Benim adetin 4. Günü başlandı canım ama genelde 2. Günü başlanıyor benim haftasonu denk gelince ole başlandıKızlar asilama icin adetin kaçınca günü gittiniz doktora
Teşekkür ederim canımBenim adetin 4. Günü başlandı canım ama genelde 2. Günü başlanıyor benim haftasonu denk gelince ole başlandı
Sonucun ne çıktı canim baktın miBenim adetin 4. Günü başlandı canım ama genelde 2. Günü başlanıyor benim haftasonu denk gelince ole başlandı
İnşallah canımCanim üzülme rabbim nasip edecek bir gün herşeyin hayırlısı allahtan herşeyin çözümü bar artık hepimiz hır gun anne olucaz
Bende çok heyecan bastı ama üzülürüm diye kendimi frenliyorum birde rahatım doktor bir canlı olsun üzülme tüp bebekle bile olur herşeyin çözümü var yanı tabi önce rabbimden hayırlısıylaİnşallah canım
Elimde değil ki
Canim ara hastaneyiHala çıkamadı ya yüz kere baktim interleme verilmemiş hala sonuç bekleniyor yazıyo anlamadım ki bendeya
ben sonucumu bugun alacagımAsilamasi iptal olanlar ya da tutmayan arkadaslar sonrasi icin doktorunuz nasil bir yonlendirme yaptı siz neler yapmayı planliyorsunuz
aldın mı sonucu?Devlet hastanesi cnm özel değil aranır mi ki hiç bilgim yok
Hadi ya senınde mı negetifBi ay ara vericez biz eylül ayında duruma göre tekrar asilama sonrasında tupe geçeriz sanırım
Yapma yaaSonuç bthc 2 canm negatif
İnsallah seninki pozitif cikar canım güzel haberler verirsin bizeHadi ya senınde mı negetif
saat 2 de benım de negatif olacak sanırım.
bizde de durum aynı olur
üzülme olur mu
sonucun en az kaç olması gerekıyor ki pozitif olması içinSonuç bthc 2 canm negatif
valla hıc umudum yok kiİnsallah seninki pozitif cikar canım güzel haberler verirsin bize
En az 5 in üzeri olması lazımmış iki günde bir katlanmış gerekirmissonucun en az kaç olması gerekıyor ki pozitif olması için