- 15 Ağustos 2016
- 4.082
- 10.715
- 34
Senin ilk cocukmu olucak benimde cin erkek rus kiz diyoBana kız cıktı rus takvımı de kız dedı yüzük testi yaptım o da kız cıktı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Senin ilk cocukmu olucak benimde cin erkek rus kiz diyoBana kız cıktı rus takvımı de kız dedı yüzük testi yaptım o da kız cıktı
Aminn. Kiz isallh hadi hayirlisi olsun kalp atislari da sor dr mutlaka ne kadar atiyo diyeKızlaaaaar keseyi gordum bugun :) kalp atışlarını ay sonu alacağız Allahın izniyle. burdan paylaşmak mutlulugu daha da arttırıyor sanki. Allahım her isteyene yaşatsın bu mutluluğu ve kimsenin kucağını boş bırakmasın
Bén daha randevum a Var henuz kes étude goremedik hayirlisiyla bizede nasip olsunBitane vardi
Ruya goruyon mu hic Ben hep bebek seviyom ruyamda annemi goruyom bize gelmis oturuyo gibi gibi sende goruyon muBitane vardi
Evet t cizgisi c den koyuydu siliklesince iliski oldu bir kizim varSeninde t cizgisi ç den koyumuydu iliski oldugunda senin kac cocugun Var
Çok normal cnmkızlar meraba ben aranıza yeni katıldım . adetime dört gün varken kan testinde hcg 30 çıktı . normal mi yoksa düşük mü
Isalhh buda oglan olur normalde bén siliklesir sandim iliski oldu ama 24 saat sonra siliklesti hayirlisi olsun benimde bi kizim Var bu oglan olsun istiyorumEvet t cizgisi c den koyuydu siliklesince iliski oldu bir kizim var
Erken oldu bizde artik nasipEvet t cizgisi c den koyuydu siliklesince iliski oldu bir kizim var
Ben hep ruyamda üçlü şeyler goruyorum ya...klomen kullandim ben bu ay..niyeyse ikiz ucuz diye istiyorum icten içten . .hepte ruyalarima geliyor...Ruya goruyon mu hic Ben hep bebek seviyom ruyamda annemi goruyom bize gelmis oturuyo gibi gibi sende goruyon mu
Evet ılk canım Allah nasıp ederdeSenin ilk cocukmu olucak benimde cin erkek rus kiz diyo
Ayy isalhh olur canim allah gonlundekini versin sana ilk cocukmu olucak buBen hep ruyamda üçlü şeyler goruyorum ya...klomen kullandim ben bu ay..niyeyse ikiz ucuz diye istiyorum icten içten . .hepte ruyalarima geliyor...
Ayyy hade hayirlisi llah saglikla kucagina almayi nasip etsin rabbim gonlundekini versinEvet ılk canım Allah nasıp ederde
Evet..iki dusugum var rabbim insallah onlarin yerini doldursun hayirlisiyla...benim yasim 32 haliyle ikiz ucuz dorduz..tasiyabilecegim kadar versin rabbim...Ayy isalhh olur canim allah gonlundekini versin sana ilk cocukmu olucak bu
Ayyy hade hayirlisi llah saglikla kucagina almayi nasip etsin rabbim gonlundekini versin
Kiz varmi sizin genlerde ikiz falan benim Var hatta kendimde ikizim ve benim ikizim erkek ben kiz akrabalarda da Var yani siz de varmiBen hep ruyamda üçlü şeyler goruyorum ya...klomen kullandim ben bu ay..niyeyse ikiz ucuz diye istiyorum icten içten . .hepte ruyalarima geliyor...
Ayy canim benim isalhhh kiz olur rabbim versin isallhhEvet..iki dusugum var rabbim insallah onlarin yerini doldursun hayirlisiyla...benim yasim 32 haliyle ikiz ucuz dorduz..tasiyabilecegim kadar versin rabbim...
Bizde halamin kızları ve onun kizlari ikiz ama klomen kullaninca fazla yumurta olusabiliyormus ya..bende niyeyse ona takildim...hatta esimde sen niye ikidebir ucuz diyorsun diyor..ee dedim klomen kullandim ya...Kiz varmi sizin genlerde ikiz falan benim Var hatta kendimde ikizim ve benim ikizim erkek ben kiz akrabalarda da Var yani siz de varmi
Aminn' benimde bi kizim Var buda oglan olsun istiyom tabi allahin taktiri ileAmin canım hepimizin gönlüne göre sağlıklı bebişler versin Rabbim