- 22 Ağustos 2016
- 1.520
- 2.804
- 37
Ayyy hayırlı olsun maşAllah sizeAnniiişkolarkontrolden geliyorum 5+1deyim 2 kesem var rabbim nasip ederse 2 hafta sonra kalp atislarini duyucam insallahhh
Ayy ne güzeeelAnniiişkolarkontrolden geliyorum 5+1deyim 2 kesem var rabbim nasip ederse 2 hafta sonra kalp atislarini duyucam insallahhh
Kizlar cok tesekkurler ayri ayri etiketliyemiyorum..rabbim hayirlisiyla nasip etsin insallah hcg degerim hep oldugundan fazla artti dun 4000 civari beklerken 8000 cikmisti.bugunde 2 kese gorduk insallah kalp atislarinida duymak nasip olur..cokkk tesekkurler hepinize :)
Bende duyamadım 2 hafta sonra çağırdı kalp için birde betam az yükselmiş onla ilgili de yarın kan vericem
Burdaki 1 hafta fazla gösteriyor zaten canim bunu baz alma .. Belki yarin degerin guzel yukselecek lutfen strest yapma canim insallah sende duyacaksin kalp atimini ..Srn inşallah duyarsın cnm bide bana burda gösterdiğinden daha farklı soyledi burda 7. Hafta diyo dun doktorum bana 5+2 dedi sanırım gec döllenme falanmıki
Ikiz miAnniiişkolarkontrolden geliyorum 5+1deyim 2 kesem var rabbim nasip ederse 2 hafta sonra kalp atislarini duyucam insallahhh
Bence en iyisi beklemen, dusunun ben daha bir bucuk ay sonra gorecegim ilk. Rahat rahat hazirlansin bebis. Ne kadar az ultrason isigi okadar iyiBen hala gitmedim inatla bekliyorum 6. haftami ya...iyimi kotumu sizce.
Benim iki düşüğüm oldu. O zaman yurt dışındaydık. Ailelerimiz bilmedi. Hani 12. Haftadan sonra söyleriz diyorduk. İyi ki söylememişiz. Akılları bizde kalırdı. Birde teselli muhabbetleri falan... Şimdi kinde eşim dahi bilmiyor. Farklı şehirlerde yaşadığımızdan aklı bende kalsın istemedim. O pıt pıtları bir duyayım söyleyeceğim eşimesizce aile ile paşlaşmak için erken mi annemi aramadım henüz
Gözün aydın CanımAnniiişkolarkontrolden geliyorum 5+1deyim 2 kesem var rabbim nasip ederse 2 hafta sonra kalp atislarini duyucam insallahhh
Ay super Allah gonlune gore versin saglikla banada iki kiz ins.Anniiişkolarkontrolden geliyorum 5+1deyim 2 kesem var rabbim nasip ederse 2 hafta sonra kalp atislarini duyucam insallahhh
Canım çoook sevindim ikiz hep merağım vardı ama benim normal ilerliyordu hcg hayırlısı hakkımızda:)Anniiişkolarkontrolden geliyorum 5+1deyim 2 kesem var rabbim nasip ederse 2 hafta sonra kalp atislarini duyucam insallahhh
Evet canim yaa sasirdik bizde.igne icin birsey sormadim kalp atislarini duyalimda degistirirmi bilmiyorum canim..Ikiz miMelisa cok sevindim yaa Rabbimin isine bak sen..Igneleri iki iki mi yapacaksin
hakkında hayırlısı olsun inşallahMerhaba kızlar benim herşey biraz önden gidiyor ilk baktırdığımda beta Hcg 3002ydi bugün 52424 olmuş gene ikiz birinde kalp atışı başlamış diğeri daha küçük devamda edebilir kaybolmada olabilir dediler bakalım hayırlısı
Selam kızlar
Bir kaç gündür şehir dışındaydım takip edemedim yeni gelenler hoşgelmiş
Dra gidecek olan arkadaşlar güzel haberlerle gelmiştir inşAllah
Bende yarın ilk kez kontrole gidicem
Oo guzel deger sonucta 4 gun varmis adete .. Hadi hayirli olsun .. Iyi dusunelim ki iyi olsunKızlaaaaar değerim 24,84 adet tarihime daha 4 gün var sizce nasılllll nolur yorum yapınnnnn