- 14 Nisan 2016
- 1.144
- 899
- Konu Sahibi kuzununannesi
- #3.121
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı olsun ececik anneEki Görüntüle 2095873 Kizlar ben bi delilik yaptim
Ya canim bunun yanilma payi varmi acaba inanamiyrm ben:)Hayırlı olsun ececik anne
Yok kuzum yok hamilesin işte.İdrara bile geçmiş git kan ver kaçıncı gunun 10 oldumuYa canim bunun yanilma payi varmi acaba inanamiyrm ben:)
Yok canim bugün 8. Günün:)Yok kuzum yok hamilesin işte.İdrara bile geçmiş git kan ver kaçıncı gunun 10 oldumu
Test günün ne zaman daynabilecekmisinYok canim bugün 8. Günün:)
Test günüm normalde 21 ocak yani pazar günüTest günün ne zaman daynabilecekmisin
tatlım doktorun ne dedi neden böyle olmuş?Kızlar lütfen en erken 10.günü o da kanda baktırin.zaten 12 .günde tekrar vermiş olursunuz . Inşallah sizlerin katlanarak yükselir sağlıklı gebelik geçirirsiniz kizlar.Rabbim hepimize kolaylik ve sabır versin.
Aaa çıkmışşş hayırlı olsunn canımm süperEki Görüntüle 2095873 Kizlar ben bi delilik yaptim
hadi maşallahEki Görüntüle 2095873 Kizlar ben bi delilik yaptim
Saol canim ins kandada gorurum:)Aaa çıkmışşş hayırlı olsunn canımm süper
Tsk ederim canim hala inanamıyorum cok erken 8.gun bugun kandada ins guzel bi sonuc aliriim:)hadi maşallah
Maşallah silik çizgi çıkmış inş kanda da çıkarEki Görüntüle 2095873 Kizlar ben bi delilik yaptim
Kizlar ben bi delilik yaptim
Ins canim ya:)Maşallah silik çizgi çıkmış inş kanda da çıkar
Ayy ins canim yaya bende cesaret edemiyrdum meraktanda oluytdum sabah birden dedim kendi kendime yapayim yoksa zaten erken kani beklerim varsada gormus olurum die yapayim dedim ciktitabi kanda gormem gerek hala inanasim gelmiyr:)Ayy masallah gozukuyor 2. Cizgi :) ben de cesaret edemiyordum bugun kan testi yaptirasim var ama. Senin 3.gun idrarda ciktiysa benim 5. Gun kanda gozukur mu acaba yaGerci senin ikizler olduysa insallah belki ondan erken cikmistir
hayirli olsun canim bebisin degerin kat kat artsin :))Eki Görüntüle 2095873 Kizlar ben bi delilik yaptim
Maşallah 8.gun mutlaka var kuzum kan versen garantilersin :)Eki Görüntüle 2095873 Kizlar ben bi delilik yaptim
Tsk ederim canim ya ins:))hayirli olsun canim bebisin degerin kat kat artsin :))
Tsk ederim canim:) kan vericem ama 10. Günü beklesem diyrmMaşallah 8.gun mutlaka var kuzum kan versen garantilersin :)