Aşılama 2017 temmuz aşılama yaptıracak olanlarrrrrrrr

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Benimde 13.gunum bekliyorum adet gunumu kuzular.pazartrsi adet gunum.sadecr idrar sikligi var okadar. Adet olurum die dusunuyorum 4.asilamam bu arada

Arkadaşlar ben Ankara'da novarti tavsiye ederim doktorlar çok samimi ve güler yüzlü başarı oranida yüksek.

Merhabalar hanımlar nasılsınız test günü yakın olan varmı
benim iğneler dün son idi dr kontrolüm vardı 4 yumurta gelişmiş en büyüğü 17 mm idi bu gün gece çatlatma iğnesi olacağım carşamba öğlende aşılama olacak allahın izniyle

Hadi hayirli olsun canım. Benim test günüme daha 8-9 gün var. İnşallah iyi olur hakkında hayırlısı olsun. Perhiz yapmayı unutmasın eşin. Aşılamadan Sonra mutlaka uzan dinlen 30 dk
Merhabalar hanımlar nasılsınız test günü yakın olan varmı
benim iğneler dün son idi dr kontrolüm vardı 4 yumurta gelişmiş en büyüğü 17 mm idi bu gün gece çatlatma iğnesi olacağım carşamba öğlende aşılama olacak allahın izniyle
y

Hadi hayirli olsun canım. Benim test günüme daha 8-9 gün var. İnşallah iyi olur hakkında hayırlısı olsun. Perhiz yapmayı unutmasın eşin. Aşılamadan Sonra mutlaka uzan dinlen 30 dk

y
evet söyledi dün dr iki gün dedi ama dün uyuya kalmışız 3 günlük pehriz olacak canım. söylediklerini yapacağım

inşallah seninde güzel haberlerini alırız rabbim gönlüne göre versin hayırlısı ile

evet söyledi dün dr iki gün dedi ama dün uyuya kalmışız 3 günlük pehriz olacak canım. söylediklerini yapacağım

inşallah seninde güzel haberlerini alırız rabbim gönlüne göre versin hayırlısı ile
Amin canım benim inşallah güzel haberler veririz hepimiz. Olsun canım 3 günlük de olur. Rabbim yar ve yardımcınız olsun canım

Kizlar 18.gundeyim hala tik yok bunalima soktu beni bu yumurtalar niye gelişmiyor anlamıyorum
canım iğnemi vuruuyorsun normalde adet periyodun kaç gün senin. 21. güne kadar yolun var merak etme
dr ne dedi. kaç mm yumurtan veya yumurtaların

X