- 12 Ağustos 2014
- 104
- 130
- Konu Sahibi kuzununannesi
- #2.141
amin insaallah. daha yolun basi Allah utandirmasin bu yolda :) surec zor yorucu hepimize bol sabir ve kolayliklar diliyorumInşallah sağlıcakla gelsinler dünyaya bebisler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
amin insaallah. daha yolun basi Allah utandirmasin bu yolda :) surec zor yorucu hepimize bol sabir ve kolayliklar diliyorumInşallah sağlıcakla gelsinler dünyaya bebisler
Rabbim yardımcın olsun inş yerleşme kanamasıdırMerhaba arkadaşlar. Benim de yarın test günüm. Bugün sabah hafif bi kanamam oldu , gün boyu yattım, geçmişti şimdi baktım gene olmuş. Silince peçeteye gelen , açık pembe ile kırmızı arası. Topak gibi geldiği de oldu, jelden kaynaklı olabilir diye düşündüm. İlk denemem de hemen 5.günümde kıpkırmızı kanamamla başlayıp kimyasal olarak son bulmuştu bu sefer umutluydum ama umarım tekrar aynısı yaşanmaz, dualarınızda bana da yer verirseniz çok sevinirim..
10. Günün oluyor galiba çıkar bencede ama 10 günden önce yapmaMerhaba arkadaşlar benim de 27 aralık dondurulmuş transferim oldu. 8 ocak dendi test tarihim ama 5 ocak cuma yapmak istiyorum kan testini. Az da olsa bi değer çıkar diye düşünüyorum
Hiç test yapmadan önlem olarak veriyorEvet tek embriyo tek kese kan sulandirici ne icin kullaniliyor hemogram sonucunuzda mi sıkıntı var acaba ben kullanmiyorum doktorlarda bahsetmedi hiç
Hadi hayırlısı blast transfermiydi test günün ne zaman?Kızlar merhaba dün transferim yapıldı 2 embriyo transfer edildi :) 2 tane geriden gelen vardı onlarda bugün kaliteli olmuşlar dondurduk :) çok heyecanlıydı rahme bırakılışlarını gördüm iki tane beyaz nokta inşallah ikiside tutunur..biraz fazla ayakta mı kaldım ara ara sağ kasığım bazen sol kasığım batıyo belim zaten ağrıyo..hele o progestan kalçalarımı mahvetti...banada dua edin inşallah tutunmuş olsunlar :*
Transfer gününü saymazsak 9.gün oluyor10. Günün oluyor galiba çıkar bencede ama 10 günden önce yapma
Blast transfer ne demek? Aslında blast kötü demek diye biliyorumHadi hayırlısı blast transfermiydi test günün ne zaman?
Blast yani blastokist 5.gün emrbriyosu demek en iyi, en kaliteli embriyolar 5. Günü görür yani blastlar.Blast transfer ne demek? Aslında blast kötü demek diye biliyorum
3.gün embriyosu canım donanlarda 4.gün embriyosu test günüm 1 ocakta transfer oldm 12 ocak :)Hadi hayırlısı blast transfermiydi test günün ne zaman?
9. Gün de çıkma ihtimali var tabi ama Allah korusun negatif çıktığı zaman acaba yükselir mi diye insan kendini kötü hissediyor ve o bir kaç gün azda olda bi umut bekliyor ama 10.günden sonra tam sonuç çıkacağı için varsa da yoksa da belli oluyor. Ben birinde 9. Gün verdim 1.2 çıktı doktor ilaçlara devam et 3 gün sonra tekrar ver dedi o 3 gün o ilaçları umutsuz şekilde kullanmak beni çok üzmüştüTransfer gününü saymazsak 9.gün oluyor
Blast sayılamayacak kadar hücreye bölünüp içinde sıvı kesecikleri oluşması doktor ve embriyologlara göre 5. Güne kadar laboratuvar ortamında yaşamaya devam eden embriyonun tutunma ve sağlıklı olma şansı daha yüksek ama bu demek değil ki kesin tutacak. Bundan 2 önceki tedavimde 2 tane blast transferi oldum ama sonuç negatif bu tedavimde 3. Gün embriyosu idi çok şükür pozitifi gördükBlast transfer ne demek? Aslında blast kötü demek diye biliyorum
Benim de transfer tarihim 27 aralık doktorum test günü 5 ocak dediMerhaba arkadaşlar benim de 27 aralık dondurulmuş transferim oldu. 8 ocak dendi test tarihim ama 5 ocak cuma yapmak istiyorum kan testini. Az da olsa bi değer çıkar diye düşünüyorum
Sizin dondurulmuş embriyo mu peki?Benim de transfer tarihim 27 aralık doktorum test günü 5 ocak dedi
Hayır tazeSizin dondurulmuş embriyo mu peki?
Eğer blast ise bazı doktorlar 9. Günde istiyor sus_panda da doktorunun isteği üzerine 9. Gün verdiSizin dondurulmuş embriyo mu peki?
Anladım,TeşekkürlerEğer blast ise bazı doktorlar 9. Günde istiyor sus_panda da doktorunun isteği üzerine 9. Gün verdi
Stress yapmayın ayakta kaldım bişey olur mu falan diye de düşünmeyin Allah onları korur siz merak etmeyin .Kızlar merhaba dün transferim yapıldı 2 embriyo transfer edildi :) 2 tane geriden gelen vardı onlarda bugün kaliteli olmuşlar dondurduk :) çok heyecanlıydı rahme bırakılışlarını gördüm iki tane beyaz nokta inşallah ikiside tutunur..biraz fazla ayakta mı kaldım ara ara sağ kasığım bazen sol kasığım batıyo belim zaten ağrıyo..hele o progestan kalçalarımı mahvetti...banada dua edin inşallah tutunmuş olsunlar :*