Isalhhhh olurrr canim allah nasip etsin gonlundekini sana bizimkilerde isalhh benim bildigim ikiz gene anneden gelmesi lazim ama cogu topikte hic gene yokken olan bole Var yum Bagli yaniBizde halamin kızları ve onun kizlari ikiz ama klomen kullaninca fazla yumurta olusabiliyormus ya..bende niyeyse ona takildim...hatta esimde sen niye ikidebir ucuz diyorsun diyor..ee dedim klomen kullandim ya...
Insallah rabbim yerlerini doldursun hayirlisiyla gelsinde teke bile raziyim ben...tek korkum kaybetmek...ama rabbim nasip ettikten sonra hersey olur diyorum yeterki O ol desin...hayirlisi hepimiz icin..ama senin benden fazla artin var bu konuda sen ikizmissin...demekki klomen kullansaymissin ucuz dorduz bile olabilir...Isalhhhh olurrr canim allah nasip etsin gonlundekini sana bizimkilerde isalhh benim bildigim ikiz gene anneden gelmesi lazim ama cogu topikte hic gene yokken olan bole Var yum Bagli yani
Kiz bende bi oglan a tek razi yim olsunda isalhh rabbim bilir ol dese olur am sanki icimden ikiz geciyo gibi ama sanirim pisikolojik cunku ilk kizimda da Oyle dusunuyodmInsallah rabbim yerlerini doldursun hayirlisiyla gelsinde teke bile raziyim ben...tek korkum kaybetmek...ama rabbim nasip ettikten sonra hersey olur diyorum yeterki O ol desin...hayirlisi hepimiz icin..ama senin benden fazla artin var bu konuda sen ikizmissin...demekki klomen kullansaymissin ucuz dorduz bile olabilir...
Annelerin icine dogarmis ama benimki bildigin hayal..bilincaltimida etkiliyorum galiba surekli üçlü rüyalar gorduruyor bana...sende anneni ozlemissin belli...gitme imkanin varsa git gör yakindaysa..benimki 8 saatlik yol...cidden kalpler birbirini çağırıyor olabilir...benim hamile oldugumu annem ruyasinda görmüştü . .ben idrar testinde kesinlesmeyince soylemek istemedim...kesinlesince soyledimKiz bende bi oglan a tek razi yim olsunda isalhh rabbim bilir ol dese olur am sanki icimden ikiz geciyo gibi ama sanirim pisikolojik cunku ilk kizimda da Oyle dusunuyodm
Bén fransadayim annem turkiyede 3 senedir burdayim gidemiyorum annem daha kizimi bole gormemisAnnelerin icine dogarmis ama benimki bildigin hayal..bilincaltimida etkiliyorum galiba surekli üçlü rüyalar gorduruyor bana...sende anneni ozlemissin belli...gitme imkanin varsa git gör yakindaysa..benimki 8 saatlik yol...cidden kalpler birbirini çağırıyor olabilir...benim hamile oldugumu annem ruyasinda görmüştü . .ben idrar testinde kesinlesmeyince soylemek istemedim...kesinlesince soyledim
Senin kac cocugun Var canim bu ilk mu
Çin de rusta erkek diyor bende. İki ilişki olmuştu sadece bende deBirde Çin takvimine bakın cinsiyet için genelde tutuyor
Kiyamam ya...rabbim hayirlisiyla insallah kavustursun sizi canim benim...ben surdan suraya gidemiyorum diye hayiflaniyorum benden zor durumda olanlarda var...rabbim kavusmayi nasip etsin ozlemini cektigin kim varsa...hayatta hersey imtihan ..herkesin bir imtihani var..Bén fransadayim annem turkiyede 3 senedir burdayim gidemiyorum annem daha kizimi bole gormemis
Alin sagol valla annenin yanimdasin gitsen gidersin ama bizde olude olsa gidemiyorum nasip artik tek imtihanim bu olsunKiyamam ya...rabbim hayirlisiyla insallah kavustursun sizi canim benim...ben surdan suraya gidemiyorum diye hayiflaniyorum benden zor durumda olanlarda var...rabbim kavusmayi nasip etsin ozlemini cektigin kim varsa...hayatta hersey imtihan ..herkesin bir imtihani var..
Tutan varmi ya kizlar..sanirim bunu 16-17 haftalarimizda ogrenebilecegiz tutarsa...balinmaz canim sen keseni gordunmu..ben 19 una randevu aldim..insallah rabbimden bisey olmazsa giderim...kalp atisinida goreyim diyorum..cocugu surekli ultrasona girdirmeyeyim diye...Benim ilk olacak nasipse, erkek kız takıntımda yok Allah huyu güzel, sağlıklı evlat versin..
Çin de rusta erkek diyor bende. İki ilişki olmuştu sadece bende de
Sendede mi yum yestiyle denedinBenim ilk olacak nasipse, erkek kız takıntımda yok Allah huyu güzel, sağlıklı evlat versin..
Çin de rusta erkek diyor bende. İki ilişki olmuştu sadece bende de
Saglikli sihhatli olsunlarda seslerini duymak bile cok guzel benim icin..hos ben memleketten cikali 12 yil oldu..en fazla kalabildigim iki hafta..bu sene onuda kalamadim nerdeyse..evlenince eskisi gibi gidilmiyormus..istedigin zaman gidemiyormussun...bunu anladim...Alin sagol valla annenin yanimdasin gitsen gidersin ama bizde olude olsa gidemiyorum nasip artik tek imtihanim bu olsun
Evet herkes Oyle diyo ama bén evlendigimden beri daha hic gormedim o duyguyu bilmiyorum ama herke s Oyle diyoSaglikli sihhatli olsunlarda seslerini duymak bile cok guzel benim icin..hos ben memleketten cikali 12 yil oldu..en fazla kalabildigim iki hafta..bu sene onuda kalamadim nerdeyse..evlenince eskisi gibi gidilmiyormus..istedigin zaman gidemiyormussun...bunu anladim...
Yok cnm ben ne olursa dedim yine relaxtım yani :)Ayyy ne guzel benim bi kizim Var bende bi oglan istiyom isalhhh buda erkek olur yumurtlama testi kullandim erkek bebek icin siliklesince iliski oneriliyo benim iliski erken oldu t C den koyuydu iliskim oldugunda normalde t c ile ayni koyuluga gelirse Ve siliklesirse olmasi lazim mis tabi fark etmiyo ama iki cinside ister insan bakalim ya kizima kiz kardes de cok hos olursenin de bu yontemlerle mu oldu yoksa normal
Gayet iyi cnm bnm 6 7 gün varken test yaptırdım 24 çıktı 4 gün sonra yine yaptırdım 119 çıktıkızlar meraba ben aranıza yeni katıldım . adetime dört gün varken kan testinde hcg 30 çıktı . normal mi yoksa düşük mü
Valla benim erkek gosteriyo ama pek inanmiyorum
Sabrini versin rabbim basimizdan eksik etmesin hicbirini insallah...neyse bebislerimizi elimize alinca o duyguyu insallah bende tadicam..burdaki herkesede tattirsin insallah rabbim...hepimize hayirli evlatlar...huyu guzel..kendi guzel...anasina babasina hayirli evlat versin rabbim...Evet herkes Oyle diyo ama bén evlendigimden beri daha hic gormedim o duyguyu bilmiyorum ama herke s Oyle diyo
Hayirlisi olsun canim ama bén cok seviyom relax insanlari sakin ler takmiyolar Ve genelde istedik leri de oluyor mesela bén cok takintiliyim hep dusunuyom arastiriyom bi ruya gorsem anlamina bakiyom acaba diye birazda sabirsizim Ve bi beni yoruyo vallla o yuzden' relax insanlari takdir ediyom hep idolumsunuz bu kelime nasil yaziliyo ya idolum sunuzYok cnm ben ne olursa dedim yine relaxtım yani :)
Gayet iyi cnm bnm 6 7 gün varken test yaptırdım 24 çıktı 4 gün sonra yine yaptırdım 119 çıktı13 ü bat benim :)
Kız benim kızımı da oğlumu da tutturdu Çin takvimi bu seferkini de erkek gösteriyo :)
Aminnnn saglikla isalhhhSabrini versin rabbim basimizdan eksik etmesin hicbirini insallah...neyse bebislerimizi elimize alinca o duyguyu insallah bende tadicam..burdaki herkesede tattirsin insallah rabbim...hepimize hayirli evlatlar...huyu guzel..kendi guzel...anasina babasina hayirli evlat versin rabbim...
Tutan varmi ya kizlar..sanirim bunu 16-17 haftalarimizda ogrenebilecegiz tutarsa...balinmaz canim sen keseni gordunmu..ben 19 una randevu aldim..insallah rabbimden bisey olmazsa giderim...kalp atisinida goreyim diyorum..cocugu surekli ultrasona girdirmeyeyim diye...
Kese gormeye yarin gidicem kismetse.. ben klomen kullandim ovulasyon testi degil. Catlatma ignesinden sonraki aksam ve ertesi sabah olduSendede mi yum yestiyle denedin
Aminn' benimde bi kizim Var buda oglan olsun istiyom tabi allahin taktiri ile
Tekrar selam kizlar :) bendenhep erkek gibi hissediyorum yani hamile degilkende boyleydi hayirlisi olsun saglikli olsunpar benm icin hic sorun degil..Size bisey sorucam benim tup bebek yaptirdigim yerde dogum yada gebelik takibi yok 3. ay baska biyerde devam etmem gerekiyo sanirim doguma kadar..Istanbulda olan var mi anadolu yakasi iyi bi hastan doktor onerisi olan daha erken ama iste aklimda olsun :))