- 2 Mart 2017
- 1.523
- 819
- 43
- Konu Sahibi kuzununannesi
- #2.261
Çok sevindim inşallah sağlıkla kucağına alırsınEvet canım rabbime binlerce sukur olsun ki oldu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok sevindim inşallah sağlıkla kucağına alırsınEvet canım rabbime binlerce sukur olsun ki oldu
Amin amin inşallah canım sende mi dondurulmuş denedin yada deneyeceksinÇok sevindim inşallah sağlıkla kucağına alırsın
Kizlar ben de 1'de yumurta toplamaya gidecegim
Guzel dualarinizi bekliyorum cuma vakti lutfen [/QUOTE
Allah yardımsın olsun canım hiç korkma sen sadece yumurtalarını düşün. Zaten 10 dk da bitiyor .Kizlar ben de 1'de yumurta toplamaya gidecegim
Guzel dualarinizi bekliyorum cuma vakti lutfen
Inşallah canım inşallah güzel güzel döllenen yumoslarin olurKizlar ben de 1'de yumurta toplamaya gidecegim
Evet 5.gun embriyosu döndürdüler dün mart ayında transfer edeceklerAmin amin inşallah canım sende mi dondurulmuş denedin yada deneyeceksin
DondurdularEvet 5.gun embriyosu döndürdüler dün mart ayında transfer edecekler
Hayırlısı olsun canim dondurulmuş transferi çok rahat oluyor ve ne derece doğru bilmiyorum ama tutma şansı daha yüksek oluyormuş...insallah seninde güzel haberlerini alırız.. .kaçıncı denemen ve neden donduruldu...benim ilki tazeydi tutmadı ikinci dondurulmuş kimyasal oldu bu da dondurulmuş çok şükrü rabbim yüzümüzü güldürdü devamida gelir insallahEvet 5.gun embriyosu döndürdüler dün mart ayında transfer edecekler
Canim rabbim yardim etsib dualarim seninle.ins kaliteli embriyolarin olurKizlar ben de 1'de yumurta toplamaya gidecegim
merak ettim bilgi verdiler mi hastanedenCanim benimde 7 tane toplandı.Hayırlısını iste cok olup kalitesiz olmasından iyidir diye düşünüyorum.Asil mesele kaçı döllenicek ve kaliteleri açıkçası ben onu daha çok merak ediyorum.Bakalim yarın öğrenicem inşallah.Kaliteli embriyolar oluşmuştur umarım.İnsan biraz tedirgin oluyo ama dedigim gibi hayırlisi olsun
17 ocak canimAy hadi hayırlısı olur insallah test günün ne zaman
Evet canım şükür 6 tanesi döllenmiş.Yarın tekrar arıycaklar.Pazartesiden sonra transfer olucek dedi.Heralde 5.güne gidiceģini düşünüyolar bakalım hayırlısı olsunmerak ettim bilgi verdiler mi hastaneden
maşallah eve sayıya göre 5. güne bekletirler sağlıklı kuzucukların olsun inşallah.Evet canım şükür 6 tanesi döllenmiş.Yarın tekrar arıycaklar.Pazartesiden sonra transfer olucek dedi.Heralde 5.güne gidiceģini düşünüyolar bakalım hayırlısı olsun
benim yarın test günüm 9. gün hayırlı haberleri veririm inşAllahYakın zamanda test günü olan yokmu aranızda mutluluk haberlerinin kaçırmayalım
ben varım novaartta yaptırıyorum tedavimiArkadaşlar ankarada tedavi gören var mı?
Hadi inşallah hamileyimmm diye haber vermeni bekliyoruz benimde yarın kese görme günüm inş bende bebeğimi gördüm diye haber ederimbenim yarın test günüm 9. gün hayırlı haberleri veririm inşAllah