Aşılama 2017 temmuz aşılama yaptıracak olanlarrrrrrrr

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canim yarin doktora gticem buguk ihtimal carsamba olurum die dusunuyorum. 4.asilamam oucak ne umut ne umit kaldi yiprandim.igne vurunmaktan
Öyle deme ama canımm olur bu sefer en umutsuz anda gelirr mutluluk. Bende umutsuzum nedense hep olmuyor diye okuyunca :KK43:

Kızlar sizlerin sıkıntılar neler di ? Bizde sperm sayı ve hareketlilik te sıkıntı var .
Merhaba canım. Bizim sıkıntımız yok sebepsiz infertilite hersey normal tahliller spermiyogram rahim filmi temiz tüpler acık cıktı adetler düzenli yumurtlama var ama olmuyordu.aşılamam dün yapıldı. Aşılama denedinizmi peki tedavi gördünüz mü siz

İnşallah tutar da bana ve diğer bekleyenlere de umut olursunuz . Dualarim sizlerle ..
İnşallah canım bende sizlere dua ediyorum hep bunun tarifi yok hiç Allah ım ol desin ve olsun inşallah hepimiz bu ay hamile kalırız bebişleriöiz gelir

Kızlar bende bu ay asilama başlanacak bana kist icin bi ay doğum kontrol hapı kullandım dün bitti ilacim adet olmayı bekliyorum olunca doktora gidicem ve ilaclara basliycaz artık ilk defa asilama olcak heycanliyim.

Kızlar bende bu ay asilama başlanacak bana kist icin bi ay doğum kontrol hapı kullandım dün bitti ilacim adet olmayı bekliyorum olunca doktora gidicem ve ilaclara basliycaz artık ilk defa asilama olcak heycanliyim.
Ayni durumdayiz canm bende de kist vardi gecen ay cok sukur erimis ende sokturucu aldim adet olmayi bekliyorum adetin 2.gunu gidip asilamaya baslicam allah nasip ederse ilk kez denicem

bende varım kızlar cuma günü inş yapılcak ilk aşılamam tutmuştu bebegim 3 aylıkken kalbi durdu kurtaj oldum inş bu seferde tutar::KK43:

Slm kızlar benimde bugün asilamam yapıldı ağrım oldu biraz ewe geldiğimde de çok az kanlı akintim oldu bu normalmi ilk asilamam ve ne hissettiğimi bilmiyorum:KK43:

Slm kızlar benimde bugün asilamam yapıldı ağrım oldu biraz ewe geldiğimde de çok az kanlı akintim oldu bu normalmi ilk asilamam ve ne hissettiğimi bilmiyorum:KK43:

İlkinde benimde hafif kanlı akıntım olmuştu, ağrında olabilir bugün
İnş güzel sonuçlar alırız hepimiz

İlkinde benimde hafif kanlı akıntım olmuştu, ağrında olabilir bugün
İnş güzel sonuçlar alırız hepimiz
İnşallah canım dualarımız bu yönde ben rahim filminde hiç kanamam falan olmamıştı bu ondan daha basit bi işlem diye biliyorum oyuzden biraz tedirgin oldum sanırım.. teşekkür ederim cevabın için

Ins olumlu sonuclar alirsiniz arkadaslar asilamadan kac gun sonra test yapicaksiniz ben henuz adet olmadim (ah bi olsam )hemen gitcem doktora ama simdiden hem heyecanlı hem endişeliyim

Ins olumlu sonuclar alirsiniz arkadaslar asilamadan kac gun sonra test yapicaksiniz ben henuz adet olmadim (ah bi olsam )hemen gitcem doktora ama simdiden hem heyecanlı hem endişeliyim

14 gün sonra kan testi için çağırıyorlar, ama ben 3. aşılamam kan testi yaptıramadan adet oldum hep , bu sefer inşallah ya

14 gün sonra kan testi için çağırıyorlar, ama ben 3. aşılamam kan testi yaptıramadan adet oldum hep , bu sefer inşallah ya
Bakalim ben kac kez denicem nasil olcak ilk ay bide sey sorcam sana canm 3 asilamadan sonra tup bebege gecin diyorlar seni doktorun nasil yonlendirdi

Bakalim ben kac kez denicem nasil olcak ilk ay bide sey sorcam sana canm 3 asilamadan sonra tup bebege gecin diyorlar seni doktorun nasil yonlendirdi

İlkinde tutan insanlar da var şimdiden sonrakileri düşünme hiç, bana doktorum 5-6 kere bile deneyebilirsin dedi, ama ben 4 tane düşünüyorum en fazla bakalım ne olucak

X