2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canim hurma yeme hurma bu aylarda sakincali doguma bir iki hafta kala yenir normalde bebek asagi insinde kolay dogum olsun diye yani suan dusurme tehlikesi yaratiyormus ben oyle duydum

Kızlar ya benim pazar günü kan testim 182.2cıkmıştı dün yptırdm 655.7 çıktı nasol sizce tam iki katı artmamış

Canim hurma yeme hurma bu aylarda sakincali doguma bir iki hafta kala yenir normalde bebek asagi insinde kolay dogum olsun diye yani suan dusurme tehlikesi yaratiyormus ben oyle duydum
canım bu hurma ramazanda yediğimiz hurmamı hiç duymamıştım bende yiyordum

641 iken görünmezki zaten canım vajinal olarak bile 1000 olması beklenıyor.. inşallah görürüz senle aynıyız biz sanırım
Doktorum bu p.tesi 7000. Civarinda olur demisti cok sabirsizim hipotroidim de var bi sorun çıkacak diye ödüm kopuyor allah bizlere de bebislerimize de saglik versin

aynen canım ben de bı an once duysam rahatlıycam bıraz ama ondan sonra da baska endıseler baslar kesın :)
Artik hep tedirgin olcaz, olsun saglikli olsunlar da
Kizlar suanda tuketmemiz gereken en onemli seyler hergun
Yumurta ceviz yogurt süt bunlar cok cok onemli
Ben de hic ceviz yemem gecen hafta bi kilo yedim

Kızlar ya benim pazar günü kan testim 182.2cıkmıştı dün yptırdm 655.7 çıktı nasol sizce tam iki katı artmamış
Gec tutunmustur canim normal bence panik yapma hemen..

Doktorum bu p.tesi 7000. Civarinda olur demisti cok sabirsizim hipotroidim de var bi sorun çıkacak diye ödüm kopuyor allah bizlere de bebislerimize de saglik versin
Merhaba canm benimde hipotiroidim var.Bugun dahiliyeye gidip kan tahlili verdim..Pazartesi ilacimin duzenini degistircekmis sonuca gore..Sora da hep denetim altinda olcak tiroide hamilelikte cok dikkat etmek gerek dedi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…