- 11 Nisan 2017
- 5.857
- 7.961
Kararını verdin mi yeniden aşılama mı olucakcanım hayırlısı olsun. birimiz pozitif göreydik bari yaaa
eylül ayında yine birlikte bir aşılama yolu daha gözüktü bize sanırım
ücret olarak hastaneye ne kadar verdiniz siz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kararını verdin mi yeniden aşılama mı olucakcanım hayırlısı olsun. birimiz pozitif göreydik bari yaaa
eylül ayında yine birlikte bir aşılama yolu daha gözüktü bize sanırım
evet adet tarihlerine bile baktım 17 ağustos adet 14 eylül deki adetle aşılama düşünülorum canımKararını verdin mi yeniden aşılama mı olucak
ücret olarak hastaneye ne kadar verdiniz siz?
allahtan ümid kesilmez canım. inşallah rabbim yüzünü güldürür2 de gideceğim ama sanmıyorum ben de:)
inş senıon pozitif olur sen kaldın bekleyeceğimiz:)
Ben de hast ye hiç vermedimevet adet tarihlerine bile baktım 17 ağustos adet 14 eylül deki adetle aşılama düşünülorum canım
ben hastaneye hiç ücret vermedim. iğneler jel ve sperm yıkama işlemi dahil hepsine 1200 tl verdim sen nasıl düşünüyorsun ne kadar ücret verdin
Üzülme canim bejim elbet olucak kızlar siz devlette mi yaptırdınız bende özele gidicem de ins fazla fiyat çıkartmazlarBen de hast ye hiç vermedim
İlaçlara 300 tl verdim
Aldım simdi sonucu olumsuz benim de
Alıstırdım kendimi demiştim ama arabada baya ağladım sonucu alınca
Sanırım hiç anneliği tadamayacagım((
ben uludag üni tıp fakÜzülme canim bejim elbet olucak kızlar siz devlette mi yaptırdınız bende özele gidicem de ins fazla fiyat çıkartmazlar
canım benim bende olumsuza kendimi alıştırdım allahtan ümidini hiç kesme hayırlı zaman gelmemiş demektir ben oğluma korunmayı bıraktıktan 14 ay sonra gebe kalmıştım. biz hemen gebe kalanlardan değiliz malesef bizimde sınavımız buBen de hast ye hiç vermedim
İlaçlara 300 tl verdim
Aldım simdi sonucu olumsuz benim de
Alıstırdım kendimi demiştim ama arabada baya ağladım sonucu alınca
Sanırım hiç anneliği tadamayacagım((
Bende Gaziosmanpaşa Avrasya hastanesin de olucam Allah nasip ederse bakalım daha fiyat almadık ama çok bisey değildir sanırımBen
ben uludag üni tıp fak
Tüp bebek merkezinde yaptırdım canm
hayırlısı olur inşallah ne zaman başlayacaklar canımBende Gaziosmanpaşa Avrasya hastanesin de olucam Allah nasip ederse bakalım daha fiyat almadık ama çok bisey değildir sanırım
Adetin 2.guju gidicem iste him bizim tanıdık var orda bakalım bi arim de onu me kadar cikmis fiyat yazarım burdan sen hangi hastanede oldun canimhayırlısı olur inşallah ne zaman başlayacaklar canım
ben özelde sordum ilaçlar harıç 1000 tl dediler
ben üniversite hastanesinde oldum canım gelişmelerden haber edelim birbirimiziAdetin 2.guju gidicem iste him bizim tanıdık var orda bakalım bi arim de onu me kadar cikmis fiyat yazarım burdan sen hangi hastanede oldun canim
Aynen tamam canım insallah tutar benim ilk asilama olcak bende fazla ümitli degilim ama bilmiyorum hiç insallah hayırlı olur hepimiz icinben üniversite hastanesinde oldum canım gelişmelerden haber edelim birbirimizi
Canim sizin doğal yolla neden olmuyor sorun nedirben üniversite hastanesinde oldum canım gelişmelerden haber edelim birbirimizi
canım benim 9 yaşında bir oğlum var ona tedavi görmeden 14 ay sonra gebe kaldımCanim sizin doğal yolla neden olmuyor sorun nedir
Olur Allah'ın izniyle kurban olduğum rabbim hiç beklenmedik anda veriyorcanım benim 9 yaşında bir oğlum var ona tedavi görmeden 14 ay sonra gebe kaldım
5 yıldır ikinci evladımı istiyorum iki yıl önemsemedim sonra gittiğimde miyon olduğunu öğrendim iki kere kapalı ameliyat oldum. en son şubat ayında gebe kaldım ama oda dış gebelik tanısı ile sonlandırıldı. bir sorun yok bende ve eşimde görünen yada drun bundan olmuyor dediği.
Allah bağışlasın canim oğlunu ins ona kardeş gelir bir an öncecanım benim 9 yaşında bir oğlum var ona tedavi görmeden 14 ay sonra gebe kaldım
5 yıldır ikinci evladımı istiyorum iki yıl önemsemedim sonra gittiğimde miyon olduğunu öğrendim iki kere kapalı ameliyat oldum. en son şubat ayında gebe kaldım ama oda dış gebelik tanısı ile sonlandırıldı. bir sorun yok bende ve eşimde görünen yada drun bundan olmuyor dediği.
amin cümlesini içinde de benim evladımı inşallah allah razı olsun arkadaşımAllah bağışlasın canim oğlunu ins ona kardeş gelir bir an önce
İstanbul canim ben senG gozdebozzz hangi ildesin canım sen
tekirdağİstanbul canim ben sen