- 19 Aralık 2017
- 17
- 1
- 38
- Konu Sahibi kuzununannesi
Merhaba arkadaşlar transferimden 20 gün sonra kanama olmaya başladı ve ufak bir parça düştü böyle durum yaşayan oldumuhiç 2 embriyodan biri düşmüş olabilirmi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende yatmiyorum günlük yasantima devam ediyorum dikkat ediyorum sadeceCanım ya ben yatmıyorum bugün kısa bir yürüyüş yaptım dışarda. Ben de de hiç belirti yok. Şu hafta bi geçseydi hayırlısıyla
Sen de belirti var mı. Ben ikinci gün çok fena istifra etmiştim ama başka bişeyden de kaynaklanmış olabilir.Bende yatmiyorum günlük yasantima devam ediyorum dikkat ediyorum sadece
Pozitif sonucunu almıştın değil mi canım. Bence hemen doktoruna git. Muayene olMerhaba arkadaşlar transferimden 20 gün sonra kanama olmaya başladı ve ufak bir parça düştü böyle durum yaşayan oldumuhiç 2 embriyodan biri düşmüş olabilirmi
Daha önce bu süreci pozitif geçirmiş biri olarak hiç belirti yaşamamıştım 11. Günümdü işte eve yürüyerek dönerken ilk defa belim şiddetli ağrımıştı diğer belirtiler ise gebelik testinden sonra özellikle 7. Haftada başlamıştı. Kullandığımız ilaçlar bazı etkiler yaratabiliyor. Ama şunu da biliyorum ki insan birşeyler hissetmek istiyor umut dünyası Rabbim güzel sonuçlar aldırsın hepimize haftaya salı test günümCanım ya ben yatmıyorum bugün kısa bir yürüyüş yaptım dışarda. Ben de de hiç belirti yok. Şu hafta bi geçseydi hayırlısıyla
Çok heyecanlı bu süreç. İnşallah hepimiz hayırlısıyla pozitif sonucumuzu alırızDaha önce bu süreci pozitif geçirmiş biri olarak hiç belirti yaşamamıştım 11. Günümdü işte eve yürüyerek dönerken ilk defa belim şiddetli ağrımıştı diğer belirtiler ise gebelik testinden sonra özellikle 7. Haftada başlamıştı. Kullandığımız ilaçlar bazı etkiler yaratabiliyor. Ama şunu da biliyorum ki insan birşeyler hissetmek istiyor umut dünyası Rabbim güzel sonuçlar aldırsın hepimize haftaya salı test günüm
Progesteron kullanıyor musunuz düşen şey jel kalıntısı falan olabilir hemen doktorunuza ulaşınMerhaba arkadaşlar transferimden 20 gün sonra kanama olmaya başladı ve ufak bir parça düştü böyle durum yaşayan oldumuhiç 2 embriyodan biri düşmüş olabilirmi
Evet pozitif sonucumu almıştım hiç bir sorun yoktu aklıma şu geliyor acaba 1 embriyo düştü diğeri durabiliyormuPozitif sonucunu almıştın değil mi canım. Bence hemen doktoruna git. Muayene ol
jel gibi değil düşük gibi duruyor ve kanama geliyor adet gibi. Yalnız şunu sorayım 2 embriyo dam biri düşmüş olabilir miProgesteron kullanıyor musunuz düşen şey jel kalıntısı falan olabilir hemen doktorunuza ulaşın
Şiddetli sancılarla mı düştü peki öyle direk düşmez tutunmuş bir embriyo öyle kolay düşmez. Bence hemwn doktara gidin hastane uzak mı aslında kan değerinizde yüksek çıkmış ama başka birşey olabilir. Kaçıncı gün embriyosuydu 2 tane miydiEvet pozitif sonucumu almıştım hiç bir sorun yoktu aklıma şu geliyor acaba 1 embriyo düştü diğeri durabiliyormu
Allah korusun ikiside düşüyor olabilir bence burda zaman kaybetmeyinjel gibi değil düşük gibi duruyor ve kanama geliyor adet gibi. Yalnız şunu sorayım 2 embriyo dam biri düşmüş olabilir mi
herhangi bir ağrım yada sancım olmadı birden kanama başladı ve düştü bu gün doktora gideceğim öğrenmek istediğim bu embriyonun biri düşerse böyle bir durum olabilirmiŞiddetli sancılarla mı düştü peki öyle direk düşmez tutunmuş bir embriyo öyle kolay düşmez. Bence hemwn doktara gidin hastane uzak mı aslında kan değerinizde yüksek çıkmış ama başka birşey olabilir. Kaçıncı gün embriyosuydu 2 tane miydi
Yok gayet iyiyim pek bsy yok yaniSen de belirti var mı. Ben ikinci gün çok fena istifra etmiştim ama başka bişeyden de kaynaklanmış olabilir.
Olabilir ama bazen çok kanama diğerine de zarar verir inşallah düşük değildirherhangi bir ağrım yada sancım olmadı birden kanama başladı ve düştü bu gün doktora gideceğim öğrenmek istediğim bu embriyonun biri düşerse böyle bir durum olabilirmi
Peki böyle biri düşerse kanama olması normal miOlabilir ama bazen çok kanama diğerine de zarar verir inşallah düşük değildir
Ben estrofem sabah aç karnına 2 akşam yine 2 tane içiyorum ama fazla etki etmedi ekstra destek olarak 8.Gün cliamara bant kullanmaya basladim 3 gunde 7.8 den 10 olmuş kalinlastirdi dort gun de bir banti degistiriyorum benim bugun transferim var nasipse.
Naptın doktorla görüştün mi ? Umarım bir sıkıntı yokturPeki böyle biri düşerse kanama olması normal mi
Cetrotide yazmıştı ama iptal etti lucrinle menapoza sokmuştu onu iptal etti ondanNormal şişlik yapıyor hele cetrotide versin o zaman davul oluyor
Korkma jelin gelmesi normal gebe olmasan da adet olamazsın progesteron kullanıyorsun iyiye yorYa ben bugün çok acaip oldum adet ağrısına benzeyen acaip bir his var içimde . Şu progestan geliyor sürekli sanki adet oluyorum gibi ama değil