Ben tedaviyi iptal ettim sinirden eve geldim yollarda aglamamak icin kendimi zor tuttum kadin herseyi yeniden istedi hsg 560 tl amh testi 240 tl diger testler 300 kusur tl sperm testi ozel hastaneden istiyo oda vardir 200 e yakin bir tane gonal f yazdi 700 tl mis birde bu tedavi icin 10 gun yumurta takibi yaocak her gunde cagarmiycakmis 3 kere geldinmi yetvek dedi 800 tl istedi alev aldim bi anda 150 tl hic yok yere muayene ucreti odedim ciktim delirmis durumdayim eve bi girdim sinirim bosaldi agla agla mahvoldum istemiyorum tedavi falan asilama yaptirsam tutma olasiligi yuksek en azindan veririm 2000 tl bakarim isime her seyi ben yapcam bide 800 tl vercem biraktim hakkimda hayirlisi ugrasmiycam artik ovilasyonla oldu oldu olmadi 4 5 yil sonra giderim asilama yaptiririm olmadimi tup bebek yinemi olmuyo var zaten evladim onun cani sag olsun der gecerim kocamin cocugu yok diye ugrasiyodum o kadar cokmu cocuk istiyo gitsin baskasiyla evlensin umurumda degil ben hic bir gun bu gunki kadar yikilmadim