- 2 Mart 2017
- 1.523
- 819
- 43
- Konu Sahibi kuzununannesi
Ilaclar çok mu siskinlik ve gerginlik yapiyorZor bir süreç ama korkacak bir şey yok inan. Anestezi de sıkıntı olmuyor. Her şey yolunda gider umarım senin için.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ilaclar çok mu siskinlik ve gerginlik yapiyorZor bir süreç ama korkacak bir şey yok inan. Anestezi de sıkıntı olmuyor. Her şey yolunda gider umarım senin için.
Biraz yapıyor ama sıkıntı değil korkulacak birşey yok yeter ki sonuç güzel olsunIlaclar çok mu siskinlik ve gerginlik yapiyor
Hayır bence o kdar kötü etkisi yok benim işim çocuk değil ama insan benim huyumda bi değişiklik olmadı merak etme çocuklar belki de gerginliğini alırBen çalışan biriyim işim çocuklarla ilgili.ilac kullanırken işime gidip gelebilir miyim? Ilaclarin etkisi ile calistigim yerdeki çocuklara tavrım değişirse büyük günaha girmiş olurum .umarım depresyona falan girmem
aynen hatta daha iyi oluyor canim unutuyorsun kafana takıp dert etmiyorsun ben çocuklara hep dua ettiriyorum yatarken annem babam arkadaşlarım öğretmenim vs mutlu olsunlar gibisinden cok masumlar ya dualari tutar belkiHayır bence o kdar kötü etkisi yok benim işim çocuk değil ama insan benim huyumda bi değişiklik olmadı merak etme çocuklar belki de gerginliğini alır
Haklısınız çok teşekkür ediyorum umarım bu süreci hepimiz çok rahat bir şekilde atlatırız .birbirimize destek olmamiz önemli diye dusunuyorumaynen hatta daha iyi oluyor canim unutuyorsun kafana takıp dert etmiyorsun ben çocuklara hep dua ettiriyorum yatarken annem babam arkadaşlarım öğretmenim vs mutlu olsunlar gibisinden cok masumlar ya dualari tutar belki
amin canim inşallah hep destek tam destek şaka bi yana sabretmek ve sıkıntıyi paylasmak lazimHaklısınız çok teşekkür ediyorum umarım bu süreci hepimiz çok rahat bir şekilde atlatırız .birbirimize destek olmamiz önemli diye dusunuyorum
Aynen öyle Allah yar ve yardımcımız olsunamin canim inşallah hep destek tam destek şaka bi yana sabretmek ve sıkıntıyi paylasmak lazim
Valla hiç lokal olmadım bence en iyisi genel uyuyorsun uyanıyorsun hiç birşey olmamıi gibi hatta ilk tedavimde kendimi odada görünce herhalde bi aksilik oldu yumurtaları almadan geri çıkardılar beni odama sanmıştım:) bu tedavinin en sevdiğim kısmı o benim :) saniyeler içinde uyumakYumurta toplamada lokal anestezi daha mantıklı değil mi acaba
Canim E2 degeri neden duauyormus?E2 değerim düştüğü için tedavim iptal oldu.. böyle bir sonuç beklemiyordum çok üzgünüm..
Ben de çalışıyorum öğretmenim. Bu zamana kadar 2 gün rapor aldım. Yumurta toplama cuma oldum o gün aldım birini de. Kısmetse çarşamba transfer olacak. Üç gün de o zaman alacağım. Onun dışında işe hep gidip geldim. Muayeneye uygun saatlerde gittim. Benim şişkinlik yumurta toplamadan sonra çok az oldu. Adet sancısı gibi kasıklarda ağrı oluyor birkaç gün. Bugün 3. gün hemen hemen geçti mesela. Bugün işe bile gittim. Yumurta toplamada kesinlikle genel anestezi bence. Folikullerin içindeki siviyi ozel iğneyle alıyorlar. Onu gorerek strese girebilirsin. Zaten transferde anesteziye bile gerek yokmuş ben anestezisiz transfer olacağım pek çok kişi gibi. Çok kısa sürüyormuş işlem.Ben çalışan biriyim işim çocuklarla ilgili.ilac kullanırken işime gidip gelebilir miyim? Ilaclarin etkisi ile calistigim yerdeki çocuklara tavrım değişirse büyük günaha girmiş olurum .umarım depresyona falan girmem
Ben estrofem sabah aç karnına 2 akşam yine 2 tane içiyorum ama fazla etki etmedi ekstra destek olarak 8.Gün cliamara bant kullanmaya basladim 3 gunde 7.8 den 10 olmuş kalinlastirdi dort gun de bir banti degistiriyorum benim bugun transferim var nasipse.Merhaba hanımlar. Bende estrofeme devam ediyorum yarın da nar suyuna başlayacağım kalınlaşmasına yardımcı oluyor ben Eskişehir'de yaşıyorum Bursa Acıbademe gidiyorum c.tesi ilk muayeneye Bursa'ya gittim ama dondurulmuş olduğu için pazatesi günü burada hastanede baktırcam rahim kalınlığa doktor doktorumu tanıyor bilgi verecek yılbaşında bir gün önce ya da yılbaşında transferim olacak. İnşallah güzel kalınlaşır. 5 tane 5. gün embriyom var.
Hayırlısı ile olur inşallahBen estrofem sabah aç karnına 2 akşam yine 2 tane içiyorum ama fazla etki etmedi ekstra destek olarak 8.Gün cliamara bant kullanmaya basladim 3 gunde 7.8 den 10 olmuş kalinlastirdi dort gun de bir banti degistiriyorum benim bugun transferim var nasipse.
Ben de öğretmenim . İğnelerde 9. Günüm baya şişkinlik hafif de ağrı var . Ama dayanılmayacak gibi değil . Bir de Sonunu düşününce insan hiç bir sıkıntıyı önemsemiyor . Ruh hali olarak da bende bir değişim olmadı aksine daha heyecanlıyım daha umutluyum . Hiç korkma. Tedavine başla inşallah hayırlısıyla .Ben çalışan biriyim işim çocuklarla ilgili.ilac kullanırken işime gidip gelebilir miyim? Ilaclarin etkisi ile calistigim yerdeki çocuklara tavrım değişirse büyük günaha girmiş olurum .umarım depresyona falan girmem
Aynen öyle oldu. Hatta benim tedavim iptal olduktan sonra polip alındı. Polip almanın hemen akabinde regl oldum. Bitti .Birdahaki aya tedavim başladıBana bu döngüde olacağım adetten sonraki adetle başlayacağız dedi. Senin de öyle mi olmuştu? Maşallah, bebeğin seninledir inşallah..
Ben de öğretmenim arkadaşlar. Transfere kadar olan kısımda sorun yok transfrrden sonra rapor alcaksınız zatenBen de öğretmenim . İğnelerde 9. Günüm baya şişkinlik hafif de ağrı var . Ama dayanılmayacak gibi değil . Bir de Sonunu düşününce insan hiç bir sıkıntıyı önemsemiyor . Ruh hali olarak da bende bir değişim olmadı aksine daha heyecanlıyım daha umutluyum . Hiç korkma. Tedavine başla inşallah hayırlısıyla .
Canım ya ben yatmıyorum bugün kısa bir yürüyüş yaptım dışarda. Ben de de hiç belirti yok. Şu hafta bi geçseydi hayırlısıylaArkadaslar benim transferden sonra hafif sancilarim ve batmalarim olmustu bugun 5.gun bitti hic bisy kalmadi gayet iyiyim sadece gogus hassasiyeti var birazcık o kadar sizde durumlar neler surekli yatiyor musunuz ??
Yok canım hiç bişey yok sende var mıBence hiç baskı yapma. O senin için en iyisini yapar. Bizim doktorda oyl
Herhangi bir belirti var mi sende