- 9 Ağustos 2010
- 721
- 694
- Konu Sahibi kuzununannesi
İğneleri kullanma artık dedi, yarıda bıraktık yani. Bu ayki adet geçecek sonrakinde tekrar başlayacağız.Tedavi tamamen mi iptal oldu ertelendi mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İğneleri kullanma artık dedi, yarıda bıraktık yani. Bu ayki adet geçecek sonrakinde tekrar başlayacağız.Tedavi tamamen mi iptal oldu ertelendi mi
Olsun da varsın geç olsun . Sıkma canını demek ki bunda da bir hayır varİğneleri kullanma artık dedi, yarıda bıraktık yani. Bu ayki adet geçecek sonrakinde tekrar başlayacağız.
Tabi hayırlısı böyleymiş. İnşallah daha iyi olur bundan sonra. SağolasinOlsun da varsın geç olsun . Sıkma canını demek ki bunda da bir hayır var
Çok üzüldüm vardır bunda da bir hayır diyelim inşallah en kısa zamanda Rabbim nasip ederTabi hayırlısı böyleymiş. İnşallah daha iyi olur bundan sonra. Sağolasin
Amin inşallah.. bütün aşamaları yaşadıktan sonra olumsuz olsaydı belki daha çok üzülürdum. Rabbim hayırlısını biliyor muhakkak. İnşallah bir dahaki sefere daha iyi olur her şey. Bu ilk denemeydi.Çok üzüldüm vardır bunda da bir hayır diyelim inşallah en kısa zamanda Rabbim nasip eder
Aynen çok doğru şimdiye kadar 4 negatifi görmüş biri olarak o süreçleri hiç yaşamamak isterdim ama her başımıza gelen sınavımız Rabbim sımavımızı geçebilmeyi ve herkese anneliği tatmayı nasip etsin inşAmin inşallah.. bütün aşamaları yaşadıktan sonra olumsuz olsaydı belki daha çok üzülürdum. Rabbim hayırlısını biliyor muhakkak. İnşallah bir dahaki sefere daha iyi olur her şey. Bu ilk denemeydi.
Amin inşallah..Aynen çok doğru şimdiye kadar 4 negatifi görmüş biri olarak o süreçleri hiç yaşamamak isterdim ama her başımıza gelen sınavımız Rabbim sımavımızı geçebilmeyi ve herkese anneliği tatmayı nasip etsin inş
Yok canim ertesi gun 1. Gün oluyor... guzel haberlerini duyariz insalllahhhh ... isteyen herkese dua ediyorum rabbim nasip etsinÖyleymiş bugün son kontrolüm vardı doktora sordum . Ağzın bal yesin inşallah hepimiz için olur :) benim opu günüm de Cuma olacak hayırlısıyla . Opu günü 1. Gün olarak mı sayılıyor embriyoda ?
Amin inşallah Rabbim isteyen herkese versin hiç birimizin kucağını boş bırakmasın inşallahYok canim ertesi gun 1. Gün oluyor... guzel haberlerini duyariz insalllahhhh ... isteyen herkese dua ediyorum rabbim nasip etsin
Normal şişlik yapıyor hele cetrotide versin o zaman davul oluyorSlm kızlar bende bugün ilk iğnemi vuruldum gonal f 300 karnım patlıcak gibi geliyo normal mi bu
Arkadaşım merak etme aynı şey bana da oldu 1 ay sonra tekrar başladık şu an transferim oldu 5.günümdeyimTabi hayırlısı böyleymiş. İnşallah daha iyi olur bundan sonra. Sağolasin
Bence hiç baskı yapma. O senin için en iyisini yapar. Bizim doktorda oylYa bende 2 tane transfer olsun istiorum ama bzm merkezde 35 yas alti 1 koyuyolarmis doktorla konusucm ins ikna edebilirim
Herhangi bir belirti var mi sendeArkadaşım merak etme aynı şey bana da oldu 1 ay sonra tekrar başladık şu an transferim oldu 5.günümdeyim
Bana bu döngüde olacağım adetten sonraki adetle başlayacağız dedi. Senin de öyle mi olmuştu? Maşallah, bebeğin seninledir inşallah..Arkadaşım merak etme aynı şey bana da oldu 1 ay sonra tekrar başladık şu an transferim oldu 5.günümdeyim
Zor bir süreç ama korkacak bir şey yok inan. Anestezi de sıkıntı olmuyor. Her şey yolunda gider umarım senin için.Benim de tüp bebek tedavisine başlamaya son iki günüm.sureci araştırdım ama ilacın yan etkisinden ve yumurta toplamada verilen anesteziden biraz endişeliyim