- Konu Sahibi kuzununannesi
- #2.221
Amin inşallah çoook heyecanlıyım ben nasıl geçecek bu geceİnsaAllah pozitif sonucla gorecegiz canim seni yavrun seninledir Allah in izniylee
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin inşallah çoook heyecanlıyım ben nasıl geçecek bu geceİnsaAllah pozitif sonucla gorecegiz canim seni yavrun seninledir Allah in izniylee
Allah razı olsun canım hepinizdenDualarim seninle canim:)
Duayla , huzurla , mutlulukla kendini olumluya hazırla canım pozitifi çek kendine :))Amin inşallah çoook heyecanlıyım ben nasıl geçecek bu gece
Pozitifi çekmek istiyorum iyi düşüneyim iyi olsun diyorum ama bi taraftan da umutlanmak istemiyorum. Bu gece en uzun gece olacak sanırım :)Duayla , huzurla , mutlulukla kendini olumluya hazırla canım pozitifi çek kendine :))
Bel ağrısı bende de vardı 2 gün sürdü bugün geçti amabenimde 7. günüm bugün sabah baya ateşlendim 39 a kadar çıktı ateşim birde belim çok fenaydı parol içtim sonra geçti şimdi 37 lere düştü çok şükür.galiba vakit yaklaştıkça stres yaptım
canim sabaha transferim var Allah in izniylepastelmom canim sende son durum nesir canim
Bence umutlan umut en guzel seyPozitifi çekmek istiyorum iyi düşüneyim iyi olsun diyorum ama bi taraftan da umutlanmak istemiyorum. Bu gece en uzun gece olacak sanırım :)
:) hakkımızda hayırlısı .. Mevlam neylerse güzel eyler ..Bence umutlan umut en guzel sey
Ayy hadi ins transferinde guzel gecer canim. Kac yumos toplandi senden kacinci gun embriyosu transfer edilicekcanim sabaha transferim var Allah in izniyle
bugün yumurta toplandı benim senin nasıl gidiyo cnmBende yeniyim canim ilk ignemi dun aksam yaptim.bugun ikinci ignemi olucam
Benim ikinci deneme ztn bugün opu yapıldı güzel haberler alırız inşallahBenim de bugun 3. Gun. Ignelerin neler?
En yeni biziz sanirim, bir de pastelmom . Pespese olacagiz zannediyorum aksilikler olmazsa.
Bu konu masallah hep pozitif gidiyor, bize de degsin biz de pozitif haberler verelim insallah.
Bu ay nasip olmamis arkadaslarimiza da Rabbim hemen pesinden nasip etsin insallah hayirlisiyla
Canim biraz enteresan oldu 5 tanecik toplandı ama sukur ki 3 u dollendi 3. gun embriyosu olacak Allah in izniyle yarin sabahAyy hadi ins transferinde guzel gecer canim. Kac yumos toplandi senden kacinci gun embriyosu transfer edilicek
Senin kaçıncı gün yumurtalıkların Can'ım yarın transferin içinAynen oyle canim Allah vermeyecegi seyi istetmezmis
3.gun transferi olacak canimSenin kaçıncı gün yumurtalıkların Can'ım yarın transferin için
Ay hadi hayırlısı benimde cumartesi olcak insallah bizimle kalırlar3.gun transferi olacak canim
Benim ikinci deneme ztn bugün opu yapıldı güzel haberler alırız inşallah
Ins bi zarari olmaz canim.kac yumurtan olustu canim son kontrolunde? Bende bu gece olucam catlatma ignesini cumartesi de opum var.allah yardimcimiz olsun ins. Iyi gecer heyecan basladi:)
Ne yapiyoruzz moralleri bozmuyoruzz canik bende nir suru folikul gorduler hatta bende sorun bile yoktu ama 5 tanecik toplandi Allah ne derse o olur karamsarliga kapilmak yook-Gul- 'un de bugun toplanmis yumurtalari.
pastelmom
-Gul-
mmssll
cerkeskizi1
Yumurta toplama siralamamiz boyle sanirim.
test gunlerimiz nasil olacak bakalim :)
13 folikul gordu dr ama ise yarar kac yumurta cikacak bilmiyorum. Amiin insallah, heyecan yapiyor ister istemez ama asilamalardaki hayal kirikligimdan sebep bastirmaya calisiyorum. Ben hep olumsuz olacak hissiyle bakiyorum elimde olmadan hayal kirikligim olmasin diye. Rabbim yuzumuzu guldursun insallah.