Aşılama 2017 temmuz aşılama yaptıracak olanlarrrrrrrr

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Acaba idrar da daha mı geç gorunur ki ya çok kötüyüm negatif görünce yikildim aslında abelirti olmayınca kendimi hazırlamıştim olumsuz sonuca ama yinede minnacik bi umut vardı içimde acaba kan versem mi ki ya
Sen kacıncı gunu idrar yapmıstın

Acaba idrar da daha mı geç gorunur ki ya çok kötüyüm negatif görünce yikildim aslında abelirti olmayınca kendimi hazırlamıştim olumsuz sonuca ama yinede minnacik bi umut vardı içimde acaba kan versem mi ki ya
idrarda görünmesi çok az bi ihtimal zaten üzülme çnkü idrarda gebelik herkesde belli olcak diye bişey yok adet gecikmesi yaşayıp hatta üstünden 15 20 gün geçince belli oluyo idrara bizki aşılama olalı 10 15 gün arasındayız yani teste üzülme

hatta hayalcik şöyle düşün aşılama olup geldik ya ne zamn döllendi kaç günlük mesela 5 günlükmü 3 günlükmü bilmiypruzki aşılama oldğumuz gün hemen hamile mi olduk yani bu 15 günde hangi gün ne oldu bilmediğimiz için testte çıkması zor o yüzden idrar testine güvenilmio pek kanda niye bakıyolar belli olsaydı kan değil idrar testi verirdik
yani kanda 1 günlük bile olsa belli olduğu için

idrarda çıkmayıp ama kanda çıksın:) çıksın ki bizde umutsuzluğa kapılmayalım yani illa idrarda çıkmadı dye umutsuz bakmayalım bizde demekki herkesin bünyesi farklı olduğu için mi acaba
hamile olmuş doğurmuş ne kadar kadın varsa herkes aynı değilki zaten kimisi diyo 3 aydan sonra belirtilerim oldu kimisi diyo ilk günden itibaren oldu kimisi 2 aylık oluyo karnında hbaeri olmuyo hersy oluyo o yüzden allah verdiyse vermiştir zaten kafanızı bozmya gerek yok stresde gerek yok varsa elbet ben burdayım der heralde :)

diyceksiniz ki ne kadar umut dolu konuşuyo ama böyle düşünrek kendimi rahtlatıyorum sizede rahatlık vermeye çalışıyorum diyelim:)kendimi motive ediyorum kendimin doktoruyumdur aynı zmanda :KK70:

şaka değil gerçek ben kendimi çözdüm doktora gide gide çözdüm anlıyorum kendimi araştırıyorum:)

Tazecikanne yaa ne kadar umut dolusun gerçekten biraz ağladım zirladim suan hastaneye geldim kan vercem bakalım bekliyorum
şunu duydunmu bilmiyorum ama anlatayım
bi çiftin çocuğu olmuyomuş ve allah kaderlerine çocuk yazmamış
ama kadın ve adam hiç umudu kesmemiş allah bunu görüp umutlarını kaybetmediği için her seferinde allah verir dedikleri için allah vermiş gerçektende:)

X