2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Gözünüz aydın sağlıkla kucaginiza da alın inşallah. benimle 4 gün var arada yarında doktora gidicem kalp atışı alma ihtimalimiz vardır heralde dimi

Güzel hanerlerle gelin inşAllah dinlersiniz pıtpıtları
Ama duyamasanız da endişe etmeyin henüz erken dönemlerdeyiz

pazartesı dr gıdıcem o zaman bana der zaten de ben fazla kgluyum 102 kadarcık :) ondan dedım yemesem daha ıyı olcak dıye neyse doktor zaten yapacagını yapar bana :)

Diyetisyene yönlendirir belki canım bana 12hafta itibariyle diyetisyen kontrolünde beslenme önerdi, fazla kilom yok ama ilk gebeliğimde preeklemsi yaşadığım için kilo alımım kontrol altında olmalıymış

meraba bende de iştahsızlık var mecburiyetten yiyorum midem yanıyor. mesela bu sabah sadece süt içtim şuan kraker yiyorum. sabahları normalde mutlaka haşlanmış yumurta peynir zeytin ve süt tüketiyorum. öğlen işyerinde ne çıkarsa. aralarda işyerine yanıma hurma aldım 2-3 yiyorum. akşam yine evdeki yemekten ve yoğurt muhakkak hergün yiyorum. akşam yemeğinden sonrada kabuklu ceviz ve badem meyve suyu sıkıyorum birde... dikkat ediyoruz valhasıl inşşalh sağlıkla gelişirler. bu arada ekmek hiç yok kızlar

ayy ne güzel keşke bende bu hafta sonu gittiğimde duyarım kalp atışlarını
Duyarsın inşallah tatlım çok erken gitmemekte fayda var canım ben pazartesi 6+0 da gittim duymadım çok üzüldüm 4 gün nasıl geçti bilemedim çok şükür bugün duyduk inşallah sende duyarsın tatlım Allahım hepimizin yavrusunu sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

evet bende yemiyorum ama yemek gerekiyormuş tam buğday falan

benim ilk ama şuan heycandan daha çok şok var :) bekliyorum ben daha kese görmedim yarın kısmetse
İnşallah görürsün kalbide duyarsın inşallah ilk kızım daha 11 aylık ama heycan hiç bitmiyo kızımda tedirginlik heycanı bastırıyodu hep çünkü kızımdan önce 2 düşüğüm vardı heycanı yaşayamadım ama bu bıdıkta hamişliği daha kendimi dinlemeden ama dr kontrolleri full heycanlı geçiyo

bende geç gidicektim ancak hemşire bir arkadaşım folik asit ve bazı şeyler için gitmen gerek dedi bende demir eksikliği falan vardı çünkü bende o yüzden yarın gidicem

Kızlar çok fena grip oldum nasıl atlatacağım bana yardım edin lütfen
bende 0n gündür gribim. tahlil yaptırma sebebimde gripti serum bağlatcaktım bebiş yok olsaydı.. doktorum bi antibiyotık yazdı ama korkuma 2 gün kullandım. hala daha burnum akıyorr..
bol bol meyve ye burnuna tuzlu su çek sıcak çorba iç ve ıhlamur iç başka bitki çayı falan içme

Bende de oldu batma ve adet sancisi gibi ama bugun hic biseyim yok hepsi gecti yani cok takiyoruz agrisa niye agriyo simdide niye agrimiyo diyorum

aynen oyle ya ben de dun dıyodum kı nıye agrım yok dıye bugun ıse nıye bu kadar cok var. kaybetme korkusu daha ılk andan baslıyo maalesef..

Teşekkürler canım meyve hiç sevmem normal şartlarda ama iki gündür yiyorum umarım en kısa zamanda atlatırız

Geçen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…