2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Hadi bakalım hayırlısı biz 4+6 da keseyi gördük 2 hafta sonra gel kalp atışını duyalım dedi şu an 5+6 olduk haftaya kontrole gittiğimizde de 7 haftalık olmuş olacağız aramızda 1 gün var

Beni de kan tutuyor ben rica ediyorum uzanarak alıyorlar alındıktan sonra da bi 5 dk ayağa kalkmiyorum ve tabiki asla kan alinirken bakmıyorum ben baya aştım darısı sana olsun

Canım beni kan tutmuyor aslında sadece kan akışı sırasında tansiyonum düşüyor, ben hissediyorum ama sonuna kadar dayanamıyorum

hemen kullanmaya başlayabilirsin folik asiti

Kızlar bu arada günaydın, daha doktora gitmedim regl geçsin diye ama grip oldum, ilaç kullanmıyorum ama daha çok erken diye zararı olur mu acaba bebişe?

bi arkadaşım diyor. 160ın altındaysa erkek oluyormuş
erkeklerde daha düşük oluyormuş kalp atış hızı. hayırlısı allahtan

Ahh bayılajaaamm bulantılar başladı... Birşey yiyemiyorum göğüs ağrısı bel ağrısı kesenin olduğu yerde yanma gibi bir acı uykuda huzursuzluk... Ne ararsanız var ve tabii uykuuuum var.
Bebelerimiz Allah'a emanet. İnşallah herkes o pıt pıtları duyar. Olumlu düşünün olumlu olsun herşey

bi arkadaşım diyor. 160ın altındaysa erkek oluyormuş
erkeklerde daha düşük oluyormuş kalp atış hızı. hayırlısı allahtan

Aynen ama benim bildiğim 120 nin altındaysa erkek. Ablam şu an 17.haftasında 2 hafta önce kız olduğu kesinleşti ama dr u 7 ya da 8.haftasında söylemişti kız olduğunu 173 atıyordu kalbi

Aynen ama benim bildiğim 120 nin altındaysa erkek. Ablam şu an 17.haftasında 2 hafta önce kız olduğu kesinleşti ama dr u 7 ya da 8.haftasında söylemişti kız olduğunu 173 atıyordu kalbi
Doktoru kalp atıslarına bakarakmı kız demiş canım yoksa baska birseydeb dolayımı

Hadi bakalım hayırlısı biz 4+6 da keseyi gördük 2 hafta sonra gel kalp atışını duyalım dedi şu an 5+6 olduk haftaya kontrole gittiğimizde de 7 haftalık olmuş olacağız aramızda 1 gün var
Bende 4+5 de keseyi gördüm bebeği ve kalp atışları için gidiyoruz bakalaım umarım görürüz

Doktoru kalp atıslarına bakarakmı kız demiş canım yoksa baska birseydeb dolayımı
Kalp atışı ve rahimde yatış pozisyonu
Aslında biliyolarmış cinsiyeti önceden bunlara bakarak ama garantisi olmadığı için söylenmiyo demiş. Tedavi dr u olduğu için ablamla araları iyiydi ondam dolayı söylemiş kendisi de

mrblar bende daha gitmedim pazartesiyi bekliyorum ilk kan vermeden sonrada hiç birşey yapmadım ama çok korkuyorum ne olacak diye 5 gün var kontrole nasıl gececek

Selam kizlar, doktordan geldim simdi bu hafta icin istirahat verdi bana, progestana basladim adet olacakmis gibi agrilarim oluyor hatta surekli kan var mi diye kontrol ediyorum dedim normal oldugunu soyledi, agrili kirmizi kan olursa endiselenmek gerekir dedi. Karnimdan bakti kesen buyumus dedi yolk sac goruyorum dedi, haftaya bekliyor kalp atisi icin.

Kızlar beta hcg 562 çıktı bat günü.
Doktor doğumdaymış, sekreteri söyledi.
Arayacaklar ama sabırsızlandım, yüksek gibi geldi çoğul gebelik olabilir mi acaba?
Erken kan testi yaptıranlar ya da bilgisi olanlar söylerse sevinirim.:)
Doktor arayana kadar meraktan çatlayacağım yoksa:))

Anladim canım bende simdi kaybettigim bebegimin ultrason kagitlarina baktim ama kalp atisi yazmiyor bazilarinda yaziyormus doktorami sormak lazim ozaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…