- 10 Ocak 2013
- 2.927
- 2.520
- Konu Sahibi kuzununannesi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rahatsızlığımiz aynı ama tedavimiz farklı neden acabaooo çok heyecanlandım sana ne oluyorsa bana da olacak
Evet sordum gerek Yok dedi ben gerekli görmüyorum yumurta sayısı çok fazla olanlarda bakıyorum ohhs riskine karşı dediEvet hormon testi de yapmıyor senin doktor e2 öğrenebildin mi
Ben de merak ediyorum acaba hormonlar mi farklı. Mesela benim e2yi her seferinde kontrol ediyor salı günü de kan testi olacak. Opun salı olsaydı karşılaşırdık belkiRahatsızlığımiz aynı ama tedavimiz farklı neden acaba
Oluşan sonra hafif kanama olabilir bugünü dinlenerek geçirArkadaslar opudan sonra kanama olmasi normal mi ne kadar surer ve cok agrim var karnimin ici yirtiliyor gibi hareket ederken canim yaniyor bunlar gecer mi ??
Öyle doktora güvenmekten başka çaremiz Yok. Benim akıntım çok fazla dün yumurta akı kıvamındaydı şimdi sulu akıntım var sizlerin nasıl?Anladım doktor isini bilir
E 2 'in kac çıkıyor pekiBen de merak ediyorum acaba hormonlar mi farklı. Mesela benim e2yi her seferinde kontrol ediyor salı günü de kan testi olacak. Opun salı olsaydı karşılaşırdık belki
Bugün çok olmadi ama önceki iki gün yumurta aki kivamndaydiÖyle doktora güvenmekten başka çaremiz Yok. Benim akıntım çok fazla dün yumurta akı kıvamındaydı şimdi sulu akıntım var sizlerin nasıl?
Benim tam bir hafta sanki ameliyat olmuşum gibi şiddetli ağrım olmuştu karnında şişlik vardı. sağa sola dönmeden sırt üstü yatarak geçirdim usutmemeye dikkat et sıcak tut kendini.Ağrı artıyor usutunce.Arkadaslar opudan sonra kanama olmasi normal mi ne kadar surer ve cok agrim var karnimin ici yirtiliyor gibi hareket ederken canim yaniyor bunlar gecer mi ??
Slm, östrojen için hap kullanıyor musun??Kızlar günaydınlar bugün kontrolüm vardı adetimin 11. Günü ilaçların 10. Günü. Endumetrium 12.5 olmuş. Yumurtaların en büyüğü 18 en küçüğü 12.5, herşey yolunda dedi. Kan almayacak mısınız dedim hiç gereği Yok yumurtası yüksek olanlar için bir önemi var orta sayıda ve az olanlar için bir önemi Yok dedi. Dün geceden beri yumurta akı gibi akıntım var sıkıntı olur mu dedim o östrojen yüksekliğini gösterir gayet normal yumurtalayacağın anlamına gelmez dedi
ilkten 100 küsurdu sonra ilaçlar kullandıkça önce 52 sonra 25 oldu. Ama fsh cıktı 9 falandı önce 13 sonra 18 oldu. tsh de 2 idi ben düşürmüştüm geçen yıldan. ilaçlardan sonra tsh 4 olduE 2 'in kac çıkıyor peki
Hayır ilaç olarak gonalf ve çatlamayı önleyici cetrotide kullanıyorum içeriğinde östrojen var mı bilmiyorumSlm, östrojen için hap kullanıyor musun??
Biesterol mu kullanıyorsunuz ondan mi sordunuzSlm, östrojen için hap kullanıyor musun??
Evet bnm e 2 yuksek değildi tsh sorununda yoktu . Sadece fsh 12 çıkmıştı. Yanı hormon bakımından aynı değerlerde değilizilkten 100 küsurdu sonra ilaçlar kullandıkça önce 52 sonra 25 oldu. Ama fsh cıktı 9 falandı önce 13 sonra 18 oldu. tsh de 2 idi ben düşürmüştüm geçen yıldan. ilaçlardan sonra tsh 4 oldu
Demek ki... Benim geçen yıl tsh 5 küsurdu. Ben tüm yıl onu düşürmeye uğraştım yazın 1.8 olmuştu bile. ilaçları iceli 4 oldu.Evet bnm e 2 yuksek değildi tsh sorununda yoktu . Sadece fsh 12 çıkmıştı. Yanı hormon bakımından aynı değerlerde değiliz