2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Tüpler açık hiç bir sorun yok ne yapcm bn lutfen maddi durum da iyi değil her ay 200.300 lira veriyorum özel hastahane ye ama sonuç yok yemeuip içmeyi p hastahane kere veriyor um ama bir sonuçta ala mi yorum
seni çok iyi anlıyorum cnm malesef bu yol maddi ve manevi olarak yıpratıcı... sana tavsiyem iğnelere başla, raporla bir kısmını devlet karşılıyor diye biliyorum iğnelerin... doktorda çok önemli eğer içine sinmiyorsa doktorunu değiştir her kadın doğumcu infertiliteyi anlamıyor malesef ben 3 doktora gittim 3'de hiçbir sorun yok hersey normal dedi ama öyle değilmiş en son Mustafa Acete gittim sorunumu o anladı şimdi beklemedeyim... 27 aydan beri uğrasıyorum bende...

Hayır geliş me di ve bana direk tüp bebek dediler ondan once aşılama dediler bn galiba cahil im hakkii mi savunma yi bilmiyorum .Bn igene hic kullanması ki zaten sadece klomen baska yok
cnm yumurtan hiç gelişmediyse iğnelere başlamak gerekiyor Aijoo Aijoo arkadasımızda pkoluydu 3 kez klomen kullandı 3. de hamile kaldı ama bunda hamile kalmasaydı iğnelere başlıyacaktı...

Dr gitcm desem ki aşılama istemiyorum .sadece iğne yumurtlama takibi ve catlatma iğnesi olmak öyle doğal yoldan tedavi olmak istiyorum dersem.kabil ederler mi sizce
cnm aslında senın söylemenden ziyade doktorun söyleyip düşünmesi gerekiyor... benım bildiğim pkolularda klomen işe yaramazsa iğnelere başlıyor... sen yine söyle ama illaki tüp bebek diye diretirse bence doktorunu değiştir bazı doktorlar bu işi ticarete döküyor malesefff...

seni çok iyi anlıyorum cnm malesef bu yol maddi ve manevi olarak yıpratıcı... sana tavsiyem iğnelere başla, raporla bir kısmını devlet karşılıyor diye biliyorum iğnelerin... doktorda çok önemli eğer içine sinmiyorsa doktorunu değiştir her kadın doğumcu infertiliteyi anlamıyor malesef ben 3 doktora gittim 3'de hiçbir sorun yok hersey normal dedi ama öyle değilmiş en son Mustafa Acete gittim sorunumu o anladı şimdi beklemedeyim... 27 aydan beri uğrasıyorum bende...
Allah gönlünize Gore versin i inşallah boy boy çocuklarınız olur

Gunaydin temmuz 2017 nin guzel annisleri günde kac dilim ekmek yiyorsunuz ve ne ekmegi yiyorsunuz fikir verirmisiniz bana lütfen

Cnm ben pek bakmıyorum önceki bebişlerimde de bakmadım ama sanırım 7 8 dilimdir diye düşünüyorum senin kilon da olduğu için doktorun önerisini dinle cnm .

Günaydın kızlar bu sabah çok iyiyim Allahıma bin şükür bulantım yok işime geldim çalışmaya başladım iki gün dinlenmeden sonra çalışan annelere sabır diliyorum doktorum bi 6 hafta daha böyle bulantı olur sabırlı ol dedi 2 gün once tak diye bulantımın başlama sebebide kalbimiz attığı içinmiş. Aman bebişlerimizin kalbi atsın da ben bulantılara razıyım:anneadayı::KK200::nazar:

Kız yerim onun o minnak kalbiniiiiii :KK200: maşallah:nazar::emir_bebek:

Allah gönlünize Gore versin i inşallah boy boy çocuklarınız olur
meraba canım. banada geçen sene mart ayında pco teşhisi kondu. mart-mayıs arası üç ay reglim hep gecikti yumurtam çatlamıyordu. hormonlarımda normal çıkıyor ama kistik yapılarım vardı. ağustosta doktorumu değiştirdim. ilk dediği şey kilo vermem gerektiğini söylemek oldu. kilolu değilsen bile 5 kilo kadar vermeye çalış çok yararı oluyor.. ben 3 ayda 6 kiloya yakın verdim. ağustosta hsg çekindim ve doktorum glifor ile folbiola başlattı. eylül ayında klomen+ovitrelle denedim ama olmadı. ekimde ikinci kez denedik klomen+ovitrelle ve şükür ki oldu. istanbul da mı yaşıyorsun ?
hemen aşılama denmesi tabikide psikolojik olarak yıpratıcı oluyor. bence doktorunu değiştir ben bir senede 4 doktor değiştirdim ve bu doktoruma arkadaşımın tavsiyesi üzerine gittim. klomen cevap vermediyse sinkarında dediği gibi iğnelere geçilebilir. ama önce yumurtlaman düzene sokulmalı. bence gliforu araştır

meraba canım. banada geçen sene mart ayında pco teşhisi kondu. mart-mayıs arası üç ay reglim hep gecikti yumurtam çatlamıyordu. hormonlarımda normal çıkıyor ama kistik yapılarım vardı. ağustosta doktorumu değiştirdim. ilk dediği şey kilo vermem gerektiğini söylemek oldu. kilolu değilsen bile 5 kilo kadar vermeye çalış çok yararı oluyor.. ben 3 ayda 6 kiloya yakın verdim. ağustosta hsg çekindim ve doktorum glifor ile folbiola başlattı. eylül ayında klomen+ovitrelle denedim ama olmadı. ekimde ikinci kez denedik klomen+ovitrelle ve şükür ki oldu. istanbul da mı yaşıyorsun ?
hemen aşılama denmesi tabikide psikolojik olarak yıpratıcı oluyor. bence doktorunu değiştir ben bir senede 4 doktor değiştirdim ve bu doktoruma arkadaşımın tavsiyesi üzerine gittim. klomen cevap vermediyse sinkarında dediği gibi iğnelere geçilebilir. ama önce yumurtlaman düzene sokulmalı. bence gliforu araştır
Mrb tsk ederim size inanın burda okudukça daha da gerilorum bi arada sağlık la kucağınıza alırsınız inşallah .Bir yıldır bana verdikleri ilaç klomen .Ve söyledik leri de su klomen dışında baksa ilaç yok ya aşılama yada tüp bebek

günaydın kızlar, keseyi ve kalp atışlarını kaçıncı haftada görebildiniz? bir de bu dönemlerde balık tüketimi önemliymiş, hangi balıkları tüketiyorsunuz?

günaydın kızlar. genelde hep sol kasığım agrıyodu zaten ama bugün cok sık agrıyo ve bacagıma vuruyo agrısı :KK17:

kızlar ben kahvaltı yapamıyorum doğru düzgün sabah 1 tane yumurta haşlıyorum pekmez içiyorum sonra iş yerime geçiyorum orda bir bardak süt ile öğlene kadar 5adet fındık+5adet çiğ badem+2adet ceviz+4 adet kuru kara çekirdekli üzüm + 1 adet kuru incir + 2 adet hurma yiyiyorum. ara ara tabi bu yüzden de hiç bir şeye yer kalmıyor. ekmek bende hiç yemiyordum ama evet yememiz gerekiyormuş. ayrıca iş yerinde öğle yemeğinden sonra mutlaka belirli aralıklarla 1 adet muz + 1 adet elma + 1 adet mandalina yiyiyorum. yatmadan önce de mutlaka bir kase yoğurt yiyiyorum

benim de yanmalar geçti.İki hafta önce çok kötüydü.Ama şimdi hiç kalmadı.Bulantım falan da olmuyor.Bir arkadaş yazmış kalp atışlarıyla birlikte mi başlıyor bulantılar acaba?
Ayy biz de garibiz gerçekten.bulantıda şikayet bulantı yoksa da şikayet :KK8:

X