2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar az acil bakın !!!!!!!!
Regl günüm 13 kasım. Pazartesi günü gittim kan verdim 24,84 çıktı . Bugünde gittim 119 çıktı . Adetime 2 gün var daha yani. Yavaş yükselmesi normal mi. Panik yaptım korkuyorum bişi yazın :KK43:( :KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42:

Ben 5+2 de gittim görünmeyebilir ama yinede bakalım dedi ve gördü minnak bi kesecik dedi ayın 23 ünde tekrar gidicem hiç kan testi yaptırmadım
Bende 4+6 da keseyi gordum 2 hafta sonra kalp atisi icin gel dedi ama ben kendi doktoruma 2 araliga randevu aldim ona gidecem

Regl günüm 13 kasım. Pazartesi günü gittim kan verdim 24,84 çıktı . Bugünde gittim 119 çıktı . Adetime 2 gün var daha yani. Yavaş yükselmesi normal mi. Panik yaptım korkuyorum bişi yazın :KK43:( :KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42:
Normaal canim panik yapma bekle ben adetten 3 gun sonra yaptim 457 cikti senin daha 2 gun var yükselecek

Pazartesi 24se sali bos carsamba 50 olmasi lazim en az persembe bos cuma yani bugun 100 olmasi lazim yani no panik no problem ☺ Adetten once ögrenince daha çok strest oluyor insan ..

benaraştırdım kızlar kesinlikle böyle bir şey yok diyorlar ama tabi herşeyin abartısı zarar günde 1-2 taneden bir şey olmaz
Cnm daha öncede yazdım hurma parasempatik sistemi uyarır emzirme döneminde prolaktin artışı sağlar bol bol yenebilir gebelikte oksitosin salınımını arttırdığı için ilk üç ay tüketmemekte fayda var normal Doğum isteyen kişilerde özellikle 36. Haftadan itibaren kullanımı önerilir

bende geç gidicektim ancak hemşire bir arkadaşım folik asit ve bazı şeyler için gitmen gerek dedi bende demir eksikliği falan vardı çünkü bende o yüzden yarın gidicem
Eed canım onlar için gitmen gerekir çünkü folikasit 3 ay içiliyo zaten hakkında hayırlısı canım

X