- 9 Ocak 2014
- 1.505
- 1.409
- 34
Kötü düşünme canım belli olmaz yine de yaaKızlar sanırım reglim başlıyor bugün jel kahverengi geldi
Kaçıncı günündesin?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kötü düşünme canım belli olmaz yine de yaaKızlar sanırım reglim başlıyor bugün jel kahverengi geldi
Benim baslıcak gibi jel pembe kahve geldiBenimde 13.gunum bekliyorum adet gunumu kuzular.pazartrsi adet gunum.sadecr idrar sikligi var okadar. Adet olurum die dusunuyorum 4.asilamam bu arada
Hayırlısı olsun canım üzülme ne olur. Her şerde bir hayır vardırMalesef benimde olmadı. 16.günde adet oldum
Hango doktorlar iyi .bende tup bebek dusunuyorum da.Arkadaşlar ben Ankara'da novarti tavsiye ederim doktorlar çok samimi ve güler yüzlü başarı oranida yüksek.
Canim naptin adet oldun muBenim baslıcak gibi jel pembe kahve geldi
Tüp bebek Ahmet ve Mehmet hoca ikiz kardeşlerHango doktorlar iyi .bende tup bebek dusunuyorum da.
Tesekkurler cnm bizde iki 3ay sonra tup bebek dusunuyoruz da novart aklimda olsun☺Tüp bebek Ahmet ve Mehmet hoca ikiz kardeşler
yMerhabalar hanımlar nasılsınız test günü yakın olan varmı
benim iğneler dün son idi dr kontrolüm vardı 4 yumurta gelişmiş en büyüğü 17 mm idi bu gün gece çatlatma iğnesi olacağım carşamba öğlende aşılama olacak allahın izniyle
evet söyledi dün dr iki gün dedi ama dün uyuya kalmışız 3 günlük pehriz olacak canım. söylediklerini yapacağımHadi hayirli olsun canım. Benim test günüme daha 8-9 gün var. İnşallah iyi olur hakkında hayırlısı olsun. Perhiz yapmayı unutmasın eşin. Aşılamadan Sonra mutlaka uzan dinlen 30 dk
y
Amin canım benim inşallah güzel haberler veririz hepimiz. Olsun canım 3 günlük de olur. Rabbim yar ve yardımcınız olsun canımevet söyledi dün dr iki gün dedi ama dün uyuya kalmışız 3 günlük pehriz olacak canım. söylediklerini yapacağım
inşallah seninde güzel haberlerini alırız rabbim gönlüne göre versin hayırlısı ile
canım iğnemi vuruuyorsun normalde adet periyodun kaç gün senin. 21. güne kadar yolun var merak etmeKizlar 18.gundeyim hala tik yok bunalima soktu beni bu yumurtalar niye gelişmiyor anlamıyorum
bnmde tutmadı cnm 15 gnü aşılama oldumMalesef benimde olmadı. 16.günde adet oldum
Sağlık olsun canım. Önümüzde ki aylarda kendiliğinden olacak Allahın izniyle inşallabnmde tutmadı cnm 15 gnü aşılama oldum
inşallah rabbim bekletmeden meleğinizi gönderir size inşallah hayırlısı ve sağlıkla inşallahSağlık olsun canım. Önümüzde ki aylarda kendiliğinden olacak Allahın izniyle inşalla