çekiyorsun 600lük oluyor
- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
Canim bak bana eczane 700 tl demisti dahada fazlaymis ama bu nasil yapiliyor ne zaman yapiliyor bilmedigim icin almadim ben o doktoru birakinca allah bu ay femarayla hamile kalmayi nasip etsin insallah ben edremitteyim burda doktor bulmak zor ve ticarethane gibi olmus fiyatlar cok fais malesef
canım sen edremittemisin ben 2006-2010 yılları arasın burhaniyede görev yaptım 3 yıldır bayramda entura gelip konaklıyoruz benim dr mükremin ceylandı orda oğlumu o takip etmişti
- 6 Nisan 2017
- 1.060
- 952
- 123
- 39
Ben burhaniyedeyim evlenip geldim canakkaleden canim mukremin bey yokmus galiba artik gitmis bende kotu bi kadin doktora denk geldim edremitte malesefcanım sen edremittemisin ben 2006-2010 yılları arasın burhaniyede görev yaptım 3 yıldır bayramda entura gelip konaklıyoruz benim dr mükremin ceylandı orda oğlumu o takip etmişti
- 6 Nisan 2017
- 1.060
- 952
- 123
- 39
A anneveoglusu turko2727 kizlar bakin facebokkta bir grup var cok guzel bilgiler dua zincirleri vesaire super yardimlasma ve bilgilendirme platformu resmini atiyorum aratip bulun isterseniz ekleyin ben cok begendim yararinin olacagini dusunuyorum hamile kalmaya calisanlar bebek bekleyenler her konuda birbirine destek oluyorlar belki sizde katilmak istersiniz resmi paylasiyorum sizde nasiplenin ben cok sevdim bu grubu
Eklentiler
- 11 Haziran 2017
- 1.560
- 1.195
- 83
- 38
kiz ben bu gruptayim zatennnnnA anneveoglusu turko2727 kizlar bakin facebokkta bir grup var cok guzel bilgiler dua zincirleri vesaire super yardimlasma ve bilgilendirme platformu resmini atiyorum aratip bulun isterseniz ekleyin ben cok begendim yararinin olacagini dusunuyorum hamile kalmaya calisanlar bebek bekleyenler her konuda birbirine destek oluyorlar belki sizde katilmak istersiniz resmi paylasiyorum sizde nasiplenin ben cok sevdim bu grubu
dua grubundayin hemde selatu tefricede seni orda nasil tanicam soylesene
- 11 Haziran 2017
- 1.560
- 1.195
- 83
- 38
canim ben pen olanindan kullandim kelem gibi olandan bunu hic kullanmadim 2 kutu almayi dusunuyorum o bayandan cok yumurta gelistiriyormu ben daha once puregon kullandim gonal f yi hic kulalnmadimcanım ben dunu tüp bebek tedavisinde kullandım kaleme göre daha çok gidiyor
ve daha ekonomik kalem 450 ünitelik
bunu toz ile suyunu karıştırıyorsun ondan sırıngaya çekiyorsun 600lük oluyor
- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
canım dr önerisi olmadan kullanma çok yumurta geliştirir OHSS olursun veya kist yapar allah korusun dr gözetiminde kullancanim ben pen olanindan kullandim kelem gibi olandan bunu hic kullanmadim 2 kutu almayi dusunuyorum o bayandan cok yumurta gelistiriyormu ben daha once puregon kullandim gonal f yi hic kulalnmadim
- 11 Haziran 2017
- 1.560
- 1.195
- 83
- 38
canim tabikide bu igneleri kafama gore kullanamam canim dr resmi attim alayim mi dedim adet olup igneleri alip dokyoruma gidicem oda tamam 2 kutu al dedi sende cokmu yumurta gelistirdicanım dr önerisi olmadan kullanma çok yumurta geliştirir OHSS olursun veya kist yapar allah korusun dr gözetiminde kullan
- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
tamam o zaman ben dr kontrolü dışında alıyorsun gibi sandım pardoncanim tabikide bu igneleri kafama gore kullanamam canim dr resmi attim alayim mi dedim adet olup igneleri alip dokyoruma gidicem oda tamam 2 kutu al dedi sende cokmu yumurta gelistirdi
canım benim aşılamada 3-4 yumurta gelişiyordu bu iğne ve yanında bir başka iğne ile birlikte (merional o iğnede) yumurtalar arttı gelişti şükür 12 yumurta toplandı benden çarşamba günü
dün aradı embriyolog 8i döllendi gelişimi devam ediyor 3 ve 5 günlerde arayıp bilgi vereceğim dedi
- 11 Haziran 2017
- 1.560
- 1.195
- 83
- 38
masallahhh canimmm bu defa olacak insallahhhtamam o zaman ben dr kontrolü dışında alıyorsun gibi sandım pardon
canım benim aşılamada 3-4 yumurta gelişiyordu bu iğne ve yanında bir başka iğne ile birlikte (merional o iğnede) yumurtalar arttı gelişti şükür 12 yumurta toplandı benden çarşamba günü
dün aradı embriyolog 8i döllendi gelişimi devam ediyor 3 ve 5 günlerde arayıp bilgi vereceğim dedi
- 22 Mart 2017
- 2
- 0
- 1
- 35
[tr][td]@lulu_bitte [/td][td]/[/td][td]BAT 26 AĞS/[/td][td]?[/td][td]?[/td][td]?[/td][td]?[/td][/tr]
Mucizesini Bekleyen Anne Adayı TEMMUZ BAT/SAT/OVULASYON AĞUSTOS BAT/SAT/OVULASYON EYLÜL BAT/SAT/OVULASYON EKİM BAT/SAT/OVULASYON KASIM BAT/SAT/OVULASYON ARALIK BAT/SAT/OVULASYON Ausencia BAT09 TMZ/SAT14 TMZ/OVL.20 TMZ BAT 28 AĞS BAT 22 EYL ? ? ? @gulayse6378 ?/SAT12 TMZ/OVL.23 TMZ ? ? ? ? ? @blondgunes ? ? ? ? ? ? A anneveoglusu SAT 21 TMZ/ BAT18 AĞST/ BAT 17 EYL ? ? ? @pelinimben SAT 12 TMZ BAT09 AĞS/ ? ? ? ? turko2727 SAT 5 TEM/OVL.17 TMZ BAT 3 AĞS/ ? ? ? ? Ausencia ?TMZ BAT 28 AĞS ? ? ? ? Ausencia BAT 29 TMZ/ ? ? ? ? @Htckbrysl SAT 11 TMZ/OVL.22 TMZ ? ? ? ? ? @_citygirl_ SAT 18TMZ/1 AĞS. BAT 16 AĞS/ ? ? ? ? @iremnaz2008 SAT 30 TMZ/ BAT 26 AĞS/ BAT 21 EYL ? ? ? @kronikuykucu BAT 8 TMZ/ BAT 4 AĞS/ ? ? ? ? @rrg / BAT 14 AĞS / ? ? ? @workerthenew SAT 30 TMZ/ BAT 26 AĞS/ ? ? ? ?
[tr][td]@Nur_hasret [/td][td]/[/td][td]BAT13AĞS[/td][td]?[/td][td]?[/td][td]?[/td][td]?[/td][/tr]
[tr][td]@gizemlii123 [/td][td]/[/td][td]BAT27 AĞS[/td][td]?[/td][td]?[/td][td]?[/td][td]?[/td][/tr]
[tr][td]@Selinokay [/td][td]/[/td][td]?[/td][td]BAT 13 EYL[/td][td]?[/td][td]?[/td][td]?[/td][/tr]
[tr][td]@fancy life [/td][td]/[/td][td]?[/td][td]?[/td][td][/td][td]?[/td][td]?[/td][/tr]
[tr][td]@Katrina_ [/td][td]/[/td][td]?[/td][td][/td][td]?[/td][td]?[/td][td]?[/td][/tr]
[tr][td] Mina_1414 [/td][td]/[/td][td]BAT 10 AĞS[/td][td]BAT 05 EYL[/td][td]?[/td][td]?[/td][td]?[/td][/tr]
[tr][td]@07ebruli [/td][td]/[/td][td]BAT 18 AĞS[/td][td]?[/td][td]?[/td][td]?[/td][td]?[/td][/tr]
[tr][td]@yvz13 [/td][td]/[/td][td]BAT 28 AĞS[/td][td][/td][td]?[/td][td]?[/td][td]?[/td][/tr]
[tr][td]@Efe2014 [/td][td]/[/td][td]BAT 31 AĞS[/td][td]?[/td][td]?[/td][td]?[/td][td]?[/td][/tr]
[tr][td]@karyaa48 [/td][td]/[/td][td]BAT 25 AĞS[/td][td]?[/td][td]?[/td][td]?[/td][td]?[/td][/tr]
[tr][td]@ocak_kizi [/td][td]/[/td][td]?[/td][td]BAT 02 EYL[/td][td]?[/td][td]?[/td][td]?[/td][/tr][tr][td]@sonsuz kal [/td][td]/[/td][td]BAT 23 AĞS[/td][td][/td][td]?[/td][td]?[/td][td]?[/td][/tr]
[tr][td]@ucurtma_avcisi [/td][td]/[/td][td]BAT 28 AĞS[/td][td]?[/td][td]?[/td][td]?[/td][td]?[/td][/tr]
[tr][td]@Whiteandblue [/td][td]/[/td][td]BAT 31 AĞS[/td][td]?[/td][td]?[/td][td]?[/td][td]?[/td][/tr]
[tr][td]@kirgincicekler [/td][td]/[/td][td]?[/td][td]?[/td][td]?[/td][td]?[/td][td]?[/td][/tr]
[tr][td]@gkymc [/td][td]/[/td][td]BAT 24 AĞS[/td][td]?[/td][td]?[/td][td]?[/td][td]?[/td][/tr]
2017 senesini karnında mucizesi ile tamamlamak için niyetli , duaları ile istekli arkadaşlarla beraber belki ... beraber seviniriz çift çizgiye ...
Yıl sonuna kadar bir takvim oluşturdum ... Katılmak isteyen olursa başımla beraber ...
Rabbim bu yolda çok bekletmeden hayırlısını nasip etsin her birimize
İnşallah 3 senedir bekliyoruz fakat olmadı henüz 10 yıllık evliyim 7 buçuk yaşında oğlum var 3 yıldır korunmuyoruz hiç bir problem yok hersey temiz tedavi de oldum çatlatma iğnesi de oldum olmayınca olmuyor diğer ay tekrar ilaç tedavisi olucam bakalım hayırlısı[tr][td]@lulu_bitte [/td][td]/[/td][td]BAT 26 AĞS/[/td][td]?[/td][td]?[/td][td]?[/td][td]?[/td][/tr]
Mucizesini Bekleyen Anne Adayı TEMMUZ BAT/SAT/OVULASYON AĞUSTOS BAT/SAT/OVULASYON EYLÜL BAT/SAT/OVULASYON EKİM BAT/SAT/OVULASYON KASIM BAT/SAT/OVULASYON ARALIK BAT/SAT/OVULASYON Ausencia BAT09 TMZ/SAT14 TMZ/OVL.20 TMZ BAT 28 AĞS BAT 22 EYL ? ? ? @gulayse6378 ?/SAT12 TMZ/OVL.23 TMZ ? ? ? ? ? @blondgunes ? ? ? ? ? ? A anneveoglusu SAT 21 TMZ/ BAT18 AĞST/ BAT 17 EYL ? ? ? @pelinimben SAT 12 TMZ BAT09 AĞS/ ? ? ? ? turko2727 SAT 5 TEM/OVL.17 TMZ BAT 3 AĞS/ ? ? ? ? Ausencia ?TMZ BAT 28 AĞS ? ? ? ? Ausencia BAT 29 TMZ/ ? ? ? ? @Htckbrysl SAT 11 TMZ/OVL.22 TMZ ? ? ? ? ? @_citygirl_ SAT 18TMZ/1 AĞS. BAT 16 AĞS/ ? ? ? ? @iremnaz2008 SAT 30 TMZ/ BAT 26 AĞS/ BAT 21 EYL ? ? ? @kronikuykucu BAT 8 TMZ/ BAT 4 AĞS/ ? ? ? ? @rrg / BAT 14 AĞS / ? ? ? @workerthenew SAT 30 TMZ/ BAT 26 AĞS/ ? ? ? ?
[tr][td]@Nur_hasret [/td][td]/[/td][td]BAT13AĞS[/td][td]?[/td][td]?[/td][td]?[/td][td]?[/td][/tr]
[tr][td]@gizemlii123 [/td][td]/[/td][td]BAT27 AĞS[/td][td]?[/td][td]?[/td][td]?[/td][td]?[/td][/tr]
[tr][td]@Selinokay [/td][td]/[/td][td]?[/td][td]BAT 13 EYL[/td][td]?[/td][td]?[/td][td]?[/td][/tr]
[tr][td]@fancy life [/td][td]/[/td][td]?[/td][td]?[/td][td][/td][td]?[/td][td]?[/td][/tr]
[tr][td]@Katrina_ [/td][td]/[/td][td]?[/td][td][/td][td]?[/td][td]?[/td][td]?[/td][/tr]
[tr][td] Mina_1414 [/td][td]/[/td][td]BAT 10 AĞS[/td][td]BAT 05 EYL[/td][td]?[/td][td]?[/td][td]?[/td][/tr]
[tr][td]@07ebruli [/td][td]/[/td][td]BAT 18 AĞS[/td][td]?[/td][td]?[/td][td]?[/td][td]?[/td][/tr]
[tr][td]@yvz13 [/td][td]/[/td][td]BAT 28 AĞS[/td][td][/td][td]?[/td][td]?[/td][td]?[/td][/tr]
[tr][td]@Efe2014 [/td][td]/[/td][td]BAT 31 AĞS[/td][td]?[/td][td]?[/td][td]?[/td][td]?[/td][/tr]
[tr][td]@karyaa48 [/td][td]/[/td][td]BAT 25 AĞS[/td][td]?[/td][td]?[/td][td]?[/td][td]?[/td][/tr]
[tr][td]@ocak_kizi [/td][td]/[/td][td]?[/td][td]BAT 02 EYL[/td][td]?[/td][td]?[/td][td]?[/td][/tr][tr][td]@sonsuz kal [/td][td]/[/td][td]BAT 23 AĞS[/td][td][/td][td]?[/td][td]?[/td][td]?[/td][/tr]
[tr][td]@ucurtma_avcisi [/td][td]/[/td][td]BAT 28 AĞS[/td][td]?[/td][td]?[/td][td]?[/td][td]?[/td][/tr]
[tr][td]@Whiteandblue [/td][td]/[/td][td]BAT 31 AĞS[/td][td]?[/td][td]?[/td][td]?[/td][td]?[/td][/tr]
[tr][td]@kirgincicekler [/td][td]/[/td][td]?[/td][td]?[/td][td]?[/td][td]?[/td][td]?[/td][/tr]
[tr][td]@gkymc [/td][td]/[/td][td]BAT 24 AĞS[/td][td]?[/td][td]?[/td][td]?[/td][td]?[/td][/tr]
2017 senesini karnında mucizesi ile tamamlamak için niyetli , duaları ile istekli arkadaşlarla beraber belki ... beraber seviniriz çift çizgiye ...
Yıl sonuna kadar bir takvim oluşturdum ... Katılmak isteyen olursa başımla beraber ...
Rabbim bu yolda çok bekletmeden hayırlısını nasip etsin her birimize
- 22 Mart 2017
- 2
- 0
- 1
- 35
- 6 Nisan 2017
- 1.060
- 952
- 123
- 39
Ayyyy insallah canim bu ay anne adayi oldugunu gorelim yeniden arkandanda biz gelcez insallahtamam o zaman ben dr kontrolü dışında alıyorsun gibi sandım pardon
- 20 Mart 2017
- 15.666
- 20.349
- 398
- 6 Nisan 2017
- 1.060
- 952
- 123
- 39
Aaa nerden ogrendin aslinda bize nasil kaldigini solerdi aslinda bence bu grubu unuttu 2 veya 3 kere girdi bir daha girmedi insallah gelirde igreniriz nasil hamile kalmis rabbim ona hayirli gebelikler yasatsin insallah bizlerede nasip olur ya masallahBu grubun kurucusu Ausencia ablam hamileymis ne guzel topik acan herkes hamile kaliyor ben de mi acsam
Tebrik ediyorum abla Cok sevindim bize dua etmeyi unutma.Bizi birakip gittin hamis kalmissin yahu