2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar kese gördükten sonra kalp atışInıda duyduktan sonra artık cınsıyet tahmınlerımızı yazalım ben şimdıden düşünüyorum valla rüyalarınızda be görüyorsunuz

ben şuan günlük 3 yane folic trio kullanıyorum canim bidaha ki kontrolde demir ilacı baslicak sanırım

Ben günde 1 tane folidoce kullanıyorum.

Çok iyiymiş o zaman aklımda bulunsunda doktora arayisina girince soylerim simdilik ara verdiler..

Meraba bende elevit kullaniyorum doktorumun tavsiyesiyle ama katki maddesi varmiş o yuzden yarin soracagim decavit kullanmak isticem cok yakinmiş ikisi

Tesekkur ederimm insallah onada nasip olur

Benim bi kızım bi oğlum var, şimdiki bebeğimin cinsiyeti önemli değil sağlıklı olsun yeterli.
Ayyy ne guzel benim bi kizim Var bende bi oglan istiyom isalhhh buda erkek olur yumurtlama testi kullandim erkek bebek icin siliklesince iliski oneriliyo benim iliski erken oldu t C den koyuydu iliskim oldugunda normalde t c ile ayni koyuluga gelirse Ve siliklesirse olmasi lazim mis tabi fark etmiyo ama iki cinside ister insan bakalim ya kizima kiz kardes de cok hos olur senin de bu yontemlerle mu oldu yoksa normal

Aaaa bende ayni yontemi denedim bakalim hayirlisi ile ne olacak

ben folik 1 kullanıyorum.Genell olarak içerikleri aynı ve yeterlidir diye düşünüyorum ben

kızlar bir de şunu sormak istiyorum.doktorlarımıza gidiyoruz sıkıntı yok ama sağlık ocağına da gitmek lazım mı? gidenler vardı sanırım burda.Sadece bilgi mi veriyorlar?

Kızlar nasıl tatlı kıyafetler vaaar ya çok tatlılar . zor bir dönem geçiriyorum bunlara bakarak kendimi teselli ediyorum :)

Eklentiler

• Screenshot_2016-11-11-21-35-56.png
    185 KB · Görüntüleme: 18
  • Screenshot_2016-11-11-21-34-16.png
    199,9 KB · Görüntüleme: 14
  • Screenshot_2016-11-11-21-33-10.png
    192 KB · Görüntüleme: 20
kızlar bir de şunu sormak istiyorum.doktorlarımıza gidiyoruz sıkıntı yok ama sağlık ocağına da gitmek lazım mı? gidenler vardı sanırım burda.Sadece bilgi mi veriyorlar?
Yapılması gereken aşılar için sağlık ocağına bildiriliyor. Ben daha gidemedim.

Kızlar nasıl tatlı kıyafetler vaaar ya çok tatlılar . zor bir dönem geçiriyorum bunlara bakarak kendimi teselli ediyorum :)
Evet cok tatlilar umarim zor zaman larini tez zamanda atlatirsin kiz daha cinsiyetleri ogrenmedik bi ogrensek ona Gore bakardik hep birlikte kizlarla doguma hazirlanirdik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…