- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
canım senin test günün ne zamanhayırlı olsun inşallah sonuç inşallah şyle 50 li 100 lü bi değer çıkar:)
tamam çok heyecanladım hadi hayırlısıCanım simdi 1 saat Sonra verecem kanı. Akşama çıkar heralde sayfalarından bakarım Labaratuvar sonuçlarına
hadi hayırlısı bakalımKızlar şimdi kan verdim iki saat sonra çıkar dedi bekliyorum
Benim pazartesi 14 agustos kan vericem evde testde yapmadim 11.gun deyimcanım senin test günün ne zaman
çarşambada benim test günüm hakkımızda hayırlısı bakalımBenim pazartesi 14 agustos kan vericem evde testde yapmadim 11.gun deyim
benimde sol tarafta var sızı şeklinde bir ağrı ara dediğin gibi ilk hafta çok daha yoğundu batma va ağrı göğüs hassasiyetide azaldı bende iğnelerin etkisi geçiyor sanırım yavaş yavaşKarnimda şişlik var sadece bide sag tarafimda yanima dogru bi agri var belirtini degilmi bilmiyorum ilk gunler kasiklarimda baya bi biseylr hisetmistim bel agrim vardi ama bu hfta pek bisey anlamadim bekliyom bnde
Benim yumurtam sag tarafimda iki taneydi solda vardida kucuktu hep sag tarafimda biseyler hissetim bugune kadar umutlandim benim iknci asilamam oncekinde kış ayiydi asilama oldum geldim bademcigim sisti bogazimdan bir hafta oksurukten bisey hissedememistim diger hftasinda hic bisey hissetmemistim turmadi zaten o ama bu sefer yaz ya hersyimin farkindayim bakalimbenimde sol tarafta var sızı şeklinde bir ağrı ara dediğin gibi ilk hafta çok daha yoğundu batma va ağrı göğüs hassasiyetide azaldı bende iğnelerin etkisi geçiyor sanırım yavaş yavaş
benimde solda gelişti yumurta sağdaki küçüktü. benim ilk aşılama olmazsa eylül adeti ile birkez daha aşılama deneyeceğim sanırım bendeBenim yumurtam sag tarafimda iki taneydi solda vardida kucuktu hep sag tarafimda biseyler hissetim bugune kadar umutlandim benim iknci asilamam oncekinde kış ayiydi asilama oldum geldim bademcigim sisti bogazimdan bir hafta oksurukten bisey hissedememistim diger hftasinda hic bisey hissetmemistim turmadi zaten o ama bu sefer yaz ya hersyimin farkindayim bakalim
inşallah bi sonrakiye gerek kalmaz:)benimde solda gelişti yumurta sağdaki küçüktü. benim ilk aşılama olmazsa eylül adeti ile birkez daha aşılama deneyeceğim sanırım bende
Ama sonuç sıfır değil yükselme ihtimali yok mudur acaba adet gününe ne kadar kaldiAşılamam tutmadı kızlar sonuç 3.8 çıktı
Ama sonuç sıfır değil yükselme ihtimali yok mudur acaba adet gününe ne kadar kaldi
Seninki belli oldu muAma sonuç sıfır değil yükselme ihtimali yok mudur acaba adet gününe ne kadar kaldi
Benim ki hala belli değil yani belli olmuştur da ben hastanede değilim netten hastanenin sitesinden bakıyorum daha bekleniyor yazioSeninki belli oldu mu
Hayırlısı canım inşallah pozitif çıkar.Benim ki hala belli değil yani belli olmuştur da ben hastanede değilim netten hastanenin sitesinden bakıyorum daha bekleniyor yazio
Off çok Üzgünüm yaa
Canim üzülme rabbim nasip edecek bir gün herşeyin hayırlısı allahtan herşeyin çözümü bar artık hepimiz hır gun anne olucazHayırlısı canım inşallah pozitif çıkar.
Bence çok üzüldüm yaaa çok etkilendim
İnsallah güzel haberler verirsin bize canim hayırlısıBenim ki hala belli değil yani belli olmuştur da ben hastanede değilim netten hastanenin sitesinden bakıyorum daha bekleniyor yazio
Off çok Üzgünüm yaa
Hadi yaAşılamam tutmadı kızlar sonuç 3.8 çıktı