Aşılama 2017 temmuz aşılama yaptıracak olanlarrrrrrrr

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Eğer gecikmezse yarın hasta olacağım zaten . Yani bir daha ki gidişimde direkt tedaviye başlayacağız . Tabi yine bir eksiklik filan yoksa. Yani pazartesi tedaviye baslanılacak. Öyle tabi bir bizim başımızda değil . Ama insan bazen öyle daralıyor ki . Bunu ancak sizler anlarsıniz . Ben bir de öncesinde de çok sıkıntı yaşadım 11 ay vajinusmus tedavisi gördüm .. bu konularda hep sıkıntı yaşayınca sanıyorum ki hiç imtihanım bitmeyecek bu anlamda .. herşeyin hayırlısı . Sizlerin güzel haberlerini bekliyorum inşallah . Bu konu baslışını da bu muhabbetle doldurdum hakkınızı helal edin kızlar . Asilama iken muhabbet tüp bebeğe girdi ..

Bugün adet oldun mu merak ettim birde progestan jel fln kullandın mi aşılamadan sonra?
Bende vajinusmus problemi yaşamıştım aslında tamda geçmiş sayılmaz ama sen yenebildin mi 11 aylık tedaviden sonra bu hastalığı

Banada verdi doktor bu jeli ama benimle birlikte aşılama olan diğer arkadaşa vermemis rahim kalınlığı yeterli değilse mi veriliyor acaba rutin olsa onada verirdi diye düşünüyorum

Bana hamile kalırsan düşük riskini düşürüyor dedi verdi 3. aşılamam hepsinde kullandm

Doktora gittim bugun ve asilama için start verdik
Gonal f ile takibe basladik bugun ilk ignemi vurcam ve persembe kontrole gidicem dualarinizi eksik etmeyin

Bugün adet oldun mu merak ettim birde progestan jel fln kullandın mi aşılamadan sonra?
Bende vajinusmus problemi yaşamıştım aslında tamda geçmiş sayılmaz ama sen yenebildin mi 11 aylık tedaviden sonra bu hastalığı
Canım ben asilama hic olamadım .bana direkt tüp bebek denildi. Evet bugün hastalandım . 11 ay sonunda da yendim vajinusmus u . Psikiyatri ye gitmiştik eşimle birlikte . Rabbim onu da kimseye yaşatmasın .

Merhabalar bende dün ilk aşılamamı oldum Allah kimseyi evlat hasretiyle ve acısıyla sınamasın çok zormuş. Bazen içimden ağlamak geliyor eşim ne oldu deyince bebeğimizi özlüyorum diyorum
Yani hiç oluşmamış hiç görmediğim bebeğimi çok özlüyorum inşallah bu ay hepimizinki gelir artık
Bende dün oldum hayırlısıyla hepimizin bebişi kucağında olur inşalla

Ben yozgat-sorgun da yim . Tedavi için Ankaraya gidiyoruz etlik zubeyde hanim kadın doğum hastahanesine. Ve çok da memnun kaldım doktorların ilgisinden , desteğinden .. Bugün bile bana teselli vermeye çalıştı doktorum . Ne ağlarsın halbuki aklı başında olup da aklına gelen soruları sorsan ya . Kendime çok kızıyorum :KK43:
Canım bende Zübeyde hanıma gidiyorum gerçekten çok ilgililer nazikler aşılama bölümündeki doktorlar özellikle çekinmeden herşeyi sorabiliyosun kırmıyorlar

temmuz ayı adetimi bekliyorum bende benimde aşılama olacak üniversite hastanesinde
inşallah rabbim tüm isteyenlere hayırlısı ve sağlıkla nasip eder inşallah

Gonal f de bugün 3.gunum ama gobegime dun uyguladigim nokta morardi ve biraz kanadi size de böyle oldu mu hic

Kızlar bende aşılamadan sonra alet cıkarılınca bir miktar akıntı oldu spermler geri aktı birazı hatta sordum fazlası cıkmıstır dediler üzüldüm

Kızlar bende aşılamadan sonra alet cıkarılınca bir miktar akıntı oldu spermler geri aktı birazı hatta sordum fazlası cıkmıstır dediler üzüldüm
Insan uzulmeden edemiyor degil mi aslinda 1 sperm bile dollenmeyi sagliyorken aylarca uğraşıp beklemek bunu bile sorgulamamiza neden oluyor bende kendimle dalga gecer oldum tipa takicam falan diyorum :KK48: yinede moralini bozma cnm allah hayirlisini nasip etsin:emir_bebek::anneadayı:

Insan uzulmeden edemiyor degil mi aslinda 1 sperm bile dollenmeyi sagliyorken aylarca uğraşıp beklemek bunu bile sorgulamamiza neden oluyor bende kendimle dalga gecer oldum tipa takicam falan diyorum :KK48: yinede moralini bozma cnm allah hayirlisini nasip etsin:emir_bebek::anneadayı:
Evet ya bide 10dk sonra kaldırdı...nefret ediyorum devlet hastanelerinden

noktası bile yeter merak etme canım sen

X