Hoş buldum inşallah çok bekletmez miniklerimiz bizi. 1 bucuk senedir olmuyorHOŞGELDİNİZ ARKADAŞIM RAHİM FİLMİ ÇEKİLME SONRASINDA 3 AY İÇİNDE GEBE KALANLAR ÇOK OLUYORMUŞ BEN MAYIS AYINDA ÇEKİLDİM BANA NASİP OLMADI İNŞALLAH SİZE OLUR HAYIRLISI İLE
Eşinize veya size bir teşhis konuldu mu ?Hoş buldum inşallah çok bekletmez miniklerimiz bizi. 1 bucuk senedir olmuyor
Kuzum süpersin
Senle herseyimiz nasilda cok benziyor canim benimde rahim filmim 19 mayista cekilmisti ama hamile kalamadim ne yazik kiHOŞGELDİNİZ ARKADAŞIM RAHİM FİLMİ ÇEKİLME SONRASINDA 3 AY İÇİNDE GEBE KALANLAR ÇOK OLUYORMUŞ BEN MAYIS AYINDA ÇEKİLDİM BANA NASİP OLMADI İNŞALLAH SİZE OLUR HAYIRLISI İLE
Ah canim sogan kurude yaptim maydanoz sut buharida yaptim rahim filmide cektirdim 2 aydir pree sed jelde kullandim yok yok yok hamile kalamadim avokado ve mesir macunu da yedim inofolic combide kullaniyorum hatta spermler cikmasin diye ob.tamponu iyice guzelce yikanmis prezervatif sarip baglayip yollarida tikadim bu ay varmi yokmu bilmiyorum ama sanirim yok cunku hic bir belirti yok yani yolda tikayamiyosun illa bi delik bulup gun yuzune cikiyo onlar pree sed istersen sen al dene en azinda nem olur yani onla ben hamile kalamadim ama guzel bir urun islaklik icin tavsiye ederim canim umarim yardimci olabilmisimdirOglen ac karna ictim kokusundan etkilenmedim açıkçası yapmadan içemem diye tedirgin olmuştum.Benim regl col düzenliydi hatta geleceği saati bile tahmin ederdim taa ki kimyasal gebelik yasayana kadar 3 aydir bazen 28 bazen 30 bazen 31 cok rahatsiz oluyorum yumurta takibi yapamiyorum bu yüzden.Sifa olsun insallah.Hic bir sorun yoksa bile kadinda rahmi temizleyip sperm gecisini kolaylastiriyormus.Peki aranizda pre seed jel kullanan var mi sperm dostu jel doger adi spermlerin hizli iletilmesini sağlıyormuş diye duydum
Tok içtim cnm iyiyim Saraçoğlu gastriti olanlar içmesin diyor ama tok bir bardak içiyorum. Pko bela ne yapayım.Kizlar cok kotuyum kür carpti resmen midem yaniyor ve bulaniyoriçmeyin bemce mide problemi olanlar su an cok pismanim
O kadar çok sey var kı aslında. Ama doktora göre bunlar problem değil. Eşimde sayı falan sıkıntısı var sınırlarda ama doktor yeter diyor. Benim rahim kalp şeklinde. Ve prolaktinim bi iniyor bi çıkıyor. Ama doktora göre sıkıntı yok. E diyorum niye olmuyor madem sonra da haddini aşma demek ki nasip gelmemiş diye kendimi avutuyorum. 3 kez klomen denedik olmadı rahim filmi temiz çıktı. Kendini rahat ve hazır hissettiğinde aşılama için gel dedi. Şu ara yoğunluktan ertelemek zorunda kaldık doktor da gez toz kafanı boşalt kendiliğinden de olabilir dedi. Mucizemizi bekliyoruz inşallah o günler de gelecekEşinize veya size bir teşhis konuldu mu ?
Nasıl bir lekelenme kendini takip et cnm regl kanaması gibi olmayan pembe kahverengi az lekelenmeler yerleşme kanaması olabilir, kendini kaptırma ama kontrol de et.Kizlar benim Bata 4 gün kaldı ama lekem geldi regl sancilarim başladı ilk ayimizda zaten beklemiyordum peki belirtiler neyin nesiydi
Dün bir arkadaşımin tüp bebeği tutmadı ve istemsiz testlerine bakabilir miyim dedim inceledim, prolaktin yüksek FSH yüksek rahim incelmesi var bunlar varken yapılan tüp bebek? Çok üzüldüm doktorlar hepsi için ayrı ilaç veriyor ama bu sorunları önce bitkisel takviyeler ile çözmeyi deneyebilir kişi. Çünkü çok yıpratıcı onca ilaç iğne umut.. doktorlara karışmıyoruz elbette ama biraz da bilgilensek keşke. Size tavsiyem başka doktorlar da görsün en azından içiniz rahat eder.O kadar çok sey var kı aslında. Ama doktora göre bunlar problem değil. Eşimde sayı falan sıkıntısı var sınırlarda ama doktor yeter diyor. Benim rahim kalp şeklinde. Ve prolaktinim bi iniyor bi çıkıyor. Ama doktora göre sıkıntı yok. E diyorum niye olmuyor madem sonra da haddini aşma demek ki nasip gelmemiş diye kendimi avutuyorum. 3 kez klomen denedik olmadı rahim filmi temiz çıktı. Kendini rahat ve hazır hissettiğinde aşılama için gel dedi. Şu ara yoğunluktan ertelemek zorunda kaldık doktor da gez toz kafanı boşalt kendiliğinden de olabilir dedi. Mucizemizi bekliyoruz inşallah o günler de gelecek
Peki esinde bir problem var miAh canim sogan kurude yaptim maydanoz sut buharida yaptim rahim filmide cektirdim 2 aydir pree sed jelde kullandim yok yok yok hamile kalamadim avokado ve mesir macunu da yedim inofolic combide kullaniyorum hatta spermler cikmasin diye ob.tamponu iyice guzelce yikanmis prezervatif sarip baglayip yollarida tikadim bu ay varmi yokmu bilmiyorum ama sanirim yok cunku hic bir belirti yok yani yolda tikayamiyosun illa bi delik bulup gun yuzune cikiyo onlar pree sed istersen sen al dene en azinda nem olur yani onla ben hamile kalamadim ama guzel bir urun islaklik icin tavsiye ederim canim umarim yardimci olabilmisimdir
ALLAH tez zamanda nasip etsin inşallahO kadar çok sey var kı aslında. Ama doktora göre bunlar problem değil. Eşimde sayı falan sıkıntısı var sınırlarda ama doktor yeter diyor. Benim rahim kalp şeklinde. Ve prolaktinim bi iniyor bi çıkıyor. Ama doktora göre sıkıntı yok. E diyorum niye olmuyor madem sonra da haddini aşma demek ki nasip gelmemiş diye kendimi avutuyorum. 3 kez klomen denedik olmadı rahim filmi temiz çıktı. Kendini rahat ve hazır hissettiğinde aşılama için gel dedi. Şu ara yoğunluktan ertelemek zorunda kaldık doktor da gez toz kafanı boşalt kendiliğinden de olabilir dedi. Mucizemizi bekliyoruz inşallah o günler de gelecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?