Aşılama 2017 temmuz aşılama yaptıracak olanlarrrrrrrr

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Aşılamam tutmadı kızlar sonuç 3.8 çıktı
adetim geckti diyosunuz ya kaç gün geçti bide nasıl geçiyo anlamadım aşılama olup geldiğinizden 14 gün içinde adetiniz hmen nasıl gecikti bnm kan verme gnüm adet günüm meslea gecikmiş olmyo

adetim geckti diyosunuz ya kaç gün geçti bide nasıl geçiyo anlamadım aşılama olup geldiğinizden 14 gün içinde adetiniz hmen nasıl gecikti bnm kan verme gnüm adet günüm meslea gecikmiş olmyo
Ben de anlamadım orasını
Benim de kan verme gunumle adet tarıhım arasında 10 gun var

nasıl ben 13 temmuzda adet oldum 31 temmuzda aşılama oldum 14 ağustos bnm adet gnüm ve kan günüm sizinki niye öyle
Bilmiyorum ki
benim yumurtalarım mı erken gelıstı anlamadım
ben 17 temmuzda adet oldum
27 temmuzda aşılamam oldu
10 agustos da test gunum

17 agustos bu aykı regl gunum

bide benim adetlerim düzeli değil yani gecikirsem hamilemiyim değilmiyim zor belli oluyo hep böyle oldu şimdiye kadar adet gecikmesimi hamilelikmi olmuş belli olmasıiçin gectkten sonra hfada bi kre kan veriyorum yoksa adet olcam diyorum

Bilmiyorum ki
benim yumurtalarım mı erken gelıstı anlamadım
ben 17 temmuzda adet oldum
27 temmuzda aşılamam oldu
10 agustos da test gunum

17 agustos bu aykı regl gunum
senin yumutan10 günde büyumuş eet 10 agustoda kan verme günün adetin su an birgun geçmiş durumda

senın yasın kactı?
ne kadarlık evlıydın
sorun neydi?

eger du
senın yasın kactı?
ne kadarlık evlıydın
sorun neydi?
26 yaşındayım 3 yıllık evliyim sebepsiz çocuk sahibi olamama bi nedeni yok çok şükür bi kree kimyasal gebelik dediler 1,5 yıllık evliydim hamile kalmışım kendiliğinden dğerim yükselmediği için kimsysal geblik dediler

doktora bir yıllık evli olmak gerekiyoya ğtedavi için gittiğimde polkistik over sin dediler aslında şöyle bişey var bana koyacak tanı bulamadıkları için bnm evlendiğim güne kadar adetlerimde genç kızlığımdan beri düzensizlik yoktu evlendim adetim bozudu ve doktora çocuk olmuyo diye gittiğimizde adet düzensizliği olduğu için yapıştırdlar plokistk overi pco diolar ma pco le alakam yok hiç bişeyi plokistik oldpumu göstermiuo 3yıldır çocuk için nereye gittiysem adet olMADĞIM İÇİN YANİ 40 45 günde oluyorum yada ilaçla olmaya başladığım için polkistik dediler çocuk omayışı sadece geç adet oluşumdan olmuyo yani herlade bişey bulamadılar kimisi dedi sen polkstk değilsin kimisi polkstkın

açıklanamyan infetilite dediler en son sonunda bana bi sebep yok gününde adet oldüğümda oluyo o zaman pokstik diyemyolar hiç bişey diyemiyolar yani gününde olduğum zmanlarda nye gebe kalmıorum onuda bulamadılar

belirsiz olmak da kötü
inşallah kısa zamanda olur canım kendiliğinden hatta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…