- Konu Sahibi kuzununannesi
Aslında söyle. Fsh var iğnelerde fsh da yumurtalıkları uyardıkça yumurtaliktan östrojen salgılanıyor . E2 dedikleri hormon östrojen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde aynı yumurta akı kıvamında ve yoğun iki gündür biraz önce çatlatma iğnesi oldum.Öyle doktora güvenmekten başka çaremiz Yok. Benim akıntım çok fazla dün yumurta akı kıvamındaydı şimdi sulu akıntım var sizlerin nasıl?
Bende 22.00 olucam nasipse çatlatma ignesiniBenimde aynı yumurta akı kıvamında ve yoğun iki gündür biraz önce çatlatma iğnesi oldum.
Yanı birini düşürünce diğeri çıkıyor ve isleri karıştırıyor o yüzden doktor farklı bor yol izliyor sendeDemek ki... Benim geçen yıl tsh 5 küsurdu. Ben tüm yıl onu düşürmeye uğraştım yazın 1.8 olmuştu bile. ilaçları iceli 4 oldu.
Yan yatamiyorum zaten adet sancisi gibi diolardi ama daha betermis cok can yakiyor yataktan kendim kalkamiyorum gulerken oksururken falan sanki bicak saplaniyor parol kullaniyorum doktor onerisiyle ins tez vakitte gecerBenim tam bir hafta sanki ameliyat olmuşum gibi şiddetli ağrım olmuştu karnında şişlik vardı. sağa sola dönmeden sırt üstü yatarak geçirdim usutmemeye dikkat et sıcak tut kendini.Ağrı artıyor usutunce.
Çok heyecanlıBende 22.00 olucam nasipse çatlatma ignesini
Ne olduğunu bilmiyorum ama insallah kaliteli yumurtalar üretebilirim. Vallahi ne yiyeceğimi şaşırdım bugün balık yağını kafaya diktim resmen. Incir kürünu hem sabah hem akşam içiyorum öğlen çayında bile incir yiyorum. Folik asit d vitamini kabak çekirdeği avokado zeytinyağı ne var ne yok yiyorum insallah ise yararYanı birini düşürünce diğeri çıkıyor ve isleri karıştırıyor o yüzden doktor farklı bor yol izliyor sende
Oooo bağışıklığın da tavan oluyor bu arada maşallah ya ınsalalh emeklerimiz boşa çıkmazNe olduğunu bilmiyorum ama insallah kaliteli yumurtalar üretebilirim. Vallahi ne yiyeceğimi şaşırdım bugün balık yağını kafaya diktim resmen. Incir kürünu hem sabah hem akşam içiyorum öğlen çayında bile incir yiyorum. Folik asit d vitamini kabak çekirdeği avokado zeytinyağı ne var ne yok yiyorum insallah ise yarar
Evet senin opu pazartesi dimiÇok heyecanlı
Amin insallahOooo bağışıklığın da tavan oluyor bu arada maşallah ya ınsalalh emeklerimiz boşa çıkmaz
Bazılarının hiç ağrısı olmuyormus biz o sanslilardan değiliz Dinlen hiç bisey yapma gün gün azalıyor hemen gecmesede.Yan yatamiyorum zaten adet sancisi gibi diolardi ama daha betermis cok can yakiyor yataktan kendim kalkamiyorum gulerken oksururken falan sanki bicak saplaniyor parol kullaniyorum doktor onerisiyle ins tez vakitte gecer
Bunları duydukça korku hasıl oluyor bi fena oldum m inşallah agrım olmaz yaBazılarının hiç ağrısı olmuyormus biz o sanslilardan değiliz Dinlen hiç bisey yapma gün gün azalıyor hemen gecmesede.
Peki işi etkileyecek bir ağrı mi izin almak gerekir mi?Bazılarının hiç ağrısı olmuyormus biz o sanslilardan değiliz Dinlen hiç bisey yapma gün gün azalıyor hemen gecmesede.
Aynen canım pazartesi saat 8.30 da. Sen de bugün iğne olacağına göre senin de mi öyle?Evet senin opu pazartesi dimi
Aynen 08.00 da gel dediler banada . Yarın hiç bir iğne yok 22 .00 dan sonra da bisey yeme içme dedilerAynen canım pazartesi saat 8.30 da. Sen de bugün iğne olacağına göre senin de mi öyle?
Umarım herşey yolunda gider benim 6 yumurtam görünüyor. Bakalım sağlıklı olacaklar mı? Bir de opu esnasında tam bayılamamaktan tedirginim. Polip alınmıştı benden 1 buçuk ay önce onda tam uyutmadılar. (Uyutcaz demişlerdi ama) Hayırlısı olsun. Birbirimize dua edelim. Hangi ildeydin? Ben Ankarada'yım.Aynen 08.00 da gel dediler banada . Yarın hiç bir iğne yok 22 .00 dan sonra da bisey yeme içme dediler
Senin 13 tane falandı yumurtan demi toplama da kaç tane almışlar yumurta sayısı arttıkça da zorlaşıyor aslındaYan yatamiyorum zaten adet sancisi gibi diolardi ama daha betermis cok can yakiyor yataktan kendim kalkamiyorum gulerken oksururken falan sanki bicak saplaniyor parol kullaniyorum doktor onerisiyle ins tez vakitte gecer
Hayırlısı Allahtan doktor bana pazartesi çatlatma iğnesi Çarşamba toplama dedi bugün senin adetin kaçıncı günü ve en büyük yumurtam kaç mmBenimde aynı yumurta akı kıvamında ve yoğun iki gündür biraz önce çatlatma iğnesi oldum.
Benim de 6 yumurta ezrmdaym bende . Aynen hayirlisi insallah saglikli yumurtalarimiz ve embriyormz olur :)Umarım herşey yolunda gider benim 6 yumurtam görünüyor. Bakalım sağlıklı olacaklar mı? Bir de opu esnasında tam bayılamamaktan tedirginim. Polip alınmıştı benden 1 buçuk ay önce onda tam uyutmadılar. (Uyutcaz demişlerdi ama) Hayırlısı olsun. Birbirimize dua edelim. Hangi ildeydin? Ben Ankarada'yım.