Aşılama 2017 temmuz aşılama yaptıracak olanlarrrrrrrr

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kararını verdin mi yeniden aşılama mı olucak
ücret olarak hastaneye ne kadar verdiniz siz?
evet adet tarihlerine bile baktım 17 ağustos adet 14 eylül deki adetle aşılama düşünülorum canım
ben hastaneye hiç ücret vermedim. iğneler jel ve sperm yıkama işlemi dahil hepsine 1200 tl verdim sen nasıl düşünüyorsun ne kadar ücret verdin

2 de gideceğim ama sanmıyorum ben de:)
inş senıon pozitif olur sen kaldın bekleyeceğimiz:)
allahtan ümid kesilmez canım. inşallah rabbim yüzünü güldürür
evet sona ben kaldım bakalım bende kırmızı kart yer otururm canım yaa
aaa dur tazeannecik var pazartesi onuda bekliyoruz daha

evet adet tarihlerine bile baktım 17 ağustos adet 14 eylül deki adetle aşılama düşünülorum canım
ben hastaneye hiç ücret vermedim. iğneler jel ve sperm yıkama işlemi dahil hepsine 1200 tl verdim sen nasıl düşünüyorsun ne kadar ücret verdin
Ben de hast ye hiç vermedim
İlaçlara 300 tl verdim
Aldım simdi sonucu olumsuz benim de
:KK43:
Alıstırdım kendimi demiştim ama arabada baya ağladım sonucu alınca
Sanırım hiç anneliği tadamayacagım:KK43:((

İlaçlara 300 tl verdim
Üzülme canim bejim elbet olucak kızlar siz devlette mi yaptırdınız bende özele gidicem de ins fazla fiyat çıkartmazlar

İlaçlara 300 tl verdim
canım benim bende olumsuza kendimi alıştırdım allahtan ümidini hiç kesme hayırlı zaman gelmemiş demektir ben oğluma korunmayı bıraktıktan 14 ay sonra gebe kalmıştım. biz hemen gebe kalanlardan değiliz malesef bizimde sınavımız bu

inşallah çok yakında rabbim hayırlısı ile nasip eder sanada sen olumlu düşün rabbimden hep dile rabbim böyle güzel dileği ellet nasip edecektir. Bak bu sayede birbirimizi tanıdık ve destek olduk mutlulukla güzel haberleride alacağız inanıyorum

senin ilaç ne kadar uygunmuş ilacın adı ne idi canım.

Bende Gaziosmanpaşa Avrasya hastanesin de olucam Allah nasip ederse bakalım daha fiyat almadık ama çok bisey değildir sanırım
hayırlısı olur inşallah ne zaman başlayacaklar canım
ben özelde sordum ilaçlar harıç 1000 tl dediler

Canim sizin doğal yolla neden olmuyor sorun nedir
canım benim 9 yaşında bir oğlum var ona tedavi görmeden 14 ay sonra gebe kaldım
5 yıldır ikinci evladımı istiyorum iki yıl önemsemedim sonra gittiğimde miyon olduğunu öğrendim iki kere kapalı ameliyat oldum. en son şubat ayında gebe kaldım ama oda dış gebelik tanısı ile sonlandırıldı. bir sorun yok bende ve eşimde görünen yada drun bundan olmuyor dediği.

5 yıldır ikinci evladımı istiyorum iki yıl önemsemedim sonra gittiğimde miyon olduğunu öğrendim iki kere kapalı ameliyat oldum. en son şubat ayında gebe kaldım ama oda dış gebelik tanısı ile sonlandırıldı. bir sorun yok bende ve eşimde görünen yada drun bundan olmuyor dediği.
Olur Allah'ın izniyle kurban olduğum rabbim hiç beklenmedik anda veriyor

Allah bağışlasın canim oğlunu ins ona kardeş gelir bir an önce

X