2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

sizce aile ile paşlaşmak için erken mi annemi aramadım henüz :emir_bebek:

ben bilsinler istedim olaki ters bi durum olursa neden önceden haber vermediniz muhabbeti olmasın dedim. iyikide söyledim yardımcı olmaya çalışıyolar
bende arıyorum şimdi eminim çok sevinecekler :KK200: inşallah bebeşim doğru yerdedir :oops:

Kızlar beta hcg 562 çıktı bat günü.
Doktor doğumdaymış, sekreteri söyledi.
Arayacaklar ama sabırsızlandım, yüksek gibi geldi çoğul gebelik olabilir mi acaba?
Erken kan testi yaptıranlar ya da bilgisi olanlar söylerse sevinirim.:)
Doktor arayana kadar meraktan çatlayacağım yoksa:))
Ben bat gününde keseyi gördüm baya yüksekti yani :) erken döllenme diye bişi var mı bilmiyorum ama öyledir sanırım :)

Anladim canım bende simdi kaybettigim bebegimin ultrason kagitlarina baktim ama kalp atisi yazmiyor bazilarinda yaziyormus doktorami sormak lazim ozaman
Sanırım. Ablamın kağıtlarda da yazmıyor. İlla sormak gerekiyor ama genelde söylemiyorlar

Ben bat gününde keseyi gördüm baya yüksekti yani :) erken döllenme diye bişi var mı bilmiyorum ama öyledir sanırım :)
Biri buldum da sanki ikinciyi de yanında istiyorum insanoğlu doyumsuz:)))
Hayırlısı sağlıklısı olur hepimiz için umarım:)

sizce aile ile paşlaşmak için erken mi annemi aramadım henüz :emir_bebek:
Öğrendiğim gün annem yanımdaydı :) akşamına eşime söyledim -annemin bizde olması çok iyi oldu eşimin tepkisini videoya aldı- aynı gün akşam yola çıkıp memlekete gidip eşimin ailesine de söyledik :) biz acayip aceleciyiz galiba :KK48:

Biri buldum da sanki ikinciyi de yanında istiyorum insanoğlu doyumsuz:)))
Hayırlısı sağlıklısı olur hepimiz için umarım:)
İkisi bir arada olsaydı iyi olurdu benim içinde :) Tek büyütmek kesinlikle istemiyorum ve şu an ki galimi görünce de ikinciye hayatta cesaret edemem gibi :110:
Tabi bunu söylemek için çok erken bi kucağımıza alalım da onun sevgisi bütün sıkıntıyı unutturur :anne:

Burdayim ☺ Korktum kalp atimini duymayanlar cok olunca ..Bende yarin gidicem :KK17:
Srn inşallah duyarsın cnm bide bana burda gösterdiğinden daha farklı soyledi burda 7. Hafta diyo dun doktorum bana 5+2 dedi sanırım gec döllenme falanmıki

X