Maşallah canımKızlar duydum çok şükür bugün pıt pıt kalp atışını bıdığımın️ ️ ️ ️
Gecen p.tesi ne kese gorundu ne bebis hcg 641di insallah bu sefer keseyi gorebilirim
Ihlamur ic canim bol bol su ve c vitamini insallah iyi gelirKızlar çok fena grip oldum nasıl atlatacağım bana yardım edin lütfen
Burcucum bol c vitamini tüket meyve ye özellikle mandalina ve kivi. Birde sakın adaçayı fln içme hamileliğin ilk zamanları uygun görülmüyor yeteri miktarda ıhlamur ballı limonlu tüket cnm çok geçmiş olsunKızlar çok fena grip oldum nasıl atlatacağım bana yardım edin lütfen
Canim hurma yeme hurma bu aylarda sakincali doguma bir iki hafta kala yenir normalde bebek asagi insinde kolay dogum olsun diye yani suan dusurme tehlikesi yaratiyormus ben oyle duydummeraba bende de iştahsızlık var mecburiyetten yiyorum midem yanıyor. mesela bu sabah sadece süt içtim şuan kraker yiyorum. sabahları normalde mutlaka haşlanmış yumurta peynir zeytin ve süt tüketiyorum. öğlen işyerinde ne çıkarsa. aralarda işyerine yanıma hurma aldım 2-3 yiyorum. akşam yine evdeki yemekten ve yoğurt muhakkak hergün yiyorum. akşam yemeğinden sonrada kabuklu ceviz ve badem meyve suyu sıkıyorum birde... dikkat ediyoruz valhasıl inşşalh sağlıkla gelişirler. bu arada ekmek hiç yok kızlar
inşaallahIhlamur ic canim bol bol su ve c vitamini insallah iyi gelir
Çok teşekkür ederim canımBurcucum bol c vitamini tüket meyve ye özellikle mandalina ve kivi. Birde sakın adaçayı fln içme hamileliğin ilk zamanları uygun görülmüyor yeteri miktarda ıhlamur ballı limonlu tüket cnm çok geçmiş olsun
641 iken görünmezki zaten canım vajinal olarak bile 1000 olması beklenıyor.. inşallah görürüz senle aynıyız biz sanırımGecen p.tesi ne kese gorundu ne bebis hcg 641di insallah bu sefer keseyi gorebilirim
canım bu hurma ramazanda yediğimiz hurmamı hiç duymamıştım bende yiyordumCanim hurma yeme hurma bu aylarda sakincali doguma bir iki hafta kala yenir normalde bebek asagi insinde kolay dogum olsun diye yani suan dusurme tehlikesi yaratiyormus ben oyle duydum
Evet canim yeme sen riske atma derimcanım bu hurma ramazanda yediğimiz hurmamı hiç duymamıştım bende yiyordum
eşim almış getirmiş valla haberim yoktu hic.. sağol canımEvet canim yeme sen riske atma derim
benaraştırdım kızlar kesinlikle böyle bir şey yok diyorlar ama tabi herşeyin abartısı zarar günde 1-2 taneden bir şey olmazcanım bu hurma ramazanda yediğimiz hurmamı hiç duymamıştım bende yiyordum
Doktorum bu p.tesi 7000. Civarinda olur demisti cok sabirsizim hipotroidim de var bi sorun çıkacak diye ödüm kopuyor allah bizlere de bebislerimize de saglik versin641 iken görünmezki zaten canım vajinal olarak bile 1000 olması beklenıyor.. inşallah görürüz senle aynıyız biz sanırım
KızlarKızlar ya benim pazar günü kan testim 182.2cıkmıştı dün yptırdm 655.7 çıktı nasol sizce tam iki katı artmamış
Artik hep tedirgin olcaz, olsun saglikli olsunlar daaynen canım ben de bı an once duysam rahatlıycam bıraz ama ondan sonra da baska endıseler baslar kesın :)
Ben de hic ceviz yemem gecen hafta bi kilo yedimKizlar suanda tuketmemiz gereken en onemli seyler hergun
Yumurta ceviz yogurt süt bunlar cok cok onemli
Gec tutunmustur canim normal bence panik yapma hemen..Kızlar ya benim pazar günü kan testim 182.2cıkmıştı dün yptırdm 655.7 çıktı nasol sizce tam iki katı artmamış
Merhaba canm benimde hipotiroidim var.Bugun dahiliyeye gidip kan tahlili verdim..Pazartesi ilacimin duzenini degistircekmis sonuca gore..Sora da hep denetim altinda olcak tiroide hamilelikte cok dikkat etmek gerek dedi..Doktorum bu p.tesi 7000. Civarinda olur demisti cok sabirsizim hipotroidim de var bi sorun çıkacak diye ödüm kopuyor allah bizlere de bebislerimize de saglik versin
amin inşallah. pazartesi bence de öyle olur ve görünür kesen artıkDoktorum bu p.tesi 7000. Civarinda olur demisti cok sabirsizim hipotroidim de var bi sorun çıkacak diye ödüm kopuyor allah bizlere de bebislerimize de saglik versin