• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aranızda soğan kürü yapan oldu mu arkadaşlar ben bugun başladım ama gastrit var muhtemelen midemi rahatsiz edecek gunde 2 kez degil de bir kez uygulasam bosuna mi ugrasmis olurum ?

Sat 18 temmuz Bat 13 ağustos. Rahim filmi çektirdim inşallah uğurlu gelir :emir_bebek:
HOŞGELDİNİZ ARKADAŞIM RAHİM FİLMİ ÇEKİLME SONRASINDA 3 AY İÇİNDE GEBE KALANLAR ÇOK OLUYORMUŞ BEN MAYIS AYINDA ÇEKİLDİM BANA NASİP OLMADI İNŞALLAH SİZE OLUR HAYIRLISI İLE

Aranızda soğan kürü yapan oldu mu arkadaşlar ben bugun başladım ama gastrit var muhtemelen midemi rahatsiz edecek gunde 2 kez degil de bir kez uygulasam bosuna mi ugrasmis olurum ?
BEN YAPMAYI ÇOK İSTEMİŞ BAŞLAMIŞ AMA DEVAMINI GETİREMEYEN BİR BAYANIM CANIM SORDUĞUN SORUYU BİLEMİYORUM CANIM YANLIŞ YÖNLENDİRMEYİM

Ekim ayında yaptım canım kist vardı bende birde regl kanamam çok azdı onu yapınca bir kaç aya rahatlattı beni kanamam arttı regl çok düzenli 28 gün de ama kanama miktarım azdı günde 2 kez içtim ben 15 gün boyunca düzenli içersen inan faydasını görürsün o ay içimin temizlendiğini fark ettim inan sabah aç karnına kokusu iğrenç ama burnunu tıka şifa niyetine iç canım

Ekim ayında yaptım canım kist vardı bende birde regl kanamam çok azdı onu yapınca bir kaç aya rahatlattı beni kanamam arttı regl çok düzenli 28 gün de ama kanama miktarım azdı günde 2 kez içtim ben 15 gün boyunca düzenli içersen inan faydasını görürsün o ay içimin temizlendiğini fark ettim inan sabah aç karnına kokusu iğrenç ama burnunu tıka şifa niyetine iç canım
Oglen ac karna ictim kokusundan etkilenmedim açıkçası yapmadan içemem diye tedirgin olmuştum.Benim regl col düzenliydi hatta geleceği saati bile tahmin ederdim taa ki kimyasal gebelik yasayana kadar 3 aydir bazen 28 bazen 30 bazen 31 cok rahatsiz oluyorum yumurta takibi yapamiyorum bu yüzden.Sifa olsun insallah.Hic bir sorun yoksa bile kadinda rahmi temizleyip sperm gecisini kolaylastiriyormus.Peki aranizda pre seed jel kullanan var mi sperm dostu jel doger adi spermlerin hizli iletilmesini sağlıyormuş diye duydum

Benim çok önceden gastridim vardı bir süre epey dikkat ettim bu ay kürü uyguluyorum hiçbir problem yaşamadım sabah akşam düzenli içiyorum

Benim çok önceden gastridim vardı bir süre epey dikkat ettim bu ay kürü uyguluyorum hiçbir problem yaşamadım sabah akşam düzenli içiyorum
Ne guzel canim.Ben biraz dikkat etmesem hemen rahatsızlanıyorum su kürü 3 4 gun deneyeyim eğer mideme zulmetmezse tamamlarim

Ne guzel canim.Ben biraz dikkat etmesem hemen rahatsızlanıyorum su kürü 3 4 gun deneyeyim eğer mideme zulmetmezse tamamlarim
Evet canım anlayabiliyorum.. sana tavsiyem en az bir ay kendine tamamen dikkat ettikten sonra uygulaman gazlı icecek vs hic tuketmeden. Çünkü hakikaten düzene giriyor. Rabbim inşallah nasip etsin en kısa zamanda :anne:

tatlım ben çalışıyorum, o yüzden regl'im biteli ikinci gün bu akşam başlayacağım ve benim de gastiritim var bu yüzden tok karına yapmayı planlıyorum. bir de akşamları yatmadan havuç suyu iç gastirite iyi geliyormuş.

Bu arada kız kardeşim 21 yaşında olmasına rağmen doktor menepoza girdin demiş bir yıla yakın adet olmuyordu zorla icirdim o ay adet oldu tabi içerken burnumdan getirdi iğrenç iyy diye diye verdik annemle

Kizlar cok kotuyum kür carpti resmen midem yaniyor ve bulaniyor :( içmeyin bemce mide problemi olanlar su an cok pismanim

Back