- 11 Temmuz 2017
- 1.302
- 1.174
- 33
- Konu Sahibi kuzununannesi
175 di canım dozu sonra 150 ye düşürdühay masallah iyi oluşmuş yumurtalar iğneyi kac ml verdi günlük olarak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
175 di canım dozu sonra 150 ye düşürdühay masallah iyi oluşmuş yumurtalar iğneyi kac ml verdi günlük olarak
Anladım uygulanan protokol bizimkine göre farklı senin Allah yardımcınız olsun Rabbim Emeklerimizi zayi etmesinYumurta toplamayı sordum söylemedi daha erken dedi benim tahminim haftaya düşünüyorum 3 haftaya göre
Hadi hayırlı olsun canım inşallah kaliteli yumoşların olurKizlar adetin 10. gunundeyim kontrole geldim e2 ve progesteron tahlili verdim bekliyorum doktorum sonuca göre cumartesi toplayabiliriz bir yumurtam onden gidiyor sikintiya girmesin dedi cok heyecanli ve stresliyim tavsiyeleriniz var mi siz ne durumdasiniz
Cetrotide kullandıysan sıkıntı olmaz inşallah benden hiç e2 ve progestreon istemedi doktorum sorayım dedim sonra herhalde çok gerekli bulmuyor şimdiden dedim sustum olmadı cumartesi bi sorayımKizlar adetin 10. gunundeyim kontrole geldim e2 ve progesteron tahlili verdim bekliyorum doktorum sonuca göre cumartesi toplayabiliriz bir yumurtam onden gidiyor sikintiya girmesin dedi cok heyecanli ve stresliyim tavsiyeleriniz var mi siz ne durumdasiniz
Hayırlı olsun canım genelde 12. yada 13. gün toplanıyor bildiğim kadarıyla hatta benimkiler 13. gün toplanmıştı.Kızlar bende kontrole gittim bugün adetimin 8. Günü ilaçların 7. Günü yumurtalar iyi ilerliyor dedi öncekinde 6 yumurta görmüştü şimdi 1-2 tane daha eklenmiş sanırım ama geriden geliyorlar en büyük yumurtalarım 14.5 14 13 13 10 diye gidiyor sanırım iki tane de 8 ml var. Hayırlısı Allahtan. Endumetrium 10 dedi. Toplama pazartesi mi olur dedim salı da olabilir dedi bakalım
Ben kendim sordum canim bakcakmisiniz dedim evet bakalim dediCetrotide kullandıysan sıkıntı olmaz inşallah benden hiç e2 ve progestreon istemedi doktorum sorayım dedim sonra herhalde çok gerekli bulmuyor şimdiden dedim sustum olmadı cumartesi bi sorayım
evet doktor önce 12. Gün demişti bugün bir güne daha ihtiyacımız olabilir 13. Gün olabilir dediHayırlı olsun canım genelde 12. yada 13. gün toplanıyor bildiğim kadarıyla hatta benimkiler 13. gün toplanmıştı.
Maşallah çok güzelKızlar bende kontrole gittim bugün adetimin 8. Günü ilaçların 7. Günü yumurtalar iyi ilerliyor dedi öncekinde 6 yumurta görmüştü şimdi 1-2 tane daha eklenmiş sanırım ama geriden geliyorlar en büyük yumurtalarım 14.5 14 13 13 10 diye gidiyor sanırım iki tane de 8 ml var. Hayırlısı Allahtan. Endumetrium 10 dedi. Toplama pazartesi mi olur dedim salı da olabilir dedi bakalım
Kaç tane yumurtanız vardı yumurta sayısı ile doğru orantılı e2E2 1107 çıkmış iyi mi sizce progesteron da 0.960
Nasil hesaplaniyor kiKaç tane yumurtanız vardı yumurta sayısı ile doğru orantılı e2
Toplama aşamasında yumurta başına düşen değer 200-400 arasında olmalıNasil hesaplaniyor ki
Mesela bu sonuca göre en az 10 tane yumurtan var gibi bence güzel sonucun toplamadan önce mesela 10 yumurta varsa 2.000 ile 4000 arasında olmalı e2 değerin. Yüksek olursa da ohhss oluyor oda kötü birşey düşük olursa boş yumurta olabilirNasil hesaplaniyor ki