*2017 yılı Aralık Ayında Tüp bebeğe başlayacaklar....*

Hadi canım Rabbim inşallah dualarını kabul etsin sağlıkla tutunsunlar :) beni progestan mahvetti az önce iğne vuruldum komple kanamış çok agrıyo kalçalarım :)
Allah razi olsun canim bana progestan igne vermedi crinone jel verdi igne hangi durumlarda veriliyor ki acaba
 
Transfer sonrası veriyo jel veya iğne veya hap bana iğne denk geldi :KK70: jel daha iyi boşver, benim 1 ocakta oldu transferim beklemedeyim :)
 
Ne yapiyoruzz moralleri bozmuyoruzz canik bende nir suru folikul gorduler hatta bende sorun bile yoktu ama 5 tanecik toplandi Allah ne derse o olur karamsarliga kapilmak yook:KK200::dua:

Evet ben de bilmiyorum iste kac yumurtam cikicak. Rabbime teslim durumdayim da uzulmemek icin frenliyorum iste hislerimk. Rabbim hayirlisiyla gonlumuze gore versin insallah.
 
Evet ben de bilmiyorum iste kac yumurtam cikicak. Rabbime teslim durumdayim da uzulmemek icin frenliyorum iste hislerimk. Rabbim hayirlisiyla gonlumuze gore versin insallah.
Canim benimde 7 tane toplandı.Hayırlısını iste cok olup kalitesiz olmasından iyidir diye düşünüyorum.Asil mesele kaçı döllenicek ve kaliteleri açıkçası ben onu daha çok merak ediyorum.Bakalim yarın öğrenicem inşallah.Kaliteli embriyolar oluşmuştur umarım.İnsan biraz tedirgin oluyo ama dedigim gibi hayırlisi olsun
 
Kızlar slm bugün benim tek embriyom 5.gunu doldurup donduruldu .genetik test de yapıldı onun sonucu haftaya belli olacak.ilk tüp bebek denemem olduğu için pek bilmiyorum 3.gun embriyosu ile 5.gun embriyosu arasındaki gebelik oluşturma farkı nedir? Bir de dondurulmuş embriyo ile gebe kalma şansı artıyor mu azalıyor mu?
 
-Gul- -Gul- 'un de bugun toplanmis yumurtalari.

pastelmom pastelmom

-Gul- -Gul-
@mmssll

cerkeskizi1 cerkeskizi1

Yumurta toplama siralamamiz boyle sanirim.
test gunlerimiz nasil olacak bakalim :)




13 folikul gordu dr ama ise yarar kac yumurta cikacak bilmiyorum. Amiin insallah, heyecan yapiyor ister istemez ama asilamalardaki hayal kirikligimdan sebep bastirmaya calisiyorum. Ben hep olumsuz olacak hissiyle bakiyorum elimde olmadan hayal kirikligim olmasin diye. Rabbim yuzumuzu guldursun insallah.
Amin canim inş. Rabbim hepimiziin gonlune gore versin.i s kaliteli embriyolarin olur.haberdar et bizide.benimde cumartesi opu bakalim heyecanliyim biraz
 
X