- Konu Sahibi kuzununannesi
- #2.241
Hadi canım Rabbim inşallah dualarını kabul etsin sağlıkla tutunsunlar :) beni progestan mahvetti az önce iğne vuruldum komple kanamış çok agrıyo kalçalarım :)3.gun transferi olacak canim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi canım Rabbim inşallah dualarını kabul etsin sağlıkla tutunsunlar :) beni progestan mahvetti az önce iğne vuruldum komple kanamış çok agrıyo kalçalarım :)3.gun transferi olacak canim
Allah razi olsun canim bana progestan igne vermedi crinone jel verdi igne hangi durumlarda veriliyor ki acabaHadi canım Rabbim inşallah dualarını kabul etsin sağlıkla tutunsunlar :) beni progestan mahvetti az önce iğne vuruldum komple kanamış çok agrıyo kalçalarım :)
:)) Hakkımızda hayırlısı olsun canım hepimizinTransfer sonrası veriyo jel veya iğne veya hap bana iğne denk geldi jel daha iyi boşver, benim 1 ocakta oldu transferim beklemedeyim :)
Aminn inşallah Rabbim dualarımızı kabul etsin:)) Hakkımızda hayırlısı olsun canım hepimizin
Ne yapiyoruzz moralleri bozmuyoruzz canik bende nir suru folikul gorduler hatta bende sorun bile yoktu ama 5 tanecik toplandi Allah ne derse o olur karamsarliga kapilmak yook
Canim benimde 7 tane toplandı.Hayırlısını iste cok olup kalitesiz olmasından iyidir diye düşünüyorum.Asil mesele kaçı döllenicek ve kaliteleri açıkçası ben onu daha çok merak ediyorum.Bakalim yarın öğrenicem inşallah.Kaliteli embriyolar oluşmuştur umarım.İnsan biraz tedirgin oluyo ama dedigim gibi hayırlisi olsunEvet ben de bilmiyorum iste kac yumurtam cikicak. Rabbime teslim durumdayim da uzulmemek icin frenliyorum iste hislerimk. Rabbim hayirlisiyla gonlumuze gore versin insallah.
Inşallah çift çizgiyi gorursunuxKızlar yarın test günüm bana dua eder misiniz
Hadi hayiRlisicanim sabaha transferim var Allah in izniyle
Merak ettim dondurulmuş 5.gun embriyosu ile gebelik oldu mu?Merhaba kızlar bende bugün dondurulmuş 5.gun embriyosu transferi oldum asıl zorlu sürecim şimdi başlıyor 19 aralık test gunum...rabbim hayirlisini nasip etsin hakkımızda inşallah
Canim benim cumartesi opu var ins. Iyi gecer senin kac yumurtan toplandi.nasil gecti agri sanci varmiydi heyecanliyim cokbugün yumurta toplandı benim senin nasıl gidiyo cnm
Canim ins. Transferinde guzel gecer bebisin sana simsiki tutunur icimden hep okucak gibi geciyor bu arada. Allah hepimize yardim etsinCanim biraz enteresan oldu 5 tanecik toplandı ama sukur ki 3 u dollendi 3. gun embriyosu olacak Allah in izniyle yarin sabah
Amin canim inş. Rabbim hepimiziin gonlune gore versin.i s kaliteli embriyolarin olur.haberdar et bizide.benimde cumartesi opu bakalim heyecanliyim biraz-Gul- 'un de bugun toplanmis yumurtalari.
pastelmom
-Gul-
@mmssll
cerkeskizi1
Yumurta toplama siralamamiz boyle sanirim.
test gunlerimiz nasil olacak bakalim :)
13 folikul gordu dr ama ise yarar kac yumurta cikacak bilmiyorum. Amiin insallah, heyecan yapiyor ister istemez ama asilamalardaki hayal kirikligimdan sebep bastirmaya calisiyorum. Ben hep olumsuz olacak hissiyle bakiyorum elimde olmadan hayal kirikligim olmasin diye. Rabbim yuzumuzu guldursun insallah.
Evet canım rabbime binlerce sukur olsun ki olduMerak ettim dondurulmuş 5.gun embriyosu ile gebelik oldu mu?
Allah evladina kavustursun seni canim mubarek gunun hurmetineKızlar aradılar yarın saat 1 de transferim var dua edin banada
Amiiiiiiin canım seninde hepimizin de sen naptın transferin yapıldı mıAllah evladina kavustursun seni canim mubarek gunun hurmetine
yapildi canim hastanedeyim dinleniyorum
Amiiiiiiin canım seninde hepimizin de sen naptın transferin yapıldı mı
Ay hadi hayırlısı olur insallah test günün ne zamanyapildi canim hastanedeyim dinleniyorum