- 4 Eylül 2017
- 72
- 116
- Konu Sahibi kuzununannesi
- #2.281
Amin canımm inşAllahHadi inşallah hamileyimmm diye haber vermeni bekliyoruz benimde yarın kese görme günüm inş bende bebeğimi gördüm diye haber ederim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canımm inşAllahHadi inşallah hamileyimmm diye haber vermeni bekliyoruz benimde yarın kese görme günüm inş bende bebeğimi gördüm diye haber ederim
Memnun musun canım. Ben Memorialde yaptırdım. Bi taze, bir dondurulmusla olumsuz aldım. Şimdi çok kararsizim. Ne yapmam konusundaben varım novaartta yaptırıyorum tedavimi
maşallah çok iyi kat kat artsın inşalllah.Kızlar test sonucu 71.53 . İyi dileklerde bulunanlardan dualarını esirgemeyen herkesten Allah bin kere razı olsun .
Amin canım inşallah . Pazar günü Bakalım artık Allah büyükmaşallah çok iyi kat kat artsın inşalllah.
ben memnun kaldım sonuç yarın belli olcak ama içim rahat hoca elinden geleni yaptı. ilk görüşme ücretsiz git bi görüş istersen.çok konuşkam biri değil mehmet hoca ama herşeyle tek tek kendisi ilgileniyor.Memnun musun canım. Ben Memorialde yaptırdım. Bi taze, bir dondurulmusla olumsuz aldım. Şimdi çok kararsizim. Ne yapmam konusunda
Amin canım çok saol.İnşallah kaliteli embriyolar olurmaşallah eve sayıya göre 5. güne bekletirler sağlıklı kuzucukların olsun inşallah.
Ayyy hayırlı olsun darısı başımıza olsun kat kat artsın sonucun inşallah :*Kızlar test sonucu 71.53 . İyi dileklerde bulunanlardan dualarını esirgemeyen herkesten Allah bin kere razı olsun .
Ayyy sanada maşallaah yaaa Rabbim bizede nasip etsin yaa çok heyecanlııı :)Kizlar benimde test gunum yarin ama ben dayamanamayip bugun kan testi yaptirdim 119.35 cikti transferimin 8. Gunu
Amin inşallah canım hepimiz çok güzel sonuçlar alalım inşallahAyyy hayırlı olsun darısı başımıza olsun kat kat artsın sonucun inşallah :*
Maşallah canım allah kulağını almaya nasip etsin darısı bizeKızlar test sonucu 71.53 . İyi dileklerde bulunanlardan dualarını esirgemeyen herkesten Allah bin kere razı olsun .
Canim deodorant parfum sikmadan gitKizlar yarin opum var. Gitmeden once yapmam gereken biseyler varmi bilgilendirirseniz sevinirim
Canım maşallah 8. Ci güne göre gayet iyi sonucun.. Bugün benimde 8.ci gün ama Dr bana 12.ci yap dedi salı gününü bekliyorum. Her hangi belirgin var mı?Kizlar benimde test gunum yarin ama ben dayamanamayip bugun kan testi yaptirdim 119.35 cikti transferimin 8. Gunu
Ilk denemem .Yumurta toplama sırasında hist.ameliyati olduğum için rahmin kendine gelmesi için dinlenmesi lazımmış o yüzden marta kadar bekleyecegixHayırlısı olsun canim dondurulmuş transferi çok rahat oluyor ve ne derece doğru bilmiyorum ama tutma şansı daha yüksek oluyormuş...insallah seninde güzel haberlerini alırız.. .kaçıncı denemen ve neden donduruldu...benim ilki tazeydi tutmadı ikinci dondurulmuş kimyasal oldu bu da dondurulmuş çok şükrü rabbim yüzümüzü güldürdü devamida gelir insallah
Hayırlı olsun cok sevindimKızlar test sonucu 71.53 . İyi dileklerde bulunanlardan dualarını esirgemeyen herkesten Allah bin kere razı olsun .
Süper haber çok sevindim hayırlı olsunAyyy sanada maşallaah yaaa Rabbim bizede nasip etsin yaa çok heyecanlııı :)