Aşılama 2017 temmuz aşılama yaptıracak olanlarrrrrrrr

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
İlkinde tutan insanlar da var şimdiden sonrakileri düşünme hiç, bana doktorum 5-6 kere bile deneyebilirsin dedi, ama ben 4 tane düşünüyorum en fazla bakalım ne olucak
Bende uzun zamandir deniyorum ama asilama seviyesine gelince tupu bile dusunur olsum haliylenasip allahtan umit kesilmez

Ins olumlu sonuclar alirsiniz arkadaslar asilamadan kac gun sonra test yapicaksiniz ben henuz adet olmadim (ah bi olsam )hemen gitcem doktora ama simdiden hem heyecanlı hem endişeliyim
beni 12. Gun çağırdı test için cnm ben de hem umutluyum hem de değilim sanki bilmiyorum ilk aşilamasi tutan çok az ama Allah tan ümit kesilmez zaten tutmazsa bidaha yaptırmayı düşünmüyorum

Ben aslında bunu bile dusunmuyodum son anda karar verdim bi doktora gideyim tekrar diye bianda kendimi aşilama yaptırırken buldum:) nasip kısmet bu işler elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz sonuçta verecek olan Rabbim biseyleri vesile edecek diye ümit ediyorum hayit otu çayı kullanıyorum bu arada bu ay ek olarak ve tabiki sürekli dua

Kızlar bende bu ay asilama başlanacak bana kist icin bi ay doğum kontrol hapı kullandım dün bitti ilacim adet olmayı bekliyorum olunca doktora gidicem ve ilaclara basliycaz artık ilk defa asilama olcak heycanliyim.
Rabbim gönlüne göre versin canım benim inşallah.en güzel heyecan bu sanırım Ben beklemedeyim günler gecmek bilmiyor:)

Kızlar ben de hala yaptirma aşamasına geçemedim malum hasta olmayı bekliyorum . Benim için bile günler geçmiyor . Bu ara bir de adet öncesi bir duygusallık bir duygusallık . Durup durup saçma sapan ağlamaya yer aramalar vs. Rabbim inşallah yardım etsin isteyen herkese .

Kızlar ben de hala yaptirma aşamasına geçemedim malum hasta olmayı bekliyorum . Benim için bile günler geçmiyor . Bu ara bir de adet öncesi bir duygusallık bir duygusallık . Durup durup saçma sapan ağlamaya yer aramalar vs. Rabbim inşallah yardım etsin isteyen herkese .
Al benden de kadar sanki bu surec hic bitmeyecekmis gibi geliyor

Merhaba kızlar . Haftaya pazartesi hastahaneye gidecektik eşim son bir kez sperm testi vermişti onun sonucu ile asilamaya başlayalım demişti doktor. Haftaya doktor olmadığı için bugünden gittik sonuçları almaya . Ve sonuçları çok daha düşük çıktı . Doktor tüp bebek dedi. Asılama için gidecekken tüp bebek dedi.. tüp bebek konseyin e yonlendirdi ve şuan tüp bebekle başlayacağız tedaviye . Devlette asilama şartı vs yok muydu nasıl hemen tüp diyebildiler ve maliyet acaba ne kadar olur hiç bir fikrim yok .

Merhaba kızlar . Haftaya pazartesi hastahaneye gidecektik eşim son bir kez sperm testi vermişti onun sonucu ile asilamaya başlayalım demişti doktor. Haftaya doktor olmadığı için bugünden gittik sonuçları almaya . Ve sonuçları çok daha düşük çıktı . Doktor tüp bebek dedi. Asılama için gidecekken tüp bebek dedi.. tüp bebek konseyin e yonlendirdi ve şuan tüp bebekle başlayacağız tedaviye . Devlette asilama şartı vs yok muydu nasıl hemen tüp diyebildiler ve maliyet acaba ne kadar olur hiç bir fikrim yok .

Aşılama şartı yok bildiğim kadarıyla, sperm testinin değerleri düşükse aşılama yapılması vakit kaybı olur

Aşılama şartı yok bildiğim kadarıyla, sperm testinin değerleri düşükse aşılama yapılması vakit kaybı olur
3 yıllık evlilik şartı aranıyor sanırım internetten araştırdıgim kadarıyla . Benim 3 yılın dolmasına 27 gün var :KK43: kafam allak bullak oldu . Doktora hiç birşey soramadım bile . Doktorun yanında da başladım yine ağlamaya . Ne ağlak biri oldum ; (((

3 yıllık evlilik şartı aranıyor sanırım internetten araştırdıgim kadarıyla . Benim 3 yılın dolmasına 27 gün var :KK43: kafam allak bullak oldu . Doktora hiç birşey soramadım bile . Doktorun yanında da başladım yine ağlamaya . Ne ağlak biri oldum ; (((
Canım kendini bukadar üzme her sonuca hazırlıklı olmaya çalış biliyorum zor ama imkansız değil madem 27 gün var pek sorun olmayabilir o olursa da bu ay kendini dinlenmeye alırsın biraz moral depoların ve bidaha ki aya hazırlanıp gidersin Allah yardımcın olsun

Hem zaten tüp bebek aşılamaya göre daha iyi şansın daha fazla yani hem bakarsın kendiliğinden oluverir tupe bile gerek kalmaz Allah buyuk Yeter ki ol desin

Hem zaten tüp bebek aşılamaya göre daha iyi şansın daha fazla yani hem bakarsın kendiliğinden oluverir tupe bile gerek kalmaz Allah buyuk Yeter ki ol desin

Katılıyorum , aşılama da %15, tüp bebek de %60lardan bahsediliyor .
Benim 3. Aşılamam ama %15 ihtimali düşününce çok dA umutlanmıyorum aslında

Öyle tabi ki ama devlette de tüp bebek yaptıran hiç duymadim . Foruma da yazıyorum herkes özelde yaptırıyor galiba . İlk aşamada özele gitmek istemiyorum öyle bir imkan varken neden özele gideyim diyorum. Ama 3 yıl şartından dolayı maliyet nasıl olur acaba onu da bilemiyorum . Özelde ki ile hemen hemenn aynı olacaksa boşuna yipranmaym başka memlekette diyorum . Kafamda bir sürü soru işte

Öyle tabi ki ama devlette de tüp bebek yaptıran hiç duymadim . Foruma da yazıyorum herkes özelde yaptırıyor galiba . İlk aşamada özele gitmek istemiyorum öyle bir imkan varken neden özele gideyim diyorum. Ama 3 yıl şartından dolayı maliyet nasıl olur acaba onu da bilemiyorum . Özelde ki ile hemen hemenn aynı olacaksa boşuna yipranmaym başka memlekette diyorum . Kafamda bir sürü soru işte

Hangi şehirdesin, devlet hastanesi değil herhalde üniversite dimi

Ben yozgat-sorgun da yim . Tedavi için Ankaraya gidiyoruz etlik zubeyde hanim kadın doğum hastahanesine. Ve çok da memnun kaldım doktorların ilgisinden , desteğinden .. Bugün bile bana teselli vermeye çalıştı doktorum . Ne ağlarsın halbuki aklı başında olup da aklına gelen soruları sorsan ya . Kendime çok kızıyorum :KK43:

Ben yozgat-sorgun da yim . Tedavi için Ankaraya gidiyoruz etlik zubeyde hanim kadın doğum hastahanesine. Ve çok da memnun kaldım doktorların ilgisinden , desteğinden .. Bugün bile bana teselli vermeye çalıştı doktorum . Ne ağlarsın halbuki aklı başında olup da aklına gelen soruları sorsan ya . Kendime çok kızıyorum :KK43:

İnsan ne soracağını bilemiyor ki öyle zamanlarda, tekrar git görüş bence .
Bende herkesin çocuğu oluyor neden benim olmuyor diye üzülüyordum, ya başına ne gelse insanın sadece bize oluyor gibi düşünüyoruz, aslında o kadar çok insan varmışki.
Allahım isteyen herkese versin bi an önce

İnsan ne soracağını bilemiyor ki öyle zamanlarda, tekrar git görüş bence .
Bende herkesin çocuğu oluyor neden benim olmuyor diye üzülüyordum, ya başına ne gelse insanın sadece bize oluyor gibi düşünüyoruz, aslında o kadar çok insan varmışki.
Allahım isteyen herkese versin bi an önce
Eğer gecikmezse yarın hasta olacağım zaten . Yani bir daha ki gidişimde direkt tedaviye başlayacağız . Tabi yine bir eksiklik filan yoksa. Yani pazartesi tedaviye baslanılacak. Öyle tabi bir bizim başımızda değil . Ama insan bazen öyle daralıyor ki . Bunu ancak sizler anlarsıniz . Ben bir de öncesinde de çok sıkıntı yaşadım 11 ay vajinusmus tedavisi gördüm .. bu konularda hep sıkıntı yaşayınca sanıyorum ki hiç imtihanım bitmeyecek bu anlamda .. herşeyin hayırlısı . Sizlerin güzel haberlerini bekliyorum inşallah . Bu konu baslışını da bu muhabbetle doldurdum hakkınızı helal edin kızlar . Asilama iken muhabbet tüp bebeğe girdi ..

Merhabalar bende dün ilk aşılamamı oldum Allah kimseyi evlat hasretiyle ve acısıyla sınamasın çok zormuş. Bazen içimden ağlamak geliyor eşim ne oldu deyince bebeğimizi özlüyorum diyorum
Yani hiç oluşmamış hiç görmediğim bebeğimi çok özlüyorum inşallah bu ay hepimizinki gelir artık

X