- 2 Aralık 2017
- 74
- 47
- Konu Sahibi kuzununannesi
- #3.101
Ay ne güzel haberler aldık bizlere de dua edin hamiş bayanlar :) perşembe test günüm insallah benim gibi bekleyenlerle hayırlı sonuç alırız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canım birde zararliymis ondan da dinletmemis olabilir belkiKüçük diye beklemek istemiştir için rahat olsun canım. Bana da böyle anlık dinletti. 3-4 kere pit pit duydum sesi. Iki hafta sonra tekrar gideceğim ben de. Artık gebelik takibi için kadın doğumcu araştırıyorum
Hakkında hayırlisı olsun canımKanımı verdim 3 gibi sonucu alicam kızlar ama tabi idrar negatif olduğu için umut 0
Hayırlısı olsun cnmNegatif 2.52 sonuç
Zamanı elbet gelecek pozitifi de göreceksin. Rabbim sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin.Negatif 2.52 sonuç
Evet banada alttan bakti canimAyyy maşallahhh darısı başımıza inşallahh :) ikinizedemi vajinal baktı ayy bende bi görebilsem hayırlısıyla inşallah burdaki herkes için
Inşallah canım inşallah amin sagolZamanı elbet gelecek pozitifi de göreceksin. Rabbim sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin.
Inşallah gelir arkadaşımHayırlısı olsun cnm
İnşallah güzel sonuç aldığın gün çabucak gelecek
çok üzüldüm Allah yardımcın olsun sabır versin inşallah kendiliğinden yada bir sonraki en yakın tedavinde nasip olur.Negatif 2.52 sonuç
Üzülme canım Rabbim inşallh zamanı geldiğinde nasip edecekNegatif 2.52 sonuç
Sağol canım inşallah bende birgün bebisime kavuşurum Allah razi olsunçok üzüldüm Allah yardımcın olsun sabır versin inşallah kendiliğinden yada bir sonraki en yakın tedavinde nasip olur.
Inşallah canım sagolÜzülme canım Rabbim inşallh zamanı geldiğinde nasip edecek
Canim elmaya tarçın dök ye iyi olur çikolata istegini alırKizlar benim adetime 4 gun var ve klasik cikolata krizim tuttu gecenin su saati yaklasik 1 aydir yememe o kadar dikkat ettim ama canimin cikolata cekmesiyle o kadar moralim bozuldu ki yemedigim ekmegi, cikolatayi yedim. Cekmeceleri bile dikkatli aciyorken hizlica acip kapattim. Ahh ah..