- 11 Nisan 2017
- 5.857
- 7.961
evet sağlık ocagında yaptırdımHadi hayırlısı canım inşallah pozitif cikar. Saglıkocagına mi gittin yoksa
olumsuz cıkarsa özelde verdiğim paraya acırım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet sağlık ocagında yaptırdımHadi hayırlısı canım inşallah pozitif cikar. Saglıkocagına mi gittin yoksa
Sen kacıncı gunu idrar yapmıstınAcaba idrar da daha mı geç gorunur ki ya çok kötüyüm negatif görünce yikildim aslında abelirti olmayınca kendimi hazırlamıştim olumsuz sonuca ama yinede minnacik bi umut vardı içimde acaba kan versem mi ki ya
:))))) bende bi verseydim hayırlısıylaevet sağlık ocagında yaptırdım
olumsuz cıkarsa özelde verdiğim paraya acırım
idrarda görünmesi çok az bi ihtimal zaten üzülme çnkü idrarda gebelik herkesde belli olcak diye bişey yok adet gecikmesi yaşayıp hatta üstünden 15 20 gün geçince belli oluyo idrara bizki aşılama olalı 10 15 gün arasındayız yani teste üzülmeAcaba idrar da daha mı geç gorunur ki ya çok kötüyüm negatif görünce yikildim aslında abelirti olmayınca kendimi hazırlamıştim olumsuz sonuca ama yinede minnacik bi umut vardı içimde acaba kan versem mi ki ya
UZAK MI GIDECEĞİN YER:))))) bende bi verseydim hayırlısıyla
Kan ne zaman vereceksınBugün yaptım 13.gun
Çalışmıyorum küçük bir ilçede yaşıyorum ondan hemen gidemiyorum işte uzan gideceğim yerUZAK MI GIDECEĞİN YER
SEN ÇALIŞIYOR MUSUN?
anladım canım,Çalışmıyorum küçük bir ilçede yaşıyorum ondan hemen gidemiyorum işte uzan gideceğim yer
şunu duydunmu bilmiyorum ama anlatayımTazecikanne yaa ne kadar umut dolusun gerçekten biraz ağladım zirladim suan hastaneye geldim kan vercem bakalım bekliyorum
Canım simdi 1 saat Sonra verecem kanı. Akşama çıkar heralde sayfalarından bakarım Labaratuvar sonuçlarınaanladım canım,
senin gideceğin yerde sonucu hemen verirler mi
Bende şimdi verdim benimki de 2 saat Sonra çıkarKızlar şimdi kan verdim iki saat sonra çıkar dedi bekliyorum