Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
anladım canım benimEn az 5 in üzeri olması lazımmış iki günde bir katlanmış gerekirmis
mesajlarını alıntı olarak yazsanaAy12live napayım dusunuyosun senin ilk miydi bu
adetim geckti diyosunuz ya kaç gün geçti bide nasıl geçiyo anlamadım aşılama olup geldiğinizden 14 gün içinde adetiniz hmen nasıl gecikti bnm kan verme gnüm adet günüm meslea gecikmiş olmyoAşılamam tutmadı kızlar sonuç 3.8 çıktı
Ben de anlamadım orasınıadetim geckti diyosunuz ya kaç gün geçti bide nasıl geçiyo anlamadım aşılama olup geldiğinizden 14 gün içinde adetiniz hmen nasıl gecikti bnm kan verme gnüm adet günüm meslea gecikmiş olmyo
nasıl ben 13 temmuzda adet oldum 31 temmuzda aşılama oldum 14 ağustos bnm adet gnüm ve kan günüm sizinki niye öyleBen de anlamadım orasını
Benim de kan verme gunumle adet tarıhım arasında 10 gun var
Bilmiyorum kinasıl ben 13 temmuzda adet oldum 31 temmuzda aşılama oldum 14 ağustos bnm adet gnüm ve kan günüm sizinki niye öyle
senin yumutan10 günde büyumuş eet 10 agustoda kan verme günün adetin su an birgun geçmiş durumdaBilmiyorum ki
benim yumurtalarım mı erken gelıstı anlamadım
ben 17 temmuzda adet oldum
27 temmuzda aşılamam oldu
10 agustos da test gunum
17 agustos bu aykı regl gunum
senın yasın kactı?bide benim adetlerim düzeli değil yani gecikirsem hamilemiyim değilmiyim zor belli oluyo hep böyle oldu şimdiye kadar adet gecikmesimi hamilelikmi olmuş belli olmasıiçin gectkten sonra hfada bi kre kan veriyorum yoksa adet olcam diyorum
adetım gecıkmedı canım:)senin yumutan10 günde büyumuş eet 10 agustoda kan verme günün adetin su an birgun geçmiş durumda
26 yaşındayım 3 yıllık evliyim sebepsiz çocuk sahibi olamama bi nedeni yok çok şükür bi kree kimyasal gebelik dediler 1,5 yıllık evliydim hamile kalmışım kendiliğinden dğerim yükselmediği için kimsysal geblik dedilersenın yasın kactı?
ne kadarlık evlıydın
sorun neydi?
ayy evet dha var pardon 1 hafta var sayılır seninki çok çabuk gelişmiş evetadetım gecıkmedı canım:)
17 agt adet gunum
çok cabuk gelısmıs ben de anlamadım ki
belirsiz olmak da kötüaçıklanamyan infetilite dediler en son sonunda bana bi sebep yok gününde adet oldüğümda oluyo o zaman pokstik diyemyolar hiç bişey diyemiyolar yani gününde olduğum zmanlarda nye gebe kalmıorum onuda bulamadılar
inşallah bakalım:)belirsiz olmak da kötü
inşallah kısa zamanda olur canım kendiliğinden hatta
Sonuç bthc 2 canm negatif
2 de gideceğim ama sanmıyorum ben de:)dream3416 canım sonucunu bekliyorum inşallah sen güzel haberler verirsin bize