- 8 Kasım 2015
- 4.203
- 8.979
Evet benimde öyleydi doktora gittim koşa koşa kese büyüyor bebis yerleşiyor çok normal şeyler ddikızlar benim yururken bıle her adımımda sol kasıgım agrıyo topallıyorum resmen bu da normal mıdır yaa
Kese görününce beta ya bakmiyolar cnm artıkBen 5+2 de gittim görünmeyebilir ama yinede bakalım dedi ve gördü minnak bi kesecik dedi ayın 23 ünde tekrar gidicem hiç kan testi yaptırmadım
Evet benimde öyleydi doktora gittim koşa koşa kese büyüyor bebis yerleşiyor çok normal şeyler ddi
Bol bol dinlen canım kendini sıcak tut birde adet ağrısı gibi ağrılar olur onlar da normal kanaman olmadığı sürece inşallah bir sıkıntı olmazayy gerçekten mi cok sevındım ınanıcımı rahatlattın cok saol canım
Kasik agrisi bendede cok vardi bikac gundur azaldi simdide adet agrilari basladi ama normal diye biliyorumkızlar benim yururken bıle her adımımda sol kasıgım agrıyo topallıyorum resmen bu da normal mıdır yaa
Bol bol dinlen canım kendini sıcak tut birde adet ağrısı gibi ağrılar olur onlar da normal kanaman olmadığı sürece inşallah bir sıkıntı olmaz
Kasik agrisi bendede cok vardi bikac gundur azaldi simdide adet agrilari basladi ama normal diye biliyorum
Malesef insallah kucagımıza almak nasip olur hamileligim her zamani zor hep bi korku oluyor insandakasık agrım benım de hep vardı ama ılk defa yururken bıle agrıtır sevıyede oldu. suan daha ıyıyım ama canım. adet agrısu gıbı agrılar da hafıften var. valla her sanıyem korkuyla gecıyo bı atlatsak su ılk 12 haftayı. ne zormus yaa
her tuvalete gıttıgımde korkarak bakıyorum ıc camasırıma ama cok sukur kanamam yok Allah korusun. calısıyorum ama ısım sakın oturuyorum sureklı. polar battanıyeyem var ona sarılıyorum babanne gıbıyım ıs yerınde :)
aynı bensin canım. bende her wcde nerdeyse içine giricem çamaşırın bakarken bide sarı akıntı oldu beni üşüttüm galiba şimdi evde çorap terlik giydim bol su içtim bugünlerde yok şükür. işyerinde bende çoğunlukla oturuyorum ama bazen eğilmek gerekiyor o sıkıntı benim için
Malesef insallah kucagımıza almak nasip olur hamileligim her zamani zor hep bi korku oluyor insanda
Kizlar sizin normal gebelik mi tüp bebek mi benim gibi..
Oylemi ondan biz telasliyiz bence ilk denememiydi..benim ki tüp bebek canım
Bende 5+2de keseyi 6+2de kalp atimini duydum ama bebegin boyutunu soylemedi .. Zaten iyikide soylememis birde onu arastirmaya kalkacaktim ☺ Normal olmayan birsey olsa doktor soylerdi emin ol saglikla almak nasip olsun kucagimiza ..Merhabalar ben de 5+5 de keseyi gördüm 6+2de de kalp atışını duydum. Bebegin boyu 4.7 mmdi normal mi sizce benimle ayni tarihli olanlar ne dersiniz?sizlerinki kacti
Oylemi ondan biz telasliyiz bence ilk denememiydi..
Oylemi ondan biz telasliyiz bence ilk denememiydi..
Benim bu üçüncü denememdi.2 tane 6.gun embriyosu.aynen canım ilk 3. gün embriyosuydu 2 tane koyuldu seninki nasıldı?
Valla son adet dedi doktor bende ole yazdim buraya..Sen nerde tedavi oldun canm ben eurofertilde..canım bu arada gebelık haftasını nasıl hesaplıyosun. bazı yerlerde son adet tarıhı dıyor bazı yerlerde transfer gunu 2 haftalık olarak kabul edılır ve ona gore hesaplanır dıyor.
Gecen ay canmkızlar folik asite başladınız mı ve ne zaman başladınız acaba?