Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kendimi gördüm sende yaa drum banada seni dogurtabilsem ne isterim diyor o ultrason görüntüsü bende de var ama sen daha yeni baslamissin canim yakında alırız seninde güzel haberlerini

Hayırlısı ile seninde güzel haberlerini alırız inşallah

Kızlar hadi hayal kuralım hamile olursak sizce esimize sürpriz yapalım mı yoksa anı beraber mı yaşayalım özellikle çocuk sahibi hanımlardan bekliyorum

Ben süpriz yapacaktım sözde ... Akşam yemeği sofrasına 3 tabak koyacaktım da ... eşim soracaktı da ... bende misafirimiz var diyecektim de ...falan falan ...
öyle spontane oldu ki ... o test anını da beraber yaşamıştık ...

bakalım şimdi ki için bir planım yok .

hep beraber inşallah güzel haberler alırız birbirimizden.

Sizinde fikrinizi alayım ki , bu konuda çok okudum araştırdım ama ... bugün test yaptım sabah yazmıştım ...negatif çıktı .

Ama beklenen Bat tarihim 4-5 gibi ... döngüm 26-28 arası değişir , o yüzden net değil.

Yani daha gecikme olmadan yaptım .

Ne bileyim işte :) hala bi umut .. erken yaptığım için testi yanlış çıkma olasılığı var mıdır ?

canim yaaa allah.emeklerinin karsiligini versin insallah bu kacinci ayin tedavin ne kullandin

Canim bu ay 6. Ayim adetin 5. Gunu klomen kullandim ve adetin 12.ci gunu catlatma 9gnesi ovitrelle vuruldu her gun 1 tane inofolic combi aliyorum ve 1 coraspin iciyorum her ay 2 yumurtam oluyor ama dollenen olmadi bu ay 1 yumurta vardi igneden sonraki kontrolde hem sagdan hem soldan yumurta catlamis ikininde corpus luteinum sari cisimi gordu ve 33.7 mm lik bir kanama var icerde dedi valla dollenipte tutunmayami calisiyor yoksa kistmi yapar bilemem ben elimden geleni yaptim duamida ediyorum takdir allahtan ama kirmizi karta hazirlikliyim hatta yokbe ne hamile kalmasi 6 ay oldu alistim

Kendimi gördüm sende yaa drum banada seni dogurtabilsem ne isterim diyor o ultrason görüntüsü bende de var ama sen daha yeni baslamissin canim yakında alırız seninde güzel haberlerini
Ben 31 yasindayim canim tam tipik akrep burcuyum hersey hemen olcak ama kul olunca olmuyo tabi her sey hemen elinde olmayan seyler var sonucta offf sen beni bi gorsen yilan gibi kivriliyorum kocaya niye ucunda supriz yumurta var vallahi bu ay bayramiydi benimkinin ay tabi benimde oleydi 14 agustos tanisma tarihimiz bizim ya keske benim olsaaaaaaaaaaaa obebis bu gobiste olsa dr a gidince hamile kadinlara agzim sulanir gibi bakiyorum allah tan kadinimda dikkat cekmiyo ama onlari bole dizime yatirip sevesim var nasil basardin sen ne buyuk hatunsun ben bi tas olup bas yaramadim diyesim var da allahtan tam o an doktor cagiriyoda benim seneryo yarida kaliyo ama biri bu gun gazabima ugruycak yapiscam kene gibi nasil buyuk bi basaridir o ya

Sevgili sayfa sahibi ablacigim bos ver sen negatifi daha var adet gecsin ustune 2 yada 4 gun say ole test yap ne gec dollenmeler var bu yumurtalar bizim gibi dakik degil ki belki gec dollendi hem bak regl dongun tam iyi uzun degil bekle bakalim gun dogmadan neler dogar ben aylardir burdayim valla testte 1 hafta sonra bile cikmayip 15 gun sonra cikani gordum mucize vercekse rabbim valla gonderiyo anlamiyo bile insan yuzsuzluk degilmi adet gununfen hemen sonraki gun bi daha yap ondadami cikmadi adet gelmezse 2 gun sonra bi daha yap o cift cizgiyi yakalayana kadar arkasindan koscaz

Ben sezeryanliyim doktor beni cok sevdi galiba ben dogurtayim seni ssvd yapayim diyo ayyy dedim bi hamis kalsam catir catir dogurcamda kalamiyorum ki

Kızlar hadi hayal kuralım hamile olursak sizce esimize sürpriz yapalım mı yoksa anı beraber mı yaşayalım özellikle çocuk sahibi hanımlardan bekliyorum
Her ay test elinde geliyor benden cok takip ediyor kolayca hamile kalabilsem muhtesem bir surpriz planim vardi nasip olmadi henuz

hepsini okudum yazdım aklıma da güzelim ...

tüm mesajlarına baktım da yahu enerjine bayıldım Hayatta hemen her şeye böyle bakarım bende ... koşarız evvelAllah

Ben evi süsleyip sürpriz yapmak istiyorum pinterestten ev süslemelerine bakıyorum bazen kolayca yapabileceğim :) yemek hazırlamak ya da pasta yapmak istiyorum :)

Her ay test elinde geliyor benden cok takip ediyor kolayca hamile kalabilsem muhtesem bir surpriz planim vardi nasip olmadi henuz
O zaman o plani bizlede paylas bizde hamis kalabilirsek yapariz evet bende bi kalsam muhtesem bir arastirmaya gircem bu google amca benden cektigi kadar kimseden cekmiyordum ev isim bitiyo kosa kosa google filozof ta olamam ama bu neyin meraki bilmiyorum ajan gibiyim ekilmedik yerde bitiyorum

Bence erken arkadaşım ben kırmızı kart yiyene kadar umudumu kesmiyorum geç döllenme filan olur diye inşallah güzel haberlerini alırız

bende her hanile kadına önce sağlıkla kucağına alsın inşallah diyorum rabbim banada hayırlısı ile nasip et diyorum

İnşallah canım eşime sordum sana süpriz yapayım mı yok ben seninle anı yaşamak istiyorum dedi yoksa alasını yapacaktım ama anneme kardeşlerime yapıcam

Ben evi süsleyip sürpriz yapmak istiyorum pinterestten ev süslemelerine bakıyorum bazen kolayca yapabileceğim :) yemek hazırlamak ya da pasta yapmak istiyorum :)
bende aslında tüm yakın akrabalara davet vermek istedim ama eşim biraz büyüyene kadar kimseye haber vermeyelim dedi bu ara çok düşük ölü doğum duyduk etkilendi sanırım

neee 15 gün boyunca mı biz regl bitiminden şimdiye kadar 9 gün denedik o da 6 gün tatile gittik onun enerjisine eve gelince bıraktım vallaha 1 haftadır yanıma yaklaştırmıyorum gına geldi ama sanırım yumurtlama günlerini iyi değerlendiremedik 2 kez oldu sadece

Kagitlari numaralandircam her numarada hem küçük bir not hem de oteki kagida yonlendiren bir yazi olcak evin girisinden baslayip.Bir hediye kutusuna test sonucumu ve bebek ayakkabisi koyup o an esim acarken konfeti patlatıp videosunu falan cekmeyi dusunuyorum insallah nasip olur da

inşallah canım harika bir süpriz olur benimkide anı beraber yaşayalım dedi acaba testi yapıp bıraksam aynı anda baksak ve kamera açık olsa diyorum o şaşkınlık sevinç mutluluk kayıt altına alınmalı

Yine de surpriz yap zaten ani birlikte yasarsiniz sen ilk ogrenince afallarsin onsuz sevinemezsin ki :) bir kez kan testi verdim ayagim kirilmisti rontgene girecektim tam bata 1 gun vardi esim sonucu ogrenmek icin hastaneyi 5 kez falan aradı.O nedenle kan testini gizli vermeliyim.Kimyasal yasadigimda da askerdeydi telefonda soylemistim hamileyim diye sevincimiz 2 gun surdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…