- 31 Aralık 2015
- 41.449
- 132.629
yinede temkinli olalım :) bildiklerimizi paylaşmak güzelbenaraştırdım kızlar kesinlikle böyle bir şey yok diyorlar ama tabi herşeyin abartısı zarar günde 1-2 taneden bir şey olmaz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yinede temkinli olalım :) bildiklerimizi paylaşmak güzelbenaraştırdım kızlar kesinlikle böyle bir şey yok diyorlar ama tabi herşeyin abartısı zarar günde 1-2 taneden bir şey olmaz
Korkma canım benim de öyle olmustu sonra 4 kata yakın yükseldi 4+5 de kese 6+0 da da kalp sesin duyup bebeğimi gördük korkma sen deKızlar
Kese beta hcg kac olunca gorunuyo ki iki bucuk kati artacak demislerdi.Demek ki belli olmuyo..Korkma canım benim de öyle olmustu sonra 4 kata yakın yükseldi 4+5 de kese 6+0 da da kalp sesin duyup bebeğimi gördük korkma sen de
Benim 3000 lerdeydi 4+5 de 2000 ini geçmesi gerekiyor kese için doktorum öyle demişti.Kese beta hcg kac olunca gorunuyo ki iki bucuk kati artacak demislerdi.Demek ki belli olmuyo..
Anlam canm beni 18 kasimda kontrole cagirmisti..Dun kan sonucumu goturduk 15 kasimda gel dedi..Benim 3000 lerdeydi 4+5 de 2000 ini geçmesi gerekiyor kese için doktorum öyle demişti.
Ben 5+2 de gittim görünmeyebilir ama yinede bakalım dedi ve gördü minnak bi kesecik dedi ayın 23 ünde tekrar gidicem hiç kan testi yaptırmadımBenim 3000 lerdeydi 4+5 de 2000 ini geçmesi gerekiyor kese için doktorum öyle demişti.
kaçtı kan değerin suan ne kadarlık sata göreAnlam canm beni 18 kasimda kontrole cagirmisti..Dun kan sonucumu goturduk 15 kasimda gel dedi..
Bende 4+6 da keseyi gordum 2 hafta sonra kalp atisi icin gel dedi ama ben kendi doktoruma 2 araliga randevu aldim ona gidecemBen 5+2 de gittim görünmeyebilir ama yinede bakalım dedi ve gördü minnak bi kesecik dedi ayın 23 ünde tekrar gidicem hiç kan testi yaptırmadım
Normaal canim panik yapma bekle ben adetten 3 gun sonra yaptim 457 cikti senin daha 2 gun var yükselecekKızlar az acil bakın !!!!!!!!
Regl günüm 13 kasım. Pazartesi günü gittim kan verdim 24,84 çıktı . Bugünde gittim 119 çıktı . Adetime 2 gün var daha yani. Yavaş yükselmesi normal mi. Panik yaptım korkuyorum bişi yazın (
Yaa teşekkür ederim kuzucm inşllh benimde öyle olur sağlıcakla büyüsün yavrularımız inşallah loyalty88 cnım teşekkür ederm cevabn içinKorkma canım benim de öyle olmustu sonra 4 kata yakın yükseldi 4+5 de kese 6+0 da da kalp sesin duyup bebeğimi gördük korkma sen de
Cnm inşallahhh yaa elimde değil panik yapmamak ....Normaal canim panik yapma bekle ben adetten 3 gun sonra yaptim 457 cikti senin daha 2 gun var yükselecek
Pazartesi 24se sali bos carsamba 50 olmasi lazim en az persembe bos cuma yani bugun 100 olmasi lazim yani no panik no problem ☺ Adetten once ögrenince daha çok strest oluyor insan ..Kızlar az acil bakın !!!!!!!!
Regl günüm 13 kasım. Pazartesi günü gittim kan verdim 24,84 çıktı . Bugünde gittim 119 çıktı . Adetime 2 gün var daha yani. Yavaş yükselmesi normal mi. Panik yaptım korkuyorum bişi yazın (
Evet şimdi okudum bende kızlar hurmada oksitosin salgı uyarımına neden olur yani rahimde kasılmalara 12 haftalık olana kadar tüketmemekte 36 dan sonra tüketmekte fayda varcanım bu hurma ramazanda yediğimiz hurmamı hiç duymamıştım bende yiyordum
Cnm daha öncede yazdım hurma parasempatik sistemi uyarır emzirme döneminde prolaktin artışı sağlar bol bol yenebilir gebelikte oksitosin salınımını arttırdığı için ilk üç ay tüketmemekte fayda var normal Doğum isteyen kişilerde özellikle 36. Haftadan itibaren kullanımı önerilirbenaraştırdım kızlar kesinlikle böyle bir şey yok diyorlar ama tabi herşeyin abartısı zarar günde 1-2 taneden bir şey olmaz
%65 artmasi gerekiyor canim tam iki kati artmasina gerek yok..Kızlar ya benim pazar günü kan testim 182.2cıkmıştı dün yptırdm 655.7 çıktı nasol sizce tam iki katı artmamış
Eed canım onlar için gitmen gerekir çünkü folikasit 3 ay içiliyo zaten hakkında hayırlısı canımbende geç gidicektim ancak hemşire bir arkadaşım folik asit ve bazı şeyler için gitmen gerek dedi bende demir eksikliği falan vardı çünkü bende o yüzden yarın gidicem
sağol canım siz ne zaman başladınız folik asit kullanmaya benim gibi daha kullanmayan var mıdır acabaEed canım onlar için gitmen gerekir çünkü folikasit 3 ay içiliyo zaten hakkında hayırlısı canım