- 14 Nisan 2016
- 1.144
- 899
- Konu Sahibi kuzununannesi
- #2.301
Tamm canim cok saol.ped falan alicam yedek camasir flan. Ay ben cok heyecanliyim ya ne yapmam gerek su heyecanimi yenmek icinCanim deodorant parfum sikmadan git
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamm canim cok saol.ped falan alicam yedek camasir flan. Ay ben cok heyecanliyim ya ne yapmam gerek su heyecanimi yenmek icinCanim deodorant parfum sikmadan git
Canin benim cok sevindim:) allah sagsalim kucagina almayi nasip etsinKızlar test sonucu 71.53 . İyi dileklerde bulunanlardan dualarını esirgemeyen herkesten Allah bin kere razı olsun .
ben de aldim ama hic gerekmedi canim ped kanli bir islem yok ki :))Tamm canim cok saol.ped falan alicam yedek camasir flan. Ay ben cok heyecanliyim ya ne yapmam gerek su heyecanimi yenmek icin
Ya nebilim iste bu hegecan var ya:) ins gerek olmazda kolay olur ya du edin banada.. korku var heyecan var merak var offffben de aldim ama hic gerekmedi canim ped kanli bir islem yok ki :))
Merak etme canım hic bisey hissetmiyorsunYa nebilim iste bu hegecan var ya:) ins gerek olmazda kolay olur ya du edin banada.. korku var heyecan var merak var offff
aa bebnde nova arttayim Ahmet hocanin hastasiyim cok sukur olumlu ilerliyoruz :)ben varım novaartta yaptırıyorum tedavimi
ayy maşAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allahım. bende yarın öğrenceğim sonucu heyecan tavan dışarı avmye attım kendimiaa bebnde nova arttayim Ahmet hocanin hastasiyim cok sukur olumlu ilerliyoruz :)
en iyisini yapmissin :) Hersey Allah tan insaallah hayirli guzel sonuclar alirsin :)ayy maşAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allahım. bende yarın öğrenceğim sonucu heyecan tavan dışarı avmye attım kendimi
Ins canim yaMerak etme canım hic bisey hissetmiyorsun
Maşallah çokiyi kat kat artsınKizlar benimde test gunum yarin ama ben dayamanamayip bugun kan testi yaptirdim 119.35 cikti transferimin 8. Gunu
Çok şükür cnm çok şükür Rabbim bütün formları şenlendirsin gebelik haberleriyleOlumlu sonuç alan arkadaşlar tebrik ederim hepinizi..
Maşallah hepimize devamı gelsin 2018 de doguralim saglicakla inşallah
Yalnız kuzununannesi sen bu topigi açarken ne yaptın kuzum maşallah çok bereketli geldi çoğumuza. Hatta elin ugurlu ya yakında ağustos eylül anneleri topigi de açarsan mikemmel olur
Evet canim bana da yuksek geldi dis gebelikten korktumCanım maşallah 8. Ci güne göre gayet iyi sonucun.. Bugün benimde 8.ci gün ama Dr bana 12.ci yap dedi salı gününü bekliyorum. Her hangi belirgin var mı?
Maşallah çokiyi kat kat artsın[/QUOTE
Insallah canim
Amin inşallah canım . Allah razı olsunMaşallah canım allah kulağını almaya nasip etsin darısı bize
Sağol canım hakkımızda hayırlısı olsunHayırlı olsun cok sevindim
Allah razı olsun canım inşallah bu yıl hepimiz anne oluruzKizlar bazi mesajlar gosumden kactiysa cevap veremediysem kusura bakmayin Allah razi olsun hepiniz cok ilgilisiniz @Crn07 canim hayirli ugurlu olsun saglikla kucagina alasin bebisini insallaahh
Canım nerde yaptırdın tup bebegi hangi hastanedeEvet canim bana da yuksek geldi dis gebelikten korktum
Hayırlı olsun. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. :)Kizlar benimde test gunum yarin ama ben dayamanamayip bugun kan testi yaptirdim 119.35 cikti transferimin 8. Gunu