- 10 Ocak 2013
- 2.927
- 2.520
- Konu Sahibi kuzununannesi
Bu 6. Tedavim olacak ilk 5 te tam uyuttular sıkıntı bide uyandırıyorlar bıraksalar şöyle akşama kadar uyusam :)Peki kızlar opu da tamamen uyudunuz mu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu 6. Tedavim olacak ilk 5 te tam uyuttular sıkıntı bide uyandırıyorlar bıraksalar şöyle akşama kadar uyusam :)Peki kızlar opu da tamamen uyudunuz mu?
Hahahaha hazır yatmışken kaldırmayın dinlenene kadarBu 6. Tedavim olacak ilk 5 te tam uyuttular sıkıntı bide uyandırıyorlar bıraksalar şöyle akşama kadar uyusam :)
Hadi ya:) :)Bu 6. Tedavim olacak ilk 5 te tam uyuttular sıkıntı bide uyandırıyorlar bıraksalar şöyle akşama kadar uyusam :)
Onceki denemelinle karsilastitacak olursan değerlerinde ve yumurta sayında ne gibi değişiklik varBu 6. Tedavim olacak ilk 5 te tam uyuttular sıkıntı bide uyandırıyorlar bıraksalar şöyle akşama kadar uyusam :)
Evet bakalım ne olacak . Erzurumlu değilim isimden dolayı geldim buraya
Adetimin 11.günü en büyük 18mm en küçük 17 pazartesi opu olcam inşallah.Hayırlısı Allahtan doktor bana pazartesi çatlatma iğnesi Çarşamba toplama dedi bugün senin adetin kaçıncı günü ve en büyük yumurtam kaç mm
Ha anladım canım hayırlısı olur insallahEvet bakalım ne olacak . Erzurumlu değilim isimden dolayı geldim buraya
Benimki gibi olursa wc kalktiginiza dua edersiniz ins sizlerinki boyle olmazPeki işi etkileyecek bir ağrı mi izin almak gerekir mi?
Evet sen opuya giriyorsun o ornek veriyorKızlar bişe sorcam opu yapılırken mi eşten isteniliyor sperm
Ay yok 13dioduk ama 6 cikti dedi raporunu alamadim gerci doktorum ohss olma riskin var diye onlari bekleyenezdik onden gelisenler vardi o yuzden 6 tane ama gayet iyi zaten boyle planlamistik dedi hersey yolunda sen merak etme diye rahatatti bakalim sonuc nolckSenin 13 tane falandı yumurtan demi toplama da kaç tane almışlar yumurta sayısı arttıkça da zorlaşıyor aslında
Ay Allah korusun olmaz insallahBenimki gibi olursa wc kalktiginiza dua edersiniz ins sizlerinki boyle olmaz
Zeynep sen erzrmlusun galiba orda mi tedavi görüyorsunHahahaha hazır yatmışken kaldırmayın dinlenene kadar
Bu ay erzurum tedavileri yoğun gibiZeynep sen erzrmlusun galiba orda mi tedavi görüyorsun
Kişiye göre değişiyor çalışan çok arkadaş oldu.Benim toplamada 6 aylık hamile bir bayan vardı hiç ağrısı olmamış şaşırmıştım.Burdada öyle hafif geçiyor cogunun,arada istisna oluyor tabii :) INŞ ağrın olmaz canım bunu düşünme hiç.Peki işi etkileyecek bir ağrı mi izin almak gerekir mi?
Ins olmaz gercekten daha once hic boyle bisey yasamamisim adetlerim hep sancili gecerdi fitil kullandigim olurdu ama bu cidden bambaskaymis belki sabaha bsyim kalmaz rabbim cumlemize kolaylik versin sagsalim cikalim su isin icindenAy Allah korusun olmaz insallah
Kişiye göre değişiyor çalışan çok arkadaş oldu.Benim toplamada 6 aylık hamile bir bayan vardı hiç ağrısı olmamış şaşırmıştım.Burdada öyle hafif geçiyor cogunun,arada istisna oluyor tabii :) INŞ ağrın olmaz canım bunu düşünme hiç.
Amin insallah rahat geçer zaten benim maksimum 4-5 yumurta olur eğer sayısına göreyse insallah pek etkilemez.Ins olmaz gercekten daha once hic boyle bisey yasamamisim adetlerim hep sancili gecerdi fitil kullandigim olurdu ama bu cidden bambaskaymis belki sabaha bsyim kalmaz rabbim cumlemize kolaylik versin sagsalim cikalim su isin icinden
Yumurtalar bugün mü toplandıIns olmaz gercekten daha once hic boyle bisey yasamamisim adetlerim hep sancili gecerdi fitil kullandigim olurdu ama bu cidden bambaskaymis belki sabaha bsyim kalmaz rabbim cumlemize kolaylik versin sagsalim cikalim su isin icinden
erzurumdayım ama İstanbul’da tedavi görücem buradaki Dr lar yetersiz bende dedim bir kere olsun tam olsun diyerek gittim İstanbul’a 17 sinde gidicem adetimin 2 ci günü iğnelere başlıycamZeynep sen erzrmlusun galiba orda mi tedavi görüyorsun