ben ağustostan beri kullanıyordumkızlar folik asite başladınız mı ve ne zaman başladınız acaba?
Oylemi ondan biz telasliyiz bence ilk denememiydi..
kızlar istanbul da mısınız ? görümceminde 2 tüp bebek denemesi var iyi bir doktor arıyoruz daaynen canım ilk 3. gün embriyosuydu 2 tane koyuldu seninki nasıldı?
Benim bu üçüncü denememdi.2 tane 6.gun embriyosu.
Valla son adet dedi doktor bende ole yazdim buraya..Sen nerde tedavi oldun canm ben eurofertilde..
Gecen ay canm
kızlar istanbul da mısınız ? görümceminde 2 tüp bebek denemesi var iyi bir doktor arıyoruz da
Ben istanbuldaym canm sıkıntısı ne..Cok fazla doktora gittim arastirdm buralari artik belki yardimim dokunur..kızlar istanbul da mısınız ? görümceminde 2 tüp bebek denemesi var iyi bir doktor arıyoruz da
kızlar folik asite başladınız mı ve ne zaman başladınız acaba?
Adet tarihin ne ki nasi oluyo benim 9 ekim son adet transfer 27 si.ben de umut tüp bebek te oldum canım. son adet tarıhıme gore 4+1 / transfer tarıhıme gore de 4+3 olarak cıkıyorum ben de bı cok yerde transfere gore hesaplanırı okuyunca takvımımı de oyle olusturdum. 18 temmuz cıktı doğum tarihi. bakalım hangısı dogru ben de anlamadım artık ultrason da bellı olucak sanırım
Ben umutta genetik testlerimi yaptirmistim.evet canım ıstanbuldayım ben. ben merkezımden de dr umdan da gayet memnundum tavsıye ederım canım drum cem çelik
Adet tarihin ne ki nasi oluyo benim 9 ekim son adet transfer 27 si.
Ben umutta genetik testlerimi yaptirmistim.
evet canım ıstanbuldayım ben. ben merkezımden de dr umdan da gayet memnundum tavsıye ederım canım drum cem çelik
Ben istanbuldaym canm sıkıntısı ne..Cok fazla doktora gittim arastirdm buralari artik belki yardimim dokunur..
hastane ve doktor ismi tam olarak verir misiniz? birde ücret ne kadar raporlu/raporsuz..
sorunu şu ki çikolata kisti olduğundan iki kez ameliyat oldu. kistlere yumurtalığa yapışık olduğu için her seferinde yumurtalardan da azaldı. en sonra tüpün biri zedeliydi diğerinide kist büyümesin diye bağladılar diye biliyorum. olursa ancak tüp bebekle olacak yani.. 6 yıllık evli 26 yaşında kendisi ama yumurta rezervi az durumda..
Anladm bak simdibenım de transferım 27 sı canım adetım de 13 ekım. neye göre 4+3 oluyorum çözemedim. çünkü zaten transferin olduğu gun 2. haftamdayım neyse kafam karıstı benım senınkı de karıstırmıyım
Anaaa o öyle mi ilerliyordu valla rabbim nasip ederse üçüncü bebiş olcak ben daha yeni öğreniyorum ilerleme şeklini içim rahatladı Allah razı olsunPazartesi 24se sali bos carsamba 50 olmasi lazim en az persembe bos cuma yani bugun 100 olmasi lazim yani no panik no problem ☺ Adetten once ögrenince daha çok strest oluyor insan ..
Anladm bak simdisana 3. gun embriyosu koymuslar.Bana 6 ama 5. gun embriyosu kadar dediler Bide rahim duvari kalinlasmasini olcuyolar ya senin adet gunne gore cabuk kalinlasmis bence ondan..ozetle benim 4+5 gorunuyo amaan keseyi gorelim kalbini duyalim da..
Anladm canim cok gecmis olsun..Benim gittigim bikac yer vardi..Eurofertile hem yakin hemde ozaman fiyat icin secmistim kampanyaliydi ozaman..Doktorum Alev ozay 10 bin tl verdim iki taze ve bunlardan kalan dondurulmus embriyolar bitene kadardi..Bi floranse nightingale de nuri bey vardi fiyat iyiydi..Orda rahim ameliyati oldum memnun kaldim temizdi ilgililerdi..Gecen eylulde 5.500 demislerdi.hastane ve doktor ismi tam olarak verir misiniz? birde ücret ne kadar raporlu/raporsuz..
sorunu şu ki çikolata kisti olduğundan iki kez ameliyat oldu. kistlere yumurtalığa yapışık olduğu için her seferinde yumurtalardan da azaldı. en sonra tüpün biri zedeliydi diğerinide kist büyümesin diye bağladılar diye biliyorum. olursa ancak tüp bebekle olacak yani.. 6 yıllık evli 26 yaşında kendisi ama yumurta rezervi az durumda..
Her şeyde olduğu gibi azı karar çoğu zarar bence hatta haftada 1 defa yenmeli diye biliyorumbeyaz pirinç yeme dedı bana da doktor
ıhlamur çayı icebilirsinizKızlar çok fena grip oldum nasıl atlatacağım bana yardım edin lütfen
Bence en rahat zamanlar bu zamanlaramin inş canım ya önce hamileliğin en rahat dönemine geçsek sonra da zaman su gibi aksa da bebişlerimizi kucağımıza alsak bi an önce :)
Her şeyde olduğu gibi azı karar çoğu zarar bence hatta haftada 1 defa yenmeli diye biliyorum
ıhlamur çayı icebilirsiniz
Bence en rahat zamanlar bu zamanlar
Çünkü ilerde yok hareket etmedi diye sıkıntıya giricez son aylara doğru ne yatabilicez ne de kalkabilicez bel agrimiz olacak yani kıymetini bilelim şu anların
Cnm bende ilk gebeligimde elevit kullaniyordum ama kendi doktoruma gitmeden ilac almak istemedim o yuzden sadece folik asit kullaniyorumKızlar ya Bi de ben kendi doktoruma aldım 21 ine randevu keseyi fln görürüm diye. Bu arada folik asit alımına başlayım dedim ama bazı gebe arkadaşlar elevit kullan dediler hem folik asit hem mineral hem vitamin içeriyormuş bende aldım 3 gündür içiyorum . Siz ne kullanıyorsunuz ?
Benim normal cnmKizlar sizin normal gebelik mi tüp bebek mi benim gibi..
Senle aynı haftalık hamıleyız evet alıyom bende kac çocuğun var senın ve bunu ne istıyosubKızlar ya Bi de ben kendi doktoruma aldım 21 ine randevu keseyi fln görürüm diye. Bu arada folik asit alımına başlayım dedim ama bazı gebe arkadaşlar elevit kullan dediler hem folik asit hem mineral hem vitamin içeriyormuş bende aldım 3 gündür içiyorum . Siz ne kullanıyorsunuz ?