Tabiii ben klomen 5 6 ay kadar kullandım ama farklı doktorlara giderek oldu bu. Ama sadece ilaç kullanıyordum başka bişiy olmuyordu. Eşimde de bende de bi sorum yok ama 2 yıllık evliyim en balından beri istiyoruz fakat olmuyordu. Bu doktora başladım tavsiye üzerine klomen kullandığım için aşılama dedi. Yumurtalarım iğneyle büyütüldü sonra çatlattılar ve bugün de aşılama oldu. Bende bugün kayıt oldum burda benim gibi çok var yardım almak istedim. Tutar mı bilmiyorum ama 4. De tutmayan görünce biraz ümitsizliğe düşüyor insan.Neler yaptınız anlatabilir misiniz klomenle mi takip yapildi ?
Devlete mi gidiyosun özele miDoktordan cıktım kızlarr 2 tane yumurtam oluşmuş 20 cm 18.5 cm hersey cok iyi cıktıı hersey olumlu cumartesi aşılamam yapılacak inşallah olumlu sonuc alırımm. Rabbim herkesim gönlüne göre versin
Özele gidiyorum canım.konya novafertileDevlete mi gidiyosun özele mi
Canım fiyat aynımıdır bilmiyorum ama ben 850 aşılamaya verdim 2 kutu gonal f kalem kullamdım 300 ona verdim bugünde catlatma iğnesi ve vajinal jel aldım ikisine 190 verdim o jel yazılabiliyorumus ama ben ugrasamadım sıra coktuKizlar fiyat bilgisi verir misiniz ozellikle ist avp yakasinda olanlar
Nerde yaptrdn cnm ben bakirkoy sadi konukta yaptircaktim ama az önce sperm yikama islemini yapmadigini ozelde yaptirip goturuldugunu ogrendim onun icin de 500 civarı ucret aliolarmis ozelde mi yaptirsam diye dusunmeye basladimCanım fiyat aynımıdır bilmiyorum ama ben 850 aşılamaya verdim 2 kutu gonal f kalem kullamdım 300 ona verdim bugünde catlatma iğnesi ve vajinal jel aldım ikisine 190 verdim o jel yazılabiliyorumus ama ben ugrasamadım sıra coktu
Canım ben konyadayım novafertil tüp bebek merkezinde yaptırıyorum 850 ödedim ilaclar haric kontrollerede geldim işte ortam ve doktorlarda cok iyi.Nerde yaptrdn cnm ben bakirkoy sadi konukta yaptircaktim ama az önce sperm yikama islemini yapmadigini ozelde yaptirip goturuldugunu ogrendim onun icin de 500 civarı ucret aliolarmis ozelde mi yaptirsam diye dusunmeye basladim
Peki basarılı mı ben zeynepkamilde ocaktan beri sürünüyorum her ay yok tatil gününe denk geldi yok bayrama yaklastı yok evrak eksik bi sıkıntı daha hic asılamaya gecemedim bile...İstanbul Anadolu yakası Erdem hastanesi 1200 demişti bize ilaçlar dahil
Canım inşallah olur olumlu düşün ben adınızı bilmesemde isteyen hasret ceken herkese dua ediyorum gercekten tarifinolmayan bi durum yasamayan anlamaz.. Ben yarın sabah olucam aşılama ilk aşılamam dualarınızı eksik etmeyinKuzular 4.asilamam bu hafta sali carsamba yapilir gibi. Gonalf kullaniyorum bu son asolamam olucak. Tup bebek arastiricam. Cok istiyorum bebis
Sorununuz ne bilmiyorum ama gonal f kalem bende kullandım bizim sebepsiz infertile. Yalnız yumurtlama aorunun varsa gercekten işe yarar etkiliymiş cünkü. Dün gece catlatma iğnemide yaptım yarını sabırsızlıkla bekliyorumKuzular 4.asilamam bu hafta sali carsamba yapilir gibi. Gonalf kullaniyorum bu son asolamam olucak. Tup bebek arastiricam. Cok istiyorum bebis
Hangi hastaneye gidiyorsunuz 4.kez tutmamasinin nedeni nedir acaba rahatsizliginiz neydi ve maliyeti hakkinda bigi verir misiniz rica etsemKuzular 4.asilamam bu hafta sali carsamba yapilir gibi. Gonalf kullaniyorum bu son asolamam olucak. Tup bebek arastiricam. Cok istiyorum bebis
Esim varikosel ameliyat oldu sperm 4 milyondan 25milyona cikti.normale dondu.bende problem yok yumurtlamam felan duzgun sikintim yok da olmayinca olmuoHangi hastaneye gidiyorsunuz 4.kez tutmamasinin nedeni nedir acaba rahatsizliginiz neydi ve maliyeti hakkinda bigi verir misiniz rica etsem
Yumurtlama soeunum yok kuzum benim yumurtlarim her ay hatta kendim farkina varirim kasiklarim agrir gogusum siser. Eaimde sperm 4milyondu 25milyina cikti.bekliyoruz 4.asilama olucal gonal f vurula vurula kevgire dondumSorununuz ne bilmiyorum ama gonal f kalem bende kullandım bizim sebepsiz infertile. Yalnız yumurtlama aorunun varsa gercekten işe yarar etkiliymiş cünkü. Dün gece catlatma iğnemide yaptım yarını sabırsızlıkla bekliyorum