- 6 Haziran 2010
- 660
- 1.181
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şimdiden tebrikler :) sağlıkla gelir inşallahselam kızlar bende bugün öğrendim sanırım temmuzda kavuşacağız
hepimize sağlıklı hamilelikler diliyorumm
ben bilsinler istedim olaki ters bi durum olursa neden önceden haber vermediniz muhabbeti olmasın dedim. iyikide söyledim yardımcı olmaya çalışıyolarsizce aile ile paşlaşmak için erken mi annemi aramadım henüz
bende arıyorum şimdi eminim çok sevinecekler inşallah bebeşim doğru yerdedirben bilsinler istedim olaki ters bi durum olursa neden önceden haber vermediniz muhabbeti olmasın dedim. iyikide söyledim yardımcı olmaya çalışıyolar
Ben bat gününde keseyi gördüm baya yüksekti yani :) erken döllenme diye bişi var mı bilmiyorum ama öyledir sanırım :)Kızlar beta hcg 562 çıktı bat günü.
Doktor doğumdaymış, sekreteri söyledi.
Arayacaklar ama sabırsızlandım, yüksek gibi geldi çoğul gebelik olabilir mi acaba?
Erken kan testi yaptıranlar ya da bilgisi olanlar söylerse sevinirim.:)
Doktor arayana kadar meraktan çatlayacağım yoksa:))
Sanırım. Ablamın kağıtlarda da yazmıyor. İlla sormak gerekiyor ama genelde söylemiyorlarAnladim canım bende simdi kaybettigim bebegimin ultrason kagitlarina baktim ama kalp atisi yazmiyor bazilarinda yaziyormus doktorami sormak lazim ozaman
Biri buldum da sanki ikinciyi de yanında istiyorum insanoğlu doyumsuz:)))Ben bat gününde keseyi gördüm baya yüksekti yani :) erken döllenme diye bişi var mı bilmiyorum ama öyledir sanırım :)
Söylemedik biz eşime de tembihledim. Büyüsü bozulmasın diye:)sizce aile ile paşlaşmak için erken mi annemi aramadım henüz
inşallah canım teşekkür ederim allahın izniyle kucağımıza alalımÇok güzel bir haber hayirli olsun darısı basımıza canım
evet canım hayırlısıbi arkadaşım diyor. 160ın altındaysa erkek oluyormuş
erkeklerde daha düşük oluyormuş kalp atış hızı. hayırlısı allahtan
Öğrendiğim gün annem yanımdaydı :) akşamına eşime söyledim -annemin bizde olması çok iyi oldu eşimin tepkisini videoya aldı- aynı gün akşam yola çıkıp memlekete gidip eşimin ailesine de söyledik :) biz acayip aceleciyiz galibasizce aile ile paşlaşmak için erken mi annemi aramadım henüz
Bende duyamadım 2 hafta sonra çağırdı kalp için birde betam az yükselmiş onla ilgili de yarın kan vericemBurdayim ☺ Korktum kalp atimini duymayanlar cok olunca ..Bende yarin gidicem
İkisi bir arada olsaydı iyi olurdu benim içinde :) Tek büyütmek kesinlikle istemiyorum ve şu an ki galimi görünce de ikinciye hayatta cesaret edemem gibiBiri buldum da sanki ikinciyi de yanında istiyorum insanoğlu doyumsuz:)))
Hayırlısı sağlıklısı olur hepimiz için umarım:)
Srn inşallah duyarsın cnm bide bana burda gösterdiğinden daha farklı soyledi burda 7. Hafta diyo dun doktorum bana 5+2 dedi sanırım gec döllenme falanmıkiBurdayim ☺ Korktum kalp atimini duymayanlar cok olunca ..Bende yarin gidicem
ikiz mi maşşallah inş sağ salim doğarlarAnniiişkolar kontrolden geliyorum 5+1deyim 2 kesem var rabbim nasip ederse 2 hafta sonra kalp atislarini duyucam insallahhh
Sen sanslısın ozaman canım ablanın doktoru sanada söylerSanırım. Ablamın kağıtlarda da yazmıyor. İlla sormak gerekiyor ama genelde söylemiyorlar
Ay ikiz demek maşallah canım :)Anniiişkolar kontrolden geliyorum 5+1deyim 2 kesem var rabbim nasip ederse 2 hafta sonra kalp atislarini duyucam insallahhh
Maalesef o İstanbul'da ben Ankara :)Sen sanslısın ozaman canım ablanın doktoru sanada söyler