- 23 Nisan 2017
- 509
- 198
Insallah olur kuzum bebislerimiz cok yiprandim cok uzuldum ben.bak bu 4.asilama olucak gonal f vuruluyorum kevgire döndum hergun karindan igne yemekten cok yoruldum.umarim 4.tutarda tupe gerek kalmaz.cnm insallah senin ilk tutar sorun neydiCanım inşallah olur olumlu düşün ben adınızı bilmesemde isteyen hasret ceken herkese dua ediyorum gercekten tarifinolmayan bi durum yasamayan anlamaz.. Ben yarın sabah olucam aşılama ilk aşılamam dualarınızı eksik etmeyin
İnşallah olur canım iyiki acıtmıyor o iğneler ama acıtsa bile sonu güzel ya onun düşüncesi ble yetiyor. Sabah aşılamam olacak benimde dua edin kızlarrYumurtlama soeunum yok kuzum benim yumurtlarim her ay hatta kendim farkina varirim kasiklarim agrir gogusum siser. Eaimde sperm 4milyondu 25milyina cikti.bekliyoruz 4.asilama olucal gonal f vurula vurula kevgire dondum
Amin inşallah . Rabbim hayirliysa versin inşallah bütün bekleyenlere . Asilama sonrası güzel haberlerinizi bekliyoruz inşallahKızlarrr sabah aşılamam olacak dualarınız bekliyorum Rabbim kimsenin kucagını boş gönlünü yıkık koymasın hepimize anneliği tattırsın inşallah
Olduda bitti maşallah :)) inş olumlu sonuc alırım. Dua ettim sizlerede kızlarrrAmin inşallah . Rabbim hayirliysa versin inşallah bütün bekleyenlere . Asilama sonrası güzel haberlerinizi bekliyoruz inşallah
Hadi bakalım hayırlısı . ; )Olduda bitti maşallah :)) inş olumlu sonuc alırım. Dua ettim sizlerede kızlarrr
Hayırlısı inşallah canımm :) heyecanlı günler bbaslıcak bakalım nasıl gecer 15 günHadi bakalım hayırlısı . ; )
İnşallah canım bakalım bu heyecanlı günler nasıl gececek ara ara böyle bi sancı gibi gaz gibi girio bişey ama normaldir heralde deilmiHadi inşallah. Hayırlı haberlerini bekliyoruz
Bendede agrı sızı kanama leke olmadı 1 saat yattım işlem sonrasında evime geldim normal oturup kalkıyorum arada bi gaz gibi oluyor ama belli belirsiz. Gün gün gözlemleyip bende yazarım sizlere inşallah. İçimde umut varla yok arası napıcam bu sürede ki :)Canım ben yaşamadım henüz ama gayet normal sanırım. Bak bi arkadaş yazmış aşılama sonrası belirtileri gün gün. Sana kopyalayıp gönderiyorum.
aşılama günü:herhangi bir kanamam olmadı cok hafif belli belirsiz ağrım vardı.aşılamadan sonra dr kaldırmadı 2 saate yakın dinlendim.
1.gün: belli belirsiz ağrı devam etti
2.gün:ağrı ara ara oldu
3.gün:hiç bir şikayetim yoktu
4.gün:kasıklarımda batmalar başladı.bunu kıl çekilmesi gibi tarif edebilirim
5.gün:batmalar devam etti,iştahım açıldı ancak kullandığım progestanın etkisimi bilmiyorum
6.gün:batmalar devam etti,kabızlık basladı,iştahım açıktı,akıntı başladı
7.gün:eğilip kalktığımda kasığımda bilye gibi birşey vardı sanki ani hareketlerde acıyordu.
8.gün:batmalar,kabızlık,oburluk devam etti.akıntı arttı
9.gün:yürürken falan yorulmaya başladım,diğer belrtiler devam ediyordu
10.gün:idrar testi yaptım tabiki de cıkmadı :))
idrar testinde cıkmadı ama tuhaf bir şekilde biliyordum hamile olduğumu
11.gün:akıntı ve iştah haricinde fazla belirti gözlemlemedim
12.gün.akıntının rengi şeffaftan beyaza döndü(ancak bu bir şeffaf bir beyaz olarak hala devam ediyor).kimsenin yemek yaptığını sanmadığım gec bir vakitte biber dolması koktu ve cok şiddetle yemek istedim.
13.gün:akıntı ve iştah haricinde herşey normaldi.
14.gün:kan testi +
Hele benn umut var olumsuz olursa cok üzüleceğim biliyorum.birbirimize dua edelim Rabbim hepimize cifter cifter versin inşallahhOlumlu olumsuz sonuçları ve tecrubeleri yazin arkadaşlar lutfen ilk seferden tutmasini o kadar cok istiyorum ki tabi once adet olmam lazim :))
Aminn ins bende ikiz olsun o kadar cok istiyorum ki genç anne olma hayalim suya düşsün istemiyorum umarim ilk seferde olur da gelecek yaza kucagimiza alırız dualarda bulusalimHele benn umut var olumsuz olursa cok üzüleceğim biliyorum.birbirimize dua edelim Rabbim hepimize cifter cifter versin inşallahh
Amin inşallah canım Rabbim gönlüne göre versin. İnşallah tutarda bebeklermiz hakkında konusuruz artıkAminn ins bende ikiz olsun o kadar cok istiyorum ki genç anne olma hayalim suya düşsün istemiyorum umarim ilk seferde olur da gelecek yaza kucagimiza alırız dualarda bulusalim
Sen oldunmu aşılama canım olduysan kacıncı günInsallah asilamalarimiz tutar
Canim yarin doktora gticem buguk ihtimal carsamba olurum die dusunuyorum. 4.asilamam oucak ne umut ne umit kaldi yiprandim.igne vurunmaktanSen oldunmu aşılama canım olduysan kacıncı gün