2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Benim bu üçüncü denememdi.2 tane 6.gun embriyosu.

Valla son adet dedi doktor bende ole yazdim buraya..Sen nerde tedavi oldun canm ben eurofertilde..

Gecen ay canm

ben de umut tüp bebek te oldum canım. son adet tarıhıme gore 4+1 / transfer tarıhıme gore de 4+3 olarak cıkıyorum ben de bı cok yerde transfere gore hesaplanırı okuyunca takvımımı de oyle olusturdum. 18 temmuz cıktı doğum tarihi. bakalım hangısı dogru ben de anlamadım artık ultrason da bellı olucak sanırım

Adet tarihin ne ki nasi oluyo benim 9 ekim son adet transfer 27 si.
evet canım ıstanbuldayım ben. ben merkezımden de dr umdan da gayet memnundum tavsıye ederım canım drum cem çelik
Ben umutta genetik testlerimi yaptirmistim.

Adet tarihin ne ki nasi oluyo benim 9 ekim son adet transfer 27 si.

Ben umutta genetik testlerimi yaptirmistim.

benım de transferım 27 sı canım adetım de 13 ekım. neye göre 4+3 oluyorum çözemedim. çünkü zaten transferin olduğu gun 2. haftamdayım neyse kafam karıstı benım senınkı de karıstırmıyım

evet canım ıstanbuldayım ben. ben merkezımden de dr umdan da gayet memnundum tavsıye ederım canım drum cem çelik

Ben istanbuldaym canm sıkıntısı ne..Cok fazla doktora gittim arastirdm buralari artik belki yardimim dokunur..

hastane ve doktor ismi tam olarak verir misiniz? birde ücret ne kadar raporlu/raporsuz..
sorunu şu ki çikolata kisti olduğundan iki kez ameliyat oldu. kistlere yumurtalığa yapışık olduğu için her seferinde yumurtalardan da azaldı. en sonra tüpün biri zedeliydi diğerinide kist büyümesin diye bağladılar diye biliyorum. olursa ancak tüp bebekle olacak yani.. 6 yıllık evli 26 yaşında kendisi ama yumurta rezervi az durumda..

cok gecmıs olsun canım. benım merkezım umut tüp bebek dr cem çelik. doçent kendisi. merkezde raporsuz fiyat 6700 + tek seferlık muayene ucretı 350 + ilaçlar / raporlu olursa 3080 + muayane ucreti + ilaçlar ben raporlu yaptırdım toplamda 5 bın lırayı bıle bulmadı.

Anladm bak simdi sana 3. gun embriyosu koymuslar.Bana 6 ama 5. gun embriyosu kadar dediler Bide rahim duvari kalinlasmasini olcuyolar ya senin adet gunne gore cabuk kalinlasmis bence ondan..ozetle benim 4+5 gorunuyo amaan keseyi gorelim kalbini duyalim da..

Pazartesi 24se sali bos carsamba 50 olmasi lazim en az persembe bos cuma yani bugun 100 olmasi lazim yani no panik no problem ☺ Adetten once ögrenince daha çok strest oluyor insan ..
Anaaa o öyle mi ilerliyordu valla rabbim nasip ederse üçüncü bebiş olcak ben daha yeni öğreniyorum ilerleme şeklini içim rahatladı Allah razı olsun

Aynen canım kese kalp gorunsun ıcımız bı rahatlasın da sımdılık yeter bıze sonrasında zaten merak hıc bıtmıycek. Ikılı uclu testler vs gelıcek Allahın ıznıyle. Ama önce pıt pıtları duyalım

Kızlar ya Bi de ben kendi doktoruma aldım 21 ine randevu keseyi fln görürüm diye. Bu arada folik asit alımına başlayım dedim ama bazı gebe arkadaşlar elevit kullan dediler hem folik asit hem mineral hem vitamin içeriyormuş bende aldım 3 gündür içiyorum . Siz ne kullanıyorsunuz ?

Anladm canim cok gecmis olsun..Benim gittigim bikac yer vardi..Eurofertile hem yakin hemde ozaman fiyat icin secmistim kampanyaliydi ozaman..Doktorum Alev ozay 10 bin tl verdim iki taze ve bunlardan kalan dondurulmus embriyolar bitene kadardi..Bi floranse nightingale de nuri bey vardi fiyat iyiydi..Orda rahim ameliyati oldum memnun kaldim temizdi ilgililerdi..Gecen eylulde 5.500 demislerdi.

beyaz pirinç yeme dedı bana da doktor
Her şeyde olduğu gibi azı karar çoğu zarar bence hatta haftada 1 defa yenmeli diye biliyorum
Kızlar çok fena grip oldum nasıl atlatacağım bana yardım edin lütfen
ıhlamur çayı icebilirsiniz
amin inş canım ya önce hamileliğin en rahat dönemine geçsek sonra da zaman su gibi aksa da bebişlerimizi kucağımıza alsak bi an önce :)
Bence en rahat zamanlar bu zamanlar
Çünkü ilerde yok hareket etmedi diye sıkıntıya giricez son aylara doğru ne yatabilicez ne de kalkabilicez bel agrimiz olacak yani kıymetini bilelim şu anların

Aynen rahat da daha kese kalp gormedık ya onun stresı var bı de en rısklı donem en rahat 2.trımestre dıyolar ya o yuzden dedım :)

Cnm bende ilk gebeligimde elevit kullaniyordum ama kendi doktoruma gitmeden ilac almak istemedim o yuzden sadece folik asit kullaniyorum

Senle aynı haftalık hamıleyız evet alıyom bende kac çocuğun var senın ve bunu ne istıyosub

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…