- 22 Nisan 2017
- 889
- 363
- 37
- Konu Sahibi kuzununannesi
MerhabaM Masal aden mrb.canım yazını okudum da transferiniz yapıldımı
Ngs sonucum geldı.era testını yAptırıp oyle transfer yaptıracagım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
MerhabaM Masal aden mrb.canım yazını okudum da transferiniz yapıldımı
Amin canım inşallah ama pek nötürüm sanirim bu sefer...tabi 3.olunca nasıl ne düşüneceğimide bilemiyorum artıkMaşallah ınsalalh pozitif sonuç alırsin
hayırlı olsun inşallah.Kizlar herkesin tedavisi hayirli olsunn. Bende bu ay ilk gorusmeye gidicem. Hemen baslamicaklar biliyorum ama offf igne ilac faslini bir an once geceyim istiyorumm. Zaman gecmek bilmiyo kalbim pir pir
Sen transferini ol ben arkandan geliyorum canımHaftaya cumartesi transferim var kızlar :))
valla garanti için en az 10. günü bekle çünkü öncesinden yapınca ve sonuç düşük çıkınca bu sefer acaba yükselir mi diye düşünüyor insan ben geçenkinde erken yapmıştım sonuç negatifti ama erken den üzülmüştümAllah razı olsun Cümlemize yardım etsin Rabbim Sizce ne zaman idrar testi yapmalıyım ?
Cetrotideyi vururken bile göbeğimin şiştiğini hissediyorum gonalfte öyle birşey olmuyordu. göbeğim şiş şuan. seslik hissetmedim. luverisi ilk defa duydum. lh hormonu veren bir ilaçmış.Cetrotide kullananlar
İğne yerinde yoğun kaşıntı ama sonradan geçti
Hafif şişlik ve içte sertlik hissediyorum
Normalmiki yalnışlıkmı var çözemedim
Birde bana luveris eklendi
Bu iğne hakkında bilgisi olan varmı?
Rahat ol canım.uyuyorsun hiçbirşey hissetmiyorsun bile.Uyanınca hafif ağrın oluyor okadar.biraz hast de dinlendikten sonra eve gidiyorsun.zaten genel anestezi gibi deilki bu.15 dk falan uyuyosun.uyanman falan en fazla yarım saatlik işi var toplamda.BEnde korkuyordum ama hiç korkulacak birşey deil.Rahat olKizlar ben daha once hic anestezi almadim yarin opu var cok heyecanliyim bunu nasil yenebilirim cuma saati oturdum kuran okudum dua ettim biraz yatistim ama düşündükçe aklima geldikce strese giriyorum daha once opu olan arkadaslar 1 gun oncesinde nasil bi hazirlik yaptiniz psikolojinizi nasıl hazirladiniz ilk denemem olacagi icin heyecanimi mazur görün
İnan'ın bitip gidecek anlamayacaksınız bile :) Sonrasında bol su için şişkinlik agrı gibi bulguları hissedeceksiniz ama ödem attıkça rahatlıyorsunuz 2 gün kendinize zaman verin ve dinlenin iş yapmayın Allah sağsalim Opu işleminizin iyi olmasını ve Evladınızı kucağınıza almayı nasip eylesinKizlar ben daha once hic anestezi almadim yarin opu var cok heyecanliyim bunu nasil yenebilirim cuma saati oturdum kuran okudum dua ettim biraz yatistim ama düşündükçe aklima geldikce strese giriyorum daha once opu olan arkadaslar 1 gun oncesinde nasil bi hazirlik yaptiniz psikolojinizi nasıl hazirladiniz ilk denemem olacagi icin heyecanimi mazur görün
Hsg zamanida böyle cok strese girmistim ama anestezisiz 5 dk agrisiz sizisiz cekinmistim bosa stres yapmisim diye soylenmistim ins bu da onun gibi olurRahat ol canım.uyuyorsun hiçbirşey hissetmiyorsun bile.Uyanınca hafif ağrın oluyor okadar.biraz hast de dinlendikten sonra eve gidiyorsun.zaten genel anestezi gibi deilki bu.15 dk falan uyuyosun.uyanman falan en fazla yarım saatlik işi var toplamda.BEnde korkuyordum ama hiç korkulacak birşey deil.Rahat ol
Aminnn allah razi olsun ♡ igneler zaten 2 kilo aldirdi muhtemelen odem olustu ya da hormanlardan kaynakli artik bilemiyorum stresten kendimi temizlige verdim sonrasinda dinlenebilmek icin :)) rabbim hepimizin yardimcisi olsunİnan'ın bitip gidecek anlamayacaksınız bile :) Sonrasında bol su için şişkinlik agrı gibi bulguları hissedeceksiniz ama ödem attıkça rahatlıyorsunuz 2 gün kendinize zaman verin ve dinlenin iş yapmayın Allah sağsalim Opu işleminizin iyi olmasını ve Evladınızı kucağınıza almayı nasip eylesin
Hsg gibi düşün.aynı sayılır.sonrasında bol su iç.şişkinliği su ile atılıyor.opu dan sonra iş yapma o gün uzan dinlen.Bide dr un söylemiştir.12 saat açlık gerekio.akşam yemeğinide gaz yapıcak şeyler yeme.Zaten opu dan sonra gaz oluo.bide üstüne yemek gazı eklenmesin.Hsg zamanida böyle cok strese girmistim ama anestezisiz 5 dk agrisiz sizisiz cekinmistim bosa stres yapmisim diye soylenmistim ins bu da onun gibi olur
Tamamen çıkarılıyor .Ben çıkarmıştım.gömlek giyiyosun amelyat gömleklerindenArkadaşlar birde opuya girerken muayenedeki gibi belden mi oluyor yoksa tamamen mi cikariliyor kiyafetler ??
Evet 12den sonra birsey tuketmicem su bile icme dedi hemsire oruc tutar gibi makyaj yok taki yok falanHsg gibi düşün.aynı sayılır.sonrasında bol su iç.şişkinliği su ile atılıyor.opu dan sonra iş yapma o gün uzan dinlen.Bide dr un söylemiştir.12 saat açlık gerekio.akşam yemeğinide gaz yapıcak şeyler yeme.Zaten opu dan sonra gaz oluo.bide üstüne yemek gazı eklenmesin.
Cetrodite vurduğumda bnm de öyle oldu normal. Kaşıntı falan da yaptı bn de de. Bu iğne yumurtalar catlamasin diye. Diğerini bilmiyorumCetrotide kullananlar
İğne yerinde yoğun kaşıntı ama sonradan geçti
Hafif şişlik ve içte sertlik hissediyorum
Normalmiki yalnışlıkmı var çözemedim
Birde bana luveris eklendi
Bu iğne hakkında bilgisi olan varmı?