- Konu Sahibi kuzununannesi
Ahhh aynen yaa resmen şişiriyor göbeğiCetrotideyi vururken bile göbeğimin şiştiğini hissediyorum gonalfte öyle birşey olmuyordu. göbeğim şiş şuan. seslik hissetmedim. luverisi ilk defa duydum. lh hormonu veren bir ilaçmış.
Dün başladım göbeğimin sağ taraf şiş duruyordu
Bugünkünüde vurdum şiilikler dengelendi
Yarın kontrolüm var nedeen bu hormon sorucam kullanan pek kimse bulamadım
Hiç kafanı yorma bu anesteziyeKizlar ben daha once hic anestezi almadim yarin opu var cok heyecanliyim bunu nasil yenebilirim cuma saati oturdum kuran okudum dua ettim biraz yatistim ama düşündükçe aklima geldikce strese giriyorum daha once opu olan arkadaslar 1 gun oncesinde nasil bi hazirlik yaptiniz psikolojinizi nasıl hazirladiniz ilk denemem olacagi icin heyecanimi mazur görün
Mışıl mışıl tatlı bir uyku sadece
Merhaba kızlar bugün ölü oldum 24 yumurta toplandı 12 tanesi olgunmuş arkadan 3 tane daha var gelen yetişirse onlarida micro yapacaklar inşallah bu sefer kaliteli embriyolarim olur ve dr bu ay yapmicakmis transferi rahim dinlensin dedi benden boyle
Tabi tabi yeterKızlar selam . Bir sorum olacaktı bilen arkadaşlara, ben bugün puregon başladım da, kullananlar bilir özel bir kalemi var , hemşire zaten bana ilacı kaleme takıp verdi. Ancak ilacın kendi kabı görünmediği için ne kadar kaldığını anlayamıyorum. İlaç normalde 600lük, ben hergün 150 vuruyorum , tam 4günüme yetecek mi , aklıma takıldı da bilen varsa yardımcı olabilimi