- 14 Nisan 2016
- 121
- 111
Hadi bakalım hayırlısı biz 4+6 da keseyi gördük 2 hafta sonra gel kalp atışını duyalım dedi şu an 5+6 olduk haftaya kontrole gittiğimizde de 7 haftalık olmuş olacağız aramızda 1 gün varGünaydın Kızlaaaar
Tatlış günleriniz olsunyarın randevumuz var bakalım heyecan başladı umarım bebişi görürüz kalp atışlarını duyarız çok uyuyorum uykumu alamaıyorum hala bende mide bulantısı kusma birşeylerden tiksinme yok hayatıma gögüslerimdeki acıyla devam ediyorum
Bende pazartesiye randevu aldım bugun kan verdim saglık ocagında bakalım kaç çıkıcakHosbulduk
Hosbulduk canimbugün test yaptım henüz gitmedim haftaya gitmeyi düşünüyorum
Burdayim ☺ Korktum kalp atimini duymayanlar cok olunca ..Bende yarin gidicemAl_pi nerelerdesin
Beni de kan tutuyor ben rica ediyorum uzanarak alıyorlar alındıktan sonra da bi 5 dk ayağa kalkmiyorum ve tabiki asla kan alinirken bakmıyorumben baya aştım darısı sana olsun
hemen kullanmaya başlayabilirsin folik asitiselam arkadaşlar. şuan çok şaşkınım dünden beri 4 tane test yaptım. 2 tanesi erken gebelik 2 tanesi normal gebelik testi. 4 ü de çift çizgi çıktı. hiç beklemiyordum. bir yandan çok mutluyum bi yandan ya yanlış sonuç verdiyse diye korkuyorum. bugün kan testi yaptırdım. sonucu yarın vereceklermiş. ama hamile gibi hissediyorum.
bir de ben öncesinde hiç folik asit vitamin filan hiçbirşey kullanmadım. sorun olur mu sizce? kendimi geç kalmış gibi hissediyorum. ne yapmalıyım şu aşamada. doktora ne zaman gitmeliyim bana akıl verecek olan var mı?
bi arkadaşım diyor. 160ın altındaysa erkek oluyormuşo nasıl oluyor canim? mesajını okudum canim sakın moralini bozma çünkü bugün doktorum kıpırdama zaten cok küçük zor duyuyorum falan dedi bana seninki azcik daha küçük olabilir merak etme duycaksin allahın izniyle hemen göstermiyorlar kendilerini
Valla Bende Bir Agri YoK Ama Mide Yanmasi Çok Var Goguslerim Çok buyudU braz Agriyorlar Ama Mide Bulantisi , tiksinti falan Hiç YoK Sende Var MI?Hoşgeldin tatlim günlerimiz cok yakin varmi senin agrilarin falan
Çok güzel bir haber hayirli olsun darısı basımıza canımkızlar çok şükür kalp atışını duyduk bugün ama tansiyonum düştü heyecandan gördüğüm an pıt pıt yapan biseyi basladim ağlamaya cok korkuyordum darısı başınıza inşallah
bi arkadaşım diyor. 160ın altındaysa erkek oluyormuş
erkeklerde daha düşük oluyormuş kalp atış hızı. hayırlısı allahtan
Doktoru kalp atıslarına bakarakmı kız demiş canım yoksa baska birseydeb dolayımıAynen ama benim bildiğim 120 nin altındaysa erkek. Ablam şu an 17.haftasında 2 hafta önce kız olduğu kesinleşti ama dr u 7 ya da 8.haftasında söylemişti kız olduğunu 173 atıyordu kalbi
Bende 4+5 de keseyi gördüm bebeği ve kalp atışları için gidiyoruz bakalaım umarım görürüzHadi bakalım hayırlısı biz 4+6 da keseyi gördük 2 hafta sonra gel kalp atışını duyalım dedi şu an 5+6 olduk haftaya kontrole gittiğimizde de 7 haftalık olmuş olacağız aramızda 1 gün var
Kalp atışı ve rahimde yatış pozisyonuDoktoru kalp atıslarına bakarakmı kız demiş canım yoksa baska birseydeb dolayımı
Anladim canım bende simdi kaybettigim bebegimin ultrason kagitlarina baktim ama kalp atisi yazmiyor bazilarinda yaziyormus doktorami sormak lazim ozamanKalp atışı ve rahimde yatış pozisyonu
Aslında biliyolarmış cinsiyeti önceden bunlara bakarak ama garantisi olmadığı için söylenmiyo demiş. Tedavi dr u olduğu için ablamla araları iyiydi ondam dolayı söylemiş kendisi de