- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
Kendimi gördüm sende yaa drum banada seni dogurtabilsem ne isterim diyor o ultrason görüntüsü bende de var ama sen daha yeni baslamissin canim yakında alırız seninde güzel haberleriniAmin amin cok amin canim bu ay combo yapalim insallah herkez aaaaaa hamileyim nasil olur ya diye yazmaya baslasin beklemiyordum desin he he tabi ben beklemiyordum diyemiycem cok beklettin ya nerde kaldin sen diycem benim doktorumun benden bikmasi lazim gelme tamam diyor ben randevu alip gidiyorum parasiyla degilmi yumusumu goruyorum bide her aninin ultrason resmi var ya tutmayan aylari atiyorum basladigim ayinkini regl olana kadar sakliyorum hani ilerde bebis albumu yaparim bak nerlerden geldin sen böleydin diye ayyy gelsin artik ya benim hayatimdaki su zorlu bolumu gecebilirmiyiz hep basa donuyorum da level atlamak istiyorum
Hayırlısı ile seninde güzel haberlerini alırız inşallahKızlar bende aranıza geldim.3 yıl 2 aylık evliyim bir boş gebelik ve ardından kimyasal gebelik geçirdim.Bu 2. Denemem düşükten sonra ve yarın adet olmam gerekiyor bu ay da olmadı sanırım.
İnşallah kısa zamanda hepimiz hayırlı haberler alırız.
Kızlar hadi hayal kuralım hamile olursak sizce esimize sürpriz yapalım mı yoksa anı beraber mı yaşayalım özellikle çocuk sahibi hanımlardan bekliyorum
Kızlar bende aranıza geldim.3 yıl 2 aylık evliyim bir boş gebelik ve ardından kimyasal gebelik geçirdim.Bu 2. Denemem düşükten sonra ve yarın adet olmam gerekiyor bu ay da olmadı sanırım.
İnşallah kısa zamanda hepimiz hayırlı haberler alırız.
canim yaaa allah.emeklerinin karsiligini versin insallah bu kacinci ayin tedavin ne kullandin
Ben 31 yasindayim canim tam tipik akrep burcuyum hersey hemen olcak ama kul olunca olmuyo tabi her sey hemen elinde olmayan seyler var sonucta offf sen beni bi gorsen yilan gibi kivriliyorum kocaya niye ucunda supriz yumurta var vallahi bu ay bayramiydi benimkinin ay tabi benimde oleydi 14 agustos tanisma tarihimiz bizim ya keske benim olsaaaaaaaaaaaa obebis bu gobiste olsa dr a gidince hamile kadinlara agzim sulanir gibi bakiyorum allah tan kadinimda dikkat cekmiyo ama onlari bole dizime yatirip sevesim var nasil basardin sen ne buyuk hatunsun ben bi tas olup bas yaramadim diyesim var da allahtan tam o an doktor cagiriyoda benim seneryo yarida kaliyo ama biri bu gun gazabima ugruycak yapiscam kene gibi nasil buyuk bi basaridir o yaKendimi gördüm sende yaa drum banada seni dogurtabilsem ne isterim diyor o ultrason görüntüsü bende de var ama sen daha yeni baslamissin canim yakında alırız seninde güzel haberlerini
Sevgili sayfa sahibi ablacigim bos ver sen negatifi daha var adet gecsin ustune 2 yada 4 gun say ole test yap ne gec dollenmeler var bu yumurtalar bizim gibi dakik degil ki belki gec dollendi hem bak regl dongun tam iyi uzun degil bekle bakalim gun dogmadan neler dogar ben aylardir burdayim valla testte 1 hafta sonra bile cikmayip 15 gun sonra cikani gordum mucize vercekse rabbim valla gonderiyo anlamiyo bile insan yuzsuzluk degilmi adet gununfen hemen sonraki gun bi daha yap ondadami cikmadi adet gelmezse 2 gun sonra bi daha yap o cift cizgiyi yakalayana kadar arkasindan koscazSizinde fikrinizi alayım ki , bu konuda çok okudum araştırdım ama ... bugün test yaptım sabah yazmıştım ...negatif çıktı .
Ama beklenen Bat tarihim 4-5 gibi ... döngüm 26-28 arası değişir , o yüzden net değil.
Yani daha gecikme olmadan yaptım .
Ne bileyim işte :) hala bi umut .. erken yaptığım için testi yanlış çıkma olasılığı var mıdır ?
Ben sezeryanliyim doktor beni cok sevdi galiba ben dogurtayim seni ssvd yapayim diyo ayyy dedim bi hamis kalsam catir catir dogurcamda kalamiyorum kiKendimi gördüm sende yaa drum banada seni dogurtabilsem ne isterim diyor o ultrason görüntüsü bende de var ama sen daha yeni baslamissin canim yakında alırız seninde güzel haberlerini
Her ay test elinde geliyor benden cok takip ediyor kolayca hamile kalabilsem muhtesem bir surpriz planim vardi nasip olmadi henuzKızlar hadi hayal kuralım hamile olursak sizce esimize sürpriz yapalım mı yoksa anı beraber mı yaşayalım özellikle çocuk sahibi hanımlardan bekliyorum
Sevgili sayfa sahibi ablacigim bos ver sen negatifi daha var adet gecsin ustune 2 yada 4 gun say ole test yap ne gec dollenmeler var bu yumurtalar bizim gibi dakik degil ki belki gec dollendi hem bak regl dongun tam iyi uzun degil bekle bakalim gun dogmadan neler dogar ben aylardir burdayim valla testte 1 hafta sonra bile cikmayip 15 gun sonra cikani gordum mucize vercekse rabbim valla gonderiyo anlamiyo bile insan yuzsuzluk degilmi adet gununfen hemen sonraki gun bi daha yap ondadami cikmadi adet gelmezse 2 gun sonra bi daha yap o cift cizgiyi yakalayana kadar arkasindan koscaz
Ben evi süsleyip sürpriz yapmak istiyorum pinterestten ev süslemelerine bakıyorum bazen kolayca yapabileceğim :) yemek hazırlamak ya da pasta yapmak istiyorum :)Kızlar hadi hayal kuralım hamile olursak sizce esimize sürpriz yapalım mı yoksa anı beraber mı yaşayalım özellikle çocuk sahibi hanımlardan bekliyorum
O zaman o plani bizlede paylas bizde hamis kalabilirsek yapariz evet bende bi kalsam muhtesem bir arastirmaya gircem bu google amca benden cektigi kadar kimseden cekmiyordum ev isim bitiyo kosa kosa google filozof ta olamam ama bu neyin meraki bilmiyorum ajan gibiyim ekilmedik yerde bitiyorumHer ay test elinde geliyor benden cok takip ediyor kolayca hamile kalabilsem muhtesem bir surpriz planim vardi nasip olmadi henuz
Bence erken arkadaşım ben kırmızı kart yiyene kadar umudumu kesmiyorum geç döllenme filan olur diye inşallah güzel haberlerini alırızSizinde fikrinizi alayım ki , bu konuda çok okudum araştırdım ama ... bugün test yaptım sabah yazmıştım ...negatif çıktı .
Ama beklenen Bat tarihim 4-5 gibi ... döngüm 26-28 arası değişir , o yüzden net değil.
Yani daha gecikme olmadan yaptım .
Ne bileyim işte :) hala bi umut .. erken yaptığım için testi yanlış çıkma olasılığı var mıdır ?
bende her hanile kadına önce sağlıkla kucağına alsın inşallah diyorum rabbim banada hayırlısı ile nasip et diyorumBen 31 yasindayim canim tam tipik akrep burcuyum hersey hemen olcak ama kul olunca olmuyo tabi her sey hemen elinde olmayan seyler var sonucta offf sen beni bi gorsen yilan gibi kivriliyorum kocaya niye ucunda supriz yumurta var vallahi bu ay bayramiydi benimkinin ay tabi benimde oleydi 14 agustos tanisma tarihimiz bizim ya keske benim olsaaaaaaaaaaaa obebis bu gobiste olsa dr a gidince hamile kadinlara agzim sulanir gibi bakiyorum allah tan kadinimda dikkat cekmiyo ama onlari bole dizime yatirip sevesim var nasil basardin sen ne buyuk hatunsun ben bi tas olup bas yaramadim diyesim var da allahtan tam o an doktor cagiriyoda benim seneryo yarida kaliyo ama biri bu gun gazabima ugruycak yapiscam kene gibi nasil buyuk bi basaridir o ya
İnşallah canım eşime sordum sana süpriz yapayım mı yok ben seninle anı yaşamak istiyorum dedi yoksa alasını yapacaktım ama anneme kardeşlerime yapıcamHer ay test elinde geliyor benden cok takip ediyor kolayca hamile kalabilsem muhtesem bir surpriz planim vardi nasip olmadi henuz
bende aslında tüm yakın akrabalara davet vermek istedim ama eşim biraz büyüyene kadar kimseye haber vermeyelim dedi bu ara çok düşük ölü doğum duyduk etkilendi sanırımBen evi süsleyip sürpriz yapmak istiyorum pinterestten ev süslemelerine bakıyorum bazen kolayca yapabileceğim :) yemek hazırlamak ya da pasta yapmak istiyorum :)
neee 15 gün boyunca mı biz regl bitiminden şimdiye kadar 9 gün denedik o da 6 gün tatile gittik onun enerjisine eve gelince bıraktım vallaha 1 haftadır yanıma yaklaştırmıyorum gına geldi ama sanırım yumurtlama günlerini iyi değerlendiremedik 2 kez oldu sadeceOfff rekor konusunda bayragi kimseye birakmadim bu ay tabi kizlar isin sakasi 15 gun boyunca her gun yaptim halada devam bakalim gundenmi kaciriyormusum adet bittiginden beri hic bosum yok he bolede tutmazsa her gun spermin gitmesiylede alakali degil 1 saat bacaklarim havada yatiyorum yazik bize ya bi belirti bile yok yine bosmu geccez bu ayi bilemedim ki parantez icinde esimde sperm sayisi cok iyi ondan her gun yaptik spermiogram cok guzel cikti ama sperm konusunda sikinti olan arkadaslar 1 var 1 yok denesinler benim bu ay yaptigim delilikti gelecek ay yine ayni yolu izliyemem mesela :)
Kagitlari numaralandircam her numarada hem küçük bir not hem de oteki kagida yonlendiren bir yazi olcak evin girisinden baslayip.Bir hediye kutusuna test sonucumu ve bebek ayakkabisi koyup o an esim acarken konfeti patlatıp videosunu falan cekmeyi dusunuyorum insallah nasip olur daO zaman o plani bizlede paylas bizde hamis kalabilirsek yapariz evet bende bi kalsam muhtesem bir arastirmaya gircem bu google amca benden cektigi kadar kimseden cekmiyordum ev isim bitiyo kosa kosa google filozof ta olamam ama bu neyin meraki bilmiyorum ajan gibiyim ekilmedik yerde bitiyorum
inşallah canım harika bir süpriz olur benimkide anı beraber yaşayalım dedi acaba testi yapıp bıraksam aynı anda baksak ve kamera açık olsa diyorum o şaşkınlık sevinç mutluluk kayıt altına alınmalıKagitlari numaralandircam her numarada hem küçük bir not hem de oteki kagida yonlendiren bir yazi olcak evin girisinden baslayip.Bir hediye kutusuna test sonucumu ve bebek ayakkabisi koyup o an esim acarken konfeti patlatıp videosunu falan cekmeyi dusunuyorum insallah nasip olur da
Yine de surpriz yap zaten ani birlikte yasarsiniz sen ilk ogrenince afallarsin onsuz sevinemezsin ki :) bir kez kan testi verdim ayagim kirilmisti rontgene girecektim tam bata 1 gun vardi esim sonucu ogrenmek icin hastaneyi 5 kez falan aradı.O nedenle kan testini gizli vermeliyim.Kimyasal yasadigimda da askerdeydi telefonda soylemistim hamileyim diye sevincimiz 2 gun surduinşallah canım harika bir süpriz olur benimkide anı beraber yaşayalım dedi acaba testi yapıp bıraksam aynı anda baksak ve kamera açık olsa diyorum o şaşkınlık sevinç mutluluk kayıt altına alınmalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?